Şimdi Ara

Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik 2007 - 2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Honda civic otomatik vites almayı planıyorum ortalama 40 47 bin tl arası sekmekte

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-honda-civic-elegans-415314902/detay

örnek araç bu

Bu fiyata otomatik başka araç önerininiz varmı ve bu fiyata bu araç değer mi

• Hocam bu araca sahibi hasarlara göre fazla bir fiyat vermiş bence üstelikte manuel.. bu fiyatlarda civic,corolla,auris,cruze bakardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic yerine golf bakın hocam

• Hocam zaten örnek olarak atılmış bir resimdi :) Sadece bu fiyat aralığına bu araca değermi diye foruma danışmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Civic yerine golf bakın hocam

Örnek link atar mısınız rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Hocam bu araca sahibi hasarlara göre fazla bir fiyat vermiş bence üstelikte manuel.. bu fiyatlarda civic,corolla,auris,cruze bakardım.

Hondanın 1 farının 1200 tl olduğunu düşünürsek,

Yan aynanın 750 tl olduğunu düşünürsek,

İşçiliğin saati 90 tl olarak düşünürsek,

Bence hasar masar yok arabada.
  • Araba hakkında yorum gelmedi beyler görmeyenler için güncelliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatını tabii ki de hak etmiyor ama piyasası balon gibi şiştiği için durum bu. Aynı paraya 2013 model 1.4 turbo cruze var.

• Parasının arabası değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Ahahahahaha abi güzel tespitler bunlar ya
  • Sürekli bindiğim kullandığım bir araba olarak o para etmez diyorum...
  • Peki bu paraya alınacak araç önerisi yapabilecek misiniz otomatik olarak
  • Kronik rahatsızlığı : motor kulağı, direksiyon kutusu, ince sac sebebiyle kolay gsmzelenen, ezilen kaporta.

Eksileri : yalıtım, zayıf donanım, yüklü iken kalas olan amortisörler,

Artilari : mükemmel şanzuman, LPG uyumu, sorunsuz motor, hızlı ikinci el, saft tünelinin olmaması.

Not : eski bir civic kullanıcısıyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Ahahahahaha abi güzel tespitler bunlar ya

Güzel kazıklanıyoruz serviste.
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle abi haklısın.
  • alaniliyorsan 2010 üstü makyajlı kasa al bende makyajlı 2010 dream düz vardı bana göre tek eksiği cruise control yoktu otomatik sevdama aracı devamlı isteyen bir arkadaş olunca aracı sattım şimdi 2010 dizel otomatik ceed var hondayı aramıyormuyum arıyorum

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    neyini arıyorsunuz basınca gitmeyen, tüm yol sesini içine alan,çukurlardan geçerken süspansiyon yokmuş gibi davranan, şanzıman desek dsg'ye performans olarak yaklaşamayan honda'nın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Kronik rahatsızlığı : motor kulağı, direksiyon kutusu, ince sac sebebiyle kolay gsmzelenen, ezilen kaporta.

Artilari : mükemmel şanzuman, LPG uyumu, sorunsuz motor, hızlı ikinci el, saft tünelinin olmaması.

6 ileri tam otomatik kullandıktan sonra civic in 5 ileri şanzımanı açıkçası hiç de mükemmel gelmedi bana

1 den 2 ye hissettiriyor ayrıca gazladığın zaman vites kemikli geçiyor sarsıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm çırağı

neyini arıyorsunuz basınca gitmeyen, tüm yol sesini içine alan,çukurlardan geçerken süspansiyon yokmuş gibi davranan, şanzıman desek dsg'ye performans olarak yaklaşamayan honda'nın?

Basınca gitmeyen lafı trollerin ezberlediği bir laf bence

210 a kadar dayadım ibreyi banamısın demedi.

Ayrıca benzinli motor lambalarda direk fırlıyor

Ne bekliyorsunuz drag mı yapacaksınız.

LPG uyumu olması bence bu motor için büyük kazanç. 1.4 TSI golf var 11 lt yakıyor çok mu iyi şimdi bu motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code140

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Kronik rahatsızlığı : motor kulağı, direksiyon kutusu, ince sac sebebiyle kolay gsmzelenen, ezilen kaporta.

6 ileri tam otomatik kullandıktan sonra civic in 5 ileri şanzımanı açıkçası hiç de mükemmel gelmedi bana

1 den 2 ye hissettiriyor ayrıca gazladığın zaman vites kemikli geçiyor sarsıyor

Sorunsuzluk olarak hocam. ayrıca sakin kullanımda 1-2 de neredeyse farkettirmiyor. Mevzu Vites geçişi ise dsg çok iyidir. Ama onun da arıza istatistiği ortada. Benim kriterlerim öncelikle bunlardır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.