Şimdi Ara

Honda civic 96.000'de sattım :D , (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
8
Favori
15.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 ever civic. Tek geçerim bu arabayı :D
  • Emeğine sağlık mükemmel bir inceleme olmuş Fd6 kasa gerçek bir efsane...
  • O lastikler çok riskli olmuş. Keşke Hankook alsaydınız aynı fiyatlara çok daha iyidir Hem ucuz hemde Continental, Bridgestone gibi markaların en iyi lastikleriyle yarıştalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilobramlin

O lastikler çok riskli olmuş. Keşke Hankook alsaydınız aynı fiyatlara çok daha iyidir Hem ucuz hemde Continental, Bridgestone gibi markaların en iyi lastikleriyle yarıştalar

Bu hafta değiştirceğim lastikleri, pirelli cinturato p7 düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaşallah! darısı 100bine..

şehir içi 10lt lpg değeri de süper, muhtemel ş.arası 6-7lt tüketiyordur.. Muhteşem!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

O lastikler çok riskli olmuş. Keşke Hankook alsaydınız aynı fiyatlara çok daha iyidir Hem ucuz hemde Continental, Bridgestone gibi markaların en iyi lastikleriyle yarıştalar

Ben p1 cinturato aldım fena değiller. Sanırım p7 ye göre daha yumuşak lastik.
  • quote:

quote:

Sakın haaaaaaa.

Pirellinin kapısından bile geçme.

Öyle bir lastik markası mı varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

maaşallah! darısı 100bine..

şehir içi 10lt lpg değeri de süper, muhtemel ş.arası 6-7lt tüketiyordur.. Muhteşem!

Şehir içi 10 lt lpg fazla gibi gözükse de 25 kuruş (hatta 25 bile değil de düzlüyorum :) ) bi çok dizel kullanıcısının yakalayamadığı bi değer.

Lpg patlar , çatlar , zarar verir diyenler içinde 70.000 km'dir saat gibi çalışan motor ve şanzıman ortada.

Sizin fb7 kasa civic ile yanyana getirelim halen motor aynı sessizlik ve pürüzsüzlük'den taviz vermemiş bi şekilde görevini yerine getirdiği çok net anlaşılır.

Aracım'dan şu mana da çok memnunum.

Bana karşı görevini yerine getirdi , paramın karşılığını ben bu araç'dan sonuna kadar aldım. Ortalama 8-10.000 tl arası bi yakıt ekonomisi söz konusu. Ekstra hiç bi masraf olmadan. 45.500 tl'ye aldım ve 4 parça değişenli haliyle bile taş 36-37.000 tl ediyor. Bugün ilana koysam en geç 1 ay için bu kadar değişene rağmen çok rahat satarım.

Bi insan aracından daha ne ister ki ?

Benim gibiler biraz performans ister ama o kadar da olsun diyorum. Canı sağolsun , oda benim kahrımı çok çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

quote:

Sakın haaaaaaa.

Abi geçen arkadaşa aldırdım bu p7'leri cidden çok iyi bi lastik. 205 /55/16 için aldığım fiyatı duysan şaşarsın abi , ben boşu boşuna petlas almışım yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sakın haaaaaaa.

Abi geçen arkadaşa aldırdım bu p7'leri cidden çok iyi bi lastik. 205 /55/16 için aldığım fiyatı duysan şaşarsın abi , ben boşu boşuna petlas almışım yani.

Michelin primacy 3 var hocam bir araştırın isterseniz. cihanair almıştı geçen hafta sanırım, yol sesi bayağı azaldı diyordu.

• quote:

Sen yine de Pirelli alma abicim. O lastik, emin ol o kadar iyi bir lastik olsaydı o düşük fiyat teklifini alamazdın. Her malın bir bedeli var. Kaliteli malın fiyatı sadece serisi bitip yenisi geldiğinde düşer.

Pirellinin sokağına bile uğramamanı öneririm şahsen.

Conti zaten almayacağını bildiğim için onu yazmıyorum.

• quote:

quote:

Sen yine de Pirelli alma abicim. O lastik, emin ol o kadar iyi bir lastik olsaydı o düşük fiyat teklifini alamazdın. Her malın bir bedeli var. Kaliteli malın fiyatı sadece serisi bitip yenisi geldiğinde düşer.

Pirellinin sokağına bile uğramamanı öneririm şahsen.

Conti zaten almayacağını bildiğim için onu yazmıyorum.

Abi michelim pm3 'de sordum ona hemen hemen yakın bi fiyat verdi. Pirelli'nin yerli üretim olması , ufak da olsa ülkeye katkı olsun :)

Conti'den çok çok iyi bilastik cinturato p7 , adac testlerine falan bi bak abi baya yüksek puanları var. Bide biliyosun sesden ziyade yoltutuşu önemli , a4'de epey bi sağlam geldi bana.

• quote:

Abi michelim pm3 'de sordum ona hemen hemen yakın bi fiyat verdi. Pirelli'nin yerli üretim olması , ufak da olsa ülkeye katkı olsun :)

Conti'den çok çok iyi bilastik cinturato p7 , adac testlerine falan bi bak abi baya yüksek puanları var. Bide biliyosun sesden ziyade yoltutuşu önemli , a4'de epey bi sağlam geldi bana.

Pirelli p7 cinturato lastiği sattığım 407'nin üzerinde 20000 km kullandım 205/60/16 ebatı vardı , fiyat/fayda olarak müthiş bir lastik, tavsiye ederim. Şimdi yeni aldığım civic'in lastikleri eskidiğinde direkt olarak gidip alacağım lastiktir.

Ayrıca p7 cinturato serisi yerli üretim değildir, direkt olarak ithal bir üründür. Muhtemelen italyan menşeili gelecektir, bendekiler öyleydi.

• Hocam deri koltuk orjinal mi? Dışarıda mı yaptırdınız? Benim A3 için dışarıda deri döşeme düşünüyorum da..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

maaşallah! darısı 100bine..

Şehir içi 10 lt lpg fazla gibi gözükse de 25 kuruş (hatta 25 bile değil de düzlüyorum :) ) bi çok dizel kullanıcısının yakalayamadığı bi değer.

Lpg patlar , çatlar , zarar verir diyenler içinde 70.000 km'dir saat gibi çalışan motor ve şanzıman ortada.

Sizin fb7 kasa civic ile yanyana getirelim halen motor aynı sessizlik ve pürüzsüzlük'den taviz vermemiş bi şekilde görevini yerine getirdiği çok net anlaşılır.

Aracım'dan şu mana da çok memnunum.

Bana karşı görevini yerine getirdi , paramın karşılığını ben bu araç'dan sonuna kadar aldım. Ortalama 8-10.000 tl arası bi yakıt ekonomisi söz konusu. Ekstra hiç bi masraf olmadan. 45.500 tl'ye aldım ve 4 parça değişenli haliyle bile taş 36-37.000 tl ediyor. Bugün ilana koysam en geç 1 ay için bu kadar değişene rağmen çok rahat satarım.

Bi insan aracından daha ne ister ki ?

Benim gibiler biraz performans ister ama o kadar da olsun diyorum. Canı sağolsun , oda benim kahrımı çok çekiyor.

Anılsan demek ki sen de herkes gibi aracını insani - normal devirlerde kullansan daha da az yakacak alet.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Hocam deri koltuk orjinal mi? Dışarıda mı yaptırdınız? Benim A3 için dışarıda deri döşeme düşünüyorum da..

Dışarıda yaptırmadım hocam , alırken deri koltuk ile istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam deri koltuk orjinal mi? Dışarıda mı yaptırdınız? Benim A3 için dışarıda deri döşeme düşünüyorum da..

Teşekkürler.Gayet güzel gözüküyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürşat alp

quote:

Pirelli p7 cinturato lastiği sattığım 407'nin üzerinde 20000 km kullandım 205/60/16 ebatı vardı , fiyat/fayda olarak müthiş bir lastik, tavsiye ederim. Şimdi yeni aldığım civic'in lastikleri eskidiğinde direkt olarak gidip alacağım lastiktir.

Ayrıca p7 cinturato serisi yerli üretim değildir, direkt olarak ithal bir üründür. Muhtemelen italyan menşeili gelecektir, bendekiler öyleydi.

Hocam geçen hafta arkadaşıma aldık , yerli üretim geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.Gayet güzel gözüküyorlar.

Yolcu ve arka koltuklar da pek oturan olmadıgı için yeni gibi duruyorlar ama benim koltuk da 2-3 yerde yıpranmalar var.

•  Honda civic 96.000'de sattım :D ,

BU Resimdeki nokta çok kötü bir yer.. soldan gelen araçlar hızını almış oluyor sağdakiler kızılay mevkine geçmek için sola kırıyorlar orada fren iyi ayarlanamadı mı böyle oluyor o nokta çok sakat açıkcası geçmiş olsun diyelim konu tekrar hortlamışken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheApproachingCurve -- 4 Mart 2013; 22:57:33 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.