Şimdi Ara

Honda City'nin Türkiye'ye ithalatı duracak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Soruma gelince

Aylardır süren otomobil arayışımıza ş.urfada bulduğumuz 40k kilometredeki, hatasız ve 23bin TL olan Honda City comfort ile son vermek istiyorduk.
    Ancak rastgele internette araştırma yaparken, bir sözlükte başlıkta yazdığım durumu okudum ve bir anda mesajımda bahsettiğim araçtan soğudum.
    Esasında aracım fiyatı pekte ucuz olmasada ihtiyaçlarımızı birebir karşılayacak nitelikte gibi duruyor. Fakat bahsettiğim gibi bir durum söz konusu ise
    2. el kaygısından dolayı hemen vazgeçeceğiz.

Bilgisi olan arkadaşlarım fikirlerini paylaştıkları için şimdiden teşekkür ederim.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pehlione07 -- 15 Ağustos 2011; 18:06:11 >

• Bizde 2007 model Honda City var.Bu aracın ithalatı durmayacakmış(Honda Bora)Sizin alacağınız araçta sanırım eski kasa çok memnun kalırsınız bu araçtan
  • açıkcası hiç aklımda olmayan bir modeldi ama birden karşımıza çıktı, benzer fiyat ve özellikte jazzda gördüm şimdi ama hala gönlümden city geçiyor.
    Malumunuz şehir içinde az kullanılacak sorunsuz aile aracı arıyoruz. Şehirler arası ise senede 1-2 maks.
    Siz bu aracın sahibi olarak, 2. elini satın alırken nelere dikkat etmemizi önerirsiniz.
    Mesela sanıyorum bu araç zincir tahikli olduğundan triger kayışı olayı yok ama bir yerde 40binde fren disklerini değiştirmek gerktiği yazmıştı.
    Araç Ş.Urfada oldugundan ustalardan cok kendimize güvenmek durumundayız
  • ha şu an baktım baktığımız araç satılmış
  • herşeyin hayırlısı kafaya takmamak gerekir.
  • İthalat sanırım durmadı çünkü ay içerisinde yeni modellerin geleceğini söylemişti mağazadki yetkili.

Araç satılmıs sanırım hocam daha iyisi çıkar karşınıza umarım.
  • vallahi bu 2. elde düşündükçe batıyorsunuz. şimdi de o bahsettiğim jazz ı araştırmaya başladım
    65 binde 2005 LS hatasız

bakalım bu da satılmadan umarım bir karar veririz.

g.punto falan bakarken nereden çıktı birde bu honda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.