Şimdi Ara

honda citye atiker sıralı sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün akşam bıraktığım aracı bugün akşam aldım.başlıktan anlaşılacağı gibi atiker sıralı sistem lpg taktırdım.önceleri çok düşündüm marka konusunda.atiker,zavolli,brc arasında kararsızdım ama atiker dışında diğer iki marka fiyat açısından pahalı olduğu ve önceden atiker taktıran arkadaşların sorun yaşamadığını öğrenince bu markada karar kıldım.bugünkü ilk izlenimlerim:benzin-lpg geçişinde sorun yok hissetmiyorsun bile.ayrıca lpg de performans kaybına rastlamadım.bunu aracı benzinde devirlendirdiğim gibi zorluyarak denedim. şuan sadece 60 km yol yaptım ilerleyen günlerde daha fazla bilgi paylaşırım.ama city sahibi olanlara lpg tavsiye ederim arıza lambası sorunuda çıkmadı.ne yakacak şuanda bilmiyorum ama arabamın benzinde az yaktığını varsayarsak baya ii rakamlara düşeceği kesin özellikle uzun yolda.
    lpg taktırmak istiyorsanız şu en önemli konu :markalar genel olarak aynı sistem mantığına sahip ürünler kullanıyor burda asıl önemli iş montajı yapan kişide bitiyor araca enaz zararla ve mümkün olduğunca iyi ustalıkla sorun yaşanacağını sanmıyorum.gerisi yani marka seçmek sadece bütçenizle alakalı.

• arkadaşım hayırlı olsun
  • teşekkürler sende kulanıcısısısn sanada hayırlı olsun.
  • DOĞRU SECİM HAYIRLI OLSUN

SAYGILAR

quote:

Orjinalden alıntı: artemis215

arkadaşlar dün akşam bıraktığım aracı bugün akşam aldım.başlıktan anlaşılacağı gibi atiker sıralı sistem lpg taktırdım.önceleri çok düşündüm marka konusunda.atiker,zavolli,brc arasında kararsızdım ama atiker dışında diğer iki marka fiyat açısından pahalı olduğu ve önceden atiker taktıran arkadaşların sorun yaşamadığını öğrenince bu markada karar kıldım.bugünkü ilk izlenimlerim:benzin-lpg geçişinde sorun yok hissetmiyorsun bile.ayrıca lpg de performans kaybına rastlamadım.bunu aracı benzinde devirlendirdiğim gibi zorluyarak denedim. şuan sadece 60 km yol yaptım ilerleyen günlerde daha fazla bilgi paylaşırım.ama city sahibi olanlara lpg tavsiye ederim arıza lambası sorunuda çıkmadı.ne yakacak şuanda bilmiyorum ama arabamın benzinde az yaktığını varsayarsak baya ii rakamlara düşeceği kesin özellikle uzun yolda.
    lpg taktırmak istiyorsanız şu en önemli konu :markalar genel olarak aynı sistem mantığına sahip ürünler kullanıyor burda asıl önemli iş montajı yapan kişide bitiyor araca enaz zararla ve mümkün olduğunca iyi ustalıkla sorun yaşanacağını sanmıyorum.gerisi yani marka seçmek sadece bütçenizle alakalı.

• hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Artemis215;
    lpg ile şehiriçi km de kaç Ykr yakıyor hesaplayabildinizmi? bende düşünüyorum city'ime,,
    birde nerede taktırdınız?
  • bende düşünüyorum aracıma lpg taktırmayı.bend 2004 focus c-max var. ankarada bildiğiniz iyi bir usta var mı? bende snin gibi sorunsuz bir lpg istiyorum sürekli servise giymek istemiyorum...
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.
    Kullandığın süre içersinde her hangi bir sorunla karşılaştınmı?
  • HAYIRLI OLSUN
  • hayırlı olsun. Bu arada kaç ytl. ye maloldu.
    Benzine oranla ortalma yakıt maliyetinde yarı yarıya bir düşüş varmı.
  • Kardeş hayırlı uğurlu olsun,Atiker ayfasına senide bekleriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Kardeş hayırlı uğurlu olsun,Atiker ayfasına senide bekleriz.

İmzamda ki linke tıklayarak ulaşabilirsin
  • hayırlı olsun... inş memnun kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peceneq -- 7 Aralık 2007; 22:23:58 >
  • Atikeri taktıran arkasına bile bakmadan gezmeye devam ediyor
    quote:

Orjinalden alıntı: thall

quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Kardeş hayırlı uğurlu olsun,Atiker ayfasına senide bekleriz.

İmzamda ki linke tıklayarak ulaşabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.