Şimdi Ara

Honda civic 96.000'de sattım :D , (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
8
Favori
15.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Orijinalden alıntı: kürşat alp

quote:

Abi michelim pm3 'de sordum ona hemen hemen yakın bi fiyat verdi. Pirelli'nin yerli üretim olması , ufak da olsa ülkeye katkı olsun :)

Conti'den çok çok iyi bilastik cinturato p7 , adac testlerine falan bi bak abi baya yüksek puanları var. Bide biliyosun sesden ziyade yoltutuşu önemli , a4'de epey bi sağlam geldi bana.

Pirelli p7 cinturato lastiği sattığım 407'nin üzerinde 20000 km kullandım 205/60/16 ebatı vardı , fiyat/fayda olarak müthiş bir lastik, tavsiye ederim. Şimdi yeni aldığım civic'in lastikleri eskidiğinde direkt olarak gidip alacağım lastiktir.

Ayrıca p7 cinturato serisi yerli üretim değildir, direkt olarak ithal bir üründür. Muhtemelen italyan menşeili gelecektir, bendekiler öyleydi.

Hocam geçen hafta arkadaşıma aldık , yerli üretim geliyor.

Şaşırdım doğrusu demek p7 cinturato'da Türkiye'de üretiliyor artık , bilgi için sağol.

• quote:

Abi michelim pm3 'de sordum ona hemen hemen yakın bi fiyat verdi. Pirelli'nin yerli üretim olması , ufak da olsa ülkeye katkı olsun :)

Conti'den çok çok iyi bilastik cinturato p7 , adac testlerine falan bi bak abi baya yüksek puanları var. Bide biliyosun sesden ziyade yoltutuşu önemli , a4'de epey bi sağlam geldi bana.

Yerli malı kullanma konusundaki hassasiyetine katılıyorum. Kesinlikle doğru bir hareket.

Benim başıma ne kadar musibet iş geldi ise hep Pirelli lastikler ile geldi. Tam ihtiyacım olduğu anda hep salıverdi Pirelliler kendini. Bir de aşınması yüksek Pirellilerin nedense, diğer lastiklerimden hep 10-15 bin km az dayanmışlardı. Yol sesi zaten Allahlık biliyorsun.

Bu nedenlerden dolayı lastik alacağım zaman Pirelli bayisinin önünden bile geçmem.

Yine de sen bilirsin tabi. Hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız güle güle kullan inşallah.

• Bridgestone alalım sana Anılsan.

Levent'i bir arayıp fiyat al:

0532 762 49 60
  • Yokohama Advan Neova AD08 (Biraz pahalı ama iyi lastiktir)

Bridgestone Potenza RE-11

Toyo Proxes T1R (Önerilir )

P7 ler bence Pilot Sport serilerinden ve Potenza serilerinden daha iyi değil.

Oldukça test verisi var burada.

http://www.tirerack.com/tires/tests/testSearch.jsp
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Yokohama Advan Neova AD08 (Biraz pahalı ama iyi lastiktir)

Abi valla bu sefer pirelli denemeye kararlıyım , fiyat olarak da epey uygun.

Malum yay falan da değişecek , fazla masrafa gerek yok.

• quote:

Sen bilirsin.

Bence yayları ertele, lastiğe yatır parayı. 35.000 km den sonra su koyvermeye başlayacak p7 ler haberin olsun.

• quote:

quote:

Sen bilirsin.

Bence yayları ertele, lastiğe yatır parayı. 35.000 km den sonra su koyvermeye başlayacak p7 ler haberin olsun.

Petlas'lar koyverdi işte abi biletini kestim , 35.000 bile olmadı , onun da biletini keserim.

• Pirelli sert lastik.
  • quote:

Petlas'lar koyverdi işte abi biletini kestim , 35.000 bile olmadı , onun da biletini keserim.

Petlaslar nasıl koyverdi Anıl :)

Benim arkalar michline 60 binde araçta titreme var diye lastikçiye gittim arka michlineler balans makinasında dans ediyor :) 60 bin kmde ömrünü tamamlamış lastik. Dişleride daha 4 mm. Aracı alalı 1.5 yıl oldu lastiklerde 2 yıllıktır diye düşünüyorum.

Ön petlaslar 47 bin km'de daha sorun yok memnunum fren ve patinaj olayı çok iyi michline göre ve yarı fiyatına ikiside 60 bin km dayanıyor niye 2 katı para vereyimki biri daha çok işime yararken. Tek olumsuz buldugum yolda gezdirmesi yagmurlu havalarda araç baya kasılıyor..

Connectteki petlaslar 40 bin km oldu ön arka yapıp bir 40 daha gidip gene petlas almayı düşünüyorum. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 5 Mart 2013; 22:42:43 >

• quote:

Yokohama Advan Neova AD08 (Biraz pahalı ama iyi lastiktir)

Potenza ve Pilot Sport serilerinin rakibi P Zero serileri abi. P Zero Corsa alacağım dese alma diyeceksin adama.

P7'nin rakipleri Bridgestone'da ER300, Michelin'de Primacy 3.

Söylediğin Toyo ve Yokohama ile de yağmurda dışarı çıkmaması lazım.

• Bu aracta tercihim manuel vites olurdu o motorun homurtusunun pimini elimde tutmak isterdim.

Ayrica arac hicbirsey yakmiyor, cok diyenler isi bilmiyor.

Allah kaza bela vermesin tas gibi araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su aracin yurtdisinda sizdeki olan kasadan yok, yanarim ona yanarim..

Cok güzel arac, kazasiz belasiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Petlaslar nasıl koyverdi Anıl :)

Benim arkalar michline 60 binde araçta titreme var diye lastikçiye gittim arka michlineler balans makinasında dans ediyor :) 60 bin kmde ömrünü tamamlamış lastik. Dişleride daha 4 mm. Aracı alalı 1.5 yıl oldu lastiklerde 2 yıllıktır diye düşünüyorum.

Ön petlaslar 47 bin km'de daha sorun yok memnunum fren ve patinaj olayı çok iyi michline göre ve yarı fiyatına ikiside 60 bin km dayanıyor niye 2 katı para vereyimki biri daha çok işime yararken. Tek olumsuz buldugum yolda gezdirmesi yagmurlu havalarda araç baya kasılıyor..

Connectteki petlaslar 40 bin km oldu ön arka yapıp bir 40 daha gidip gene petlas almayı düşünüyorum. :))

60.000 km'de bırak da bitsin lastik. Daha ne olacak.

Benimde şu an lastiğe bakarsan diş olarak problem yok , görünüş olarak da gayet diri ama lastik görevini tamamladı.

Virajlar'da hiç abartmıyorum araba dümdüz gidiyor , en ufak bi sağa - sola gitme eğilimi olmuyor. İyice hızdan düşmem gerekiyor.

Ciddi anlamda kaza yapabilirim , en kısa sürede değiştirmem gerekiyor lastikleri.

Fiyatına göre iyi lastik diyordum ama 1 sene daha beni zorda bırakmadan götürmesini beklerdim.

• quote:

Benimde şu an lastiğe bakarsan diş olarak problem yok , görünüş olarak da gayet diri ama lastik görevini tamamladı.

Virajlar'da hiç abartmıyorum araba dümdüz gidiyor , en ufak bi sağa - sola gitme eğilimi olmuyor. İyice hızdan düşmem gerekiyor.

Ciddi anlamda kaza yapabilirim , en kısa sürede değiştirmem gerekiyor lastikleri.

Fiyatına göre iyi lastik diyordum ama 1 sene daha beni zorda bırakmadan götürmesini beklerdim.

35 binde nasıl bitti hep lastikmi yakıyorsun :))) bence üstündeki lastikler ile 1 yıl daha idare et hem seni zorlamaz bu süre zarfında sakin gidip azda yakmış olursun. ki fren performansında ciddi derecede sıkıntı yoksa değiştirme :)

60 binde lastik bitmesi ama hala kafamda adamlar yok biz 80-90 bin gidiyoruz şöyle böyle 100 bin yaptım şahitlerim var yazıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

35 binde nasıl bitti hep lastikmi yakıyorsun :))) bence üstündeki lastikler ile 1 yıl daha idare et hem seni zorlamaz bu süre zarfında sakin gidip azda yakmış olursun. ki fren performansında ciddi derecede sıkıntı yoksa değiştirme :)

60 binde lastik bitmesi ama hala kafamda adamlar yok biz 80-90 bin gidiyoruz şöyle böyle 100 bin yaptım şahitlerim var yazıyor :)

Yapmaya yaparsın sıkıntı yok , beklentilere bağlı. Millet 100.000 km kullandım bişey olmadı diyor. Ben desem ki sen lastik'den ne anlıyorsun , bana bide ahkam keser tonla.

lastik bitti demiyorum , özellik olarak yitirdi kendini , yoksa diş olarak sağlam. 35.000 km yapmadım hem , 50.000 civarı takdırmıştım , 25.000 falan olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Potenza ve Pilot Sport serilerinin rakibi P Zero serileri abi. P Zero Corsa alacağım dese alma diyeceksin adama.

P7'nin rakipleri Bridgestone'da ER300, Michelin'de Primacy 3.

Söylediğin Toyo ve Yokohama ile de yağmurda dışarı çıkmaması lazım.

Pirelliye gıcığım var. Ne yapayım.

Alma Anıl alma.

Doğru söylüyorsun benim önerdiğim lastikler bir üst seri ama Anıl gibi adamın aracında lastik önemli. :))

Toyo ve Yokohamadaki riskin farkındayım ama kış lastiği kullanıyor nasıl olsa diye düşündüm.

• Konuyu hortlatıyorum Anıl

Hangi lastiği aldın? Pirelli alacaktın galiba memnun musun? bu ara bende lastik almayı düşünüyorum, bana ne önerirsin hiç bir fikrim yok şu anda. Benim Michelinler bitmiş durumda çatlaklar, dişler baya gitmiş vs. Önceki aracıma michelin energy saver almıştım, tutuşunu sevmedim hatta bir defa kaza yaptım yolu tutsa olmayacaktı tutmadı meret
  • Mesajım bulunsun.Eski kasa yada yeni kasa alacağım. Kısmet bakalım

• Bende bu aracın otomatik vitesli olanlarının açık hava filtresi ile vereceği sesi merak ediyordum. Çekmiş olduğunuz bir video var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Bende bu aracın otomatik vitesli olanlarının açık hava filtresi ile vereceği sesi merak ediyordum. Çekmiş olduğunuz bir video var mı?

Bende otomatigi vardi. Arkadasimin hava filtresini takmistim markasini bilmiyorum karbon saglam bisey. O sesi duymaniz lazim hayatta duydugum en guzel acik filtre sesiydi. video malesef yok

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.