Şimdi Ara

Honda civic 96.000'de sattım :D , (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
8
Favori
15.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elleriniz dert görmesin, güzel bir inceleme olmuş. Ben de bir kaç ay sonra 2008-2009 civic almayı düşünüyorum ve benim için çok aydınlatıcı bir konu oldu.
  • Deri koltuk güzel olmuş ne kadara yaptırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Deri koltuk güzel olmuş ne kadara yaptırdınız?

Oyle net bi fiyat veremem arac alirken pazarliklara dahil oldugu icin. Ama satis temsilcisinin soyledigi 2000 tl'ye yapiyoruz demisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Deri koltuk güzel olmuş ne kadara yaptırdınız?

Oyle net bi fiyat veremem arac alirken pazarliklara dahil oldugu icin. Ama satis temsilcisinin soyledigi 2000 tl'ye yapiyoruz demisti.

Bizde de deri koltuk teklif etmişlerdi aracı 2004 yılında alırken, ama bakımı zor olur, ve deri kokabilir diye tekliflerini cruise control+sunroof olarak değiştirtmiştik. Nedense kumaşa dokunmaktan nefret ederim, yeni yıkanmış kumaşa dokunmaktan, verdiği histen nefret ederim. Ondan kışın hep polar tarzı, yazın da pamuklu şeyler giyerim. Sonradan yaptırdığınızı düşünmüştüm, uygunsa ben de düşünürdüm de...
    Aracınız gayet güzel, güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 5 Mayıs 2012; 21:33:35 >

• Captivalardaki deri koltukları inceledim hemen hepsi sünmüş / bollaşmış.Antaradaki ise öyle değil.Deri koltukta malzeme ve işçilik önemli
  • Birazda iç detaylardan fotolar ekleyelim.

Honda civic 96.000'de sattım :D ,

• güzel bir inceleme olmuş
    kazasız sürüşler kardeş...
  • Nİsan'nın sonuna doğru 50.000 km'yi devirmiştim. Mayıs 1 gibi bakıma girdim 51.000 km'de , yarın yine bakıma girilecek 62.500 km'de şu an.

Lpg ile bol yol yaptım , süspansiyonlar da biraz sıkıntı var onları hallettircem , şanzıman yağı değişecek , bakalım başka neler çıkacak.
  • 4 ay 12.500 km guzel yol yapmisiniz lpg de buna yardimci olmus az yakiyor gezekim gibi, hayirli yolculuklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nİsan'nın sonuna doğru 50.000 km'yi devirmiştim. Mayıs 1 gibi bakıma girdim 51.000 km'de , yarın yine bakıma girilecek 62.500 km'de şu an.

Lpg ile bol yol yaptım , süspansiyonlar da biraz sıkıntı var onları hallettircem , şanzıman yağı değişecek , bakalım başka neler çıkacak.

Benim araba da 53.000 de.. üç dört ay sonra 60.000 bakımına götürürüm heralde. Neler değişti ve Maliyeti konusunda bilgi verebilir misiniz acaba. (Özel servis ? - Kendi Servisi ?) Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Hocam iyi güzelde kocaman alıntı yapmışsınız olmamış.

Anılım eğer ses yalıtımı yapırmayı düşünüyorsan beraber bir yer bulalım belki uygun fiyata gelir ikimizinde araçları. Sesten acayip rahatsızım er turanza ile michelin energy arasında kaldım birde lastiği bir ebad büyütsem diyorum sıkıntı olurmu acaba ?

205 55 r16 ikmizindike 225 taksak farkedermi ?

Birde bana istanbulda servise gidiyorsan orayı belirtirmisin garantiyi bozsammı bozmasammı kararsızım lp taktırmadım henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: saraci41

quote:

Nİsan'nın sonuna doğru 50.000 km'yi devirmiştim. Mayıs 1 gibi bakıma girdim 51.000 km'de , yarın yine bakıma girilecek 62.500 km'de şu an.

Benim araba da 53.000 de.. üç dört ay sonra 60.000 bakımına götürürüm heralde. Neler değişti ve Maliyeti konusunda bilgi verebilir misiniz acaba. (Özel servis ? - Kendi Servisi ?) Şimdiden teşekkürler..

yetkili servise gittim , motor yağını kendim aldım , hava filtresi ve polen filtresinide kendim alıp taktım (ikisi 30 tl). Onun dışında yetkili servise yağ filtresi , şanzıman yağı ve işçilik için para ödedim.

150 tl servise ödedim , 75 tl civarına yağ aldım , 30 tl diğer filtreler. 300'e yakın bişiler tuttu işte.

bu arada 64.000 km'yide devirdim , yıl başına 70.000'i geçerim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 26 Eylül 2012; 17:27:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

Hocam iyi güzelde kocaman alıntı yapmışsınız olmamış.

Anılım eğer ses yalıtımı yapırmayı düşünüyorsan beraber bir yer bulalım belki uygun fiyata gelir ikimizinde araçları. Sesten acayip rahatsızım er turanza ile michelin energy arasında kaldım birde lastiği bir ebad büyütsem diyorum sıkıntı olurmu acaba ?

205 55 r16 ikmizindike 225 taksak farkedermi ?

Birde bana istanbulda servise gidiyorsan orayı belirtirmisin garantiyi bozsammı bozmasammı kararsızım lp taktırmadım henüz

Garantiyi bozacak bi durum yok , yukarıda yazdım ben genelde işçilik ödüyorum yetkili servise , o da sırf garantisi devam etsin diye.

Ses yalıtımını düşündüm bi ara ama kendim yapmayı düşündüm. Kendim yapmak istiyorum , baya vakit alacak bi iş o yüzden uğraşacak pek dermanım yok.

İlk fırsatda yapmak istediklerim , sert süspansiyon , stoptech ön fren takımı , yol tutuşu sağlam bi lastik.

Yalıtım benim için çok problem değil.

• Şimdi aklıma takılan bir şey var bu şaft tüneli denilen şeyin sadece arkadan çekişli araçlarda olması gerekmiyor mu?Önden çekiş de olsa arka koltuğun orda bir çıkıntı olabiliyor, o zaman ona şaft tüneli değil de başka birşey demek gerekmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erci541

Şimdi aklıma takılan bir şey var bu şaft tüneli denilen şeyin sadece arkadan çekişli araçlarda olması gerekmiyor mu?Önden çekiş de olsa arka koltuğun orda bir çıkıntı olabiliyor, o zaman ona şaft tüneli değil de başka birşey demek gerekmez mi?

Doğrudur , şaft tüneli diye aslında genel bi tabir kullanıyor ama oradan başka bağlantılar geçiyor. Eksoz vs. gibi.
  • Anıl nice kilometrelere daha :)

Yağı kendin alın götürmen olayı iyiymiş.

Filtreleride öyle.

Bende öyle yapayım artık.

100 civarı kar ederiz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Anıl nice kilometrelere daha :)

Filtreleride öyle.

30.000 km'den itibaren hep böyle yaptım , dediğin gibi en az 100 tl cepte kalıyor , hemde aklında soru işareti olmuyor.

Yalnız bunu her servis yapıyor mu bilmiyorum , doğuş oto sıkıntı çıkarıyor diyorlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anıl kardeşim merhaba mayıs ayında bende aynı aracı aldım 37 bin kmdeyken almıştım şuan 41 bin kmdeyim bakımları 10 binde bir yapılıyor sanırım fakat benim aracımda henüz servis ışığı yanmadı bakıma gitmek için ışığı beklemelimiyim ? Yoksa hondalarda servis ışığı yanmıyor mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Anıl nice kilometrelere daha :)

Filtreleride öyle.

30.000 km'den itibaren hep böyle yaptım , dediğin gibi en az 100 tl cepte kalıyor , hemde aklında soru işareti olmuyor.

Yalnız bunu her servis yapıyor mu bilmiyorum , doğuş oto sıkıntı çıkarıyor diyorlardı.

servis ismi verirmisin bizde oraya gidelim yagımızı neyı alacaksak 40 bin bakım yaptırıcam 450 kagıt dediler.neler gerekiyor neleri götürebiliyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saraci41

quote:

yetkili servise gittim , motor yağını kendim aldım , hava filtresi ve polen filtresinide kendim alıp taktım (ikisi 30 tl). Onun dışında yetkili servise yağ filtresi , şanzıman yağı ve işçilik için para ödedim.

150 tl servise ödedim , 75 tl civarına yağ aldım , 30 tl diğer filtreler. 300'e yakın bişiler tuttu işte.

bu arada 64.000 km'yide devirdim , yıl başına 70.000'i geçerim gibi.

güzel paylaşım

Motor yağı olarak ne kullanıyorsunuz.şanzıman yağı 60.000km de değişiyor.Ama tork konvertörlü şanzıman yaklaşık 10 lt yağ ile çalışıyor.sizin yağınızın tamamını değiştirmemişler gibi geliyor.Çünki şanx-zıman yağ tapasını açtıklarında yaklaşık 3 yada 4 lt yağ akar bunu yenilemişler gibi geliyor bana.Diğer kalan yağ ömrünü tamamlamış ise eski yağ yeniyide bozabilir.Yağ için hangisini kullandılar bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.