Şimdi Ara

Honda Civic 2001 baskı balata fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Hatta sırf bu konu içinde açtığım söylenebilir . Eğer yanlış yere yanlış başlık altında açtıysam simdiden kusura bakmayın. Eminim bilen arkadaşlar olacaktır çünkü bu forum sayesinde çoğu konuda aradığımı buldum ve sorunumu giderdim. Bende honda civic'in 99-01 kasası olan 2001 model bi hondam var. Aracı alalı 6 ay kadar oluyo. Ve galeriden aldığım için hangi bakımının ne zaman yapıldığını bilmiyorum.Size soracak sorum ise bu aracın baskı balatasını değiştirmek istiyorum ve motor bakımıda yaptırmak istiyorum. İllaki bunları yapmış arkadaşlar vardır. Ve onlardan ricam fiyatını burda paylaşırsanız bende bilgi sahibi olacağım. Şimdiden teşekkürler.

Bu arada öğrenciyim fiyat benim için önemli bi husus

• Yok mu cevap vericek bir arkadaş ??
  • 2001 model 150-200 lirayı geçiceğini sanmıyorum. Servise bi sordurtun isterseniz.
  • 2008 fd6 kasasının baskı balatası ve sıvılarını 600 lıraya değiştirdik
  • Ac Schnitzer. A kullanıcısına yanıt
    Ustanın biri bana 380 lira fiyat biçti ve bu bana çok geldi. İnternetten bakıyorum da baskı balata fiyatlarına komle seti 170 -190 lira arasında oynuyor. Ee hadi 50 60 da içşilik istese 250 lira yapar maksimum yanlış mı düşünüyorum
  • Baskı balata işçiliği o kadar ucuz değil,150 den.aşağı yapan olmaz diye sanıyorum.Benim ustam 250 istiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 işçilik say en az, parça fiyatını ekle sonuca ulaşırsın. Baskı balata değişimi kolay bir şey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla 2008 mmt balata ışığı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 250 300 parca 100 150 usta fiyati ortalama 400 gozden cikar. 50 liraya yapmaz kimse kolay kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 tl ye baskı balata degişen usta varsa hergün degişelim 300 tl işcilik verdim ben tam oturtmamıs diye ısınınca titriyor tekrar söktürmem lazım o kadar işcilik veremem :)
  • öncelikle baskı balata ne durumda onu anlamak lazım. ne kadar kaçırıyor performansa veya şanzumana ne kadar etki ediyor onu saptamak lazım.

eğer ustaya gidip "abi şunun baskı balatasına bi bak değiştirelim mi?" dersen adam sıfır balataya bile bitik der ki normali de budur. adam ekmek parası kazanacak sonuçta...

yeni aldığın arabada rahat hareket etmek için öncelikle triger, kayışlar, filtreler ve yağ bakımlarını yaptırmanı öneririm. eğer bütçen yeterliyse frenleri ve yürüyen dediğimiz lastik aksamlarını da bir gözden geçirmekte fayda var.

yeni arabanız hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde binin

edit: 2007 1.4 tdi polomda parçasını 370 liraya, yağını 20 liraya alıp ustaya 150 lira verdim. değiştireli 10 gün oluyor. belki fikir verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuTuKoLaCI -- 22 Mayıs 2014; 14:10:24 >

• Herkese tesekkür ederim usta iyi bi fiyat bile vermiş o zaman :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.