Şimdi Ara

Honda civic 96.000'de sattım :D , (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
8
Favori
15.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LPG kiti için prins demişsiniz.Acaba valve car yağlama sistemi mevcut mu?
  • aynı model kullanıcısıyım benım merak ettıgım lpg degerlerı lt olarak kac acaba? benım 41 lt tank var sehır ıcınde tas catlasaın 300km gorebılıyorum yaklasık 13lt denk gelıyor 100 km aslında lpg ılk taktırdıgımda 41 lt 400 km gıdıyordu ne olduysa ılk 1000km ayar ıcın gıttıgımden sonra hayır etmedı
  • Ne kadar yag kullandılar bılemıyorum , ama yerde 5-6 tane yag kutusu vardı sanırım 1 ya da 2 lt'lik yağ kutuları olabilir.

Atf-z1 yag kullanılıyor genelde tüm tork konventörlğler için.

Benim gittiğim servis ankarada bora yetkili servisi.

Hava ve polen filtresini kendim değiştirip , servise gidince bu filtreleri değiştirmemelerini söylüyorum. Yağ olarak geçen sefer 5-40 tam sentetik castrol edge almıştım , bu seferde aynısını aldım diye biliyordum ama 5-30 tam sentetik castrol edge almışım. Skıntı olacak bi durum değil ama sürekli aynı yağı kullanmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

aynı model kullanıcısıyım benım merak ettıgım lpg degerlerı lt olarak kac acaba? benım 41 lt tank var sehır ıcınde tas catlasaın 300km gorebılıyorum yaklasık 13lt denk gelıyor 100 km aslında lpg ılk taktırdıgımda 41 lt 400 km gıdıyordu ne olduysa ılk 1000km ayar ıcın gıttıgımden sonra hayır etmedı

Bende de aynı boyutta tank var. Aldığım gaza göre değişiyor , aygaz en çok yol yaptıran gaz , şehir içi 400 km'yi rahat görüyorum ama hiç o kadar kasmıyorum.

Lpg kiti prins ama valf care yağlama sistemi yok. Bunu taktırmak istedim ama ustam takmadı hiç gerek yok dedi. Bende lafına güvendim valla.

• Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

aynı model kullanıcısıyım benım merak ettıgım lpg degerlerı lt olarak kac acaba? benım 41 lt tank var sehır ıcınde tas catlasaın 300km gorebılıyorum yaklasık 13lt denk gelıyor 100 km aslında lpg ılk taktırdıgımda 41 lt 400 km gıdıyordu ne olduysa ılk 1000km ayar ıcın gıttıgımden sonra hayır etmedı

Bende de aynı boyutta tank var. Aldığım gaza göre değişiyor , aygaz en çok yol yaptıran gaz , şehir içi 400 km'yi rahat görüyorum ama hiç o kadar kasmıyorum.

Lpg kiti prins ama valf care yağlama sistemi yok. Bunu taktırmak istedim ama ustam takmadı hiç gerek yok dedi. Bende lafına güvendim valla.

ee yanı sonuc degerler normal mı yanı

• quote:

41 lt'lik tank pratikte 35-36 lt civarı yakıt alıyor arkadaşım.

Bir daha depo boşken fulleyip kaç lt gaz aldığını bizimle paylaşırsan içyüzünü öğrenmiş oluruz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

41 lt'lik tank pratikte 35-36 lt civarı yakıt alıyor arkadaşım.

Bir daha depo boşken fulleyip kaç lt gaz aldığını bizimle paylaşırsan içyüzünü öğrenmiş oluruz. :)

soyleyım hemen basınclı pompa ya denk gelırsem kı genelde sheell tercıh edıyorum po bıraz zayıf kalıyor genelleme yapacak olursak 37lt max 39lt

• Bikaç hafta önce ben de 60.000 km bakımını Honda Bora'da yaptırdım.

416 TL tuttu. Bir de silecek lastikleriniz eskimiş öbür geldiğinizde değiştirelim dediler.

Focusun sadece ön sileceklerine 90 TL+KDV dediklerinde bu tip malzemeleri serviste değiştirilmeyeceğini anladım.

Bir sonraki bakıma kadar dışarda değiştirtmem lazım yoksa fena geçirecekler
  • 64.000 km boyunca ön tamponu benden başka yerde sürten oldu mu aracında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

64.000 km boyunca ön tamponu benden başka yerde sürten oldu mu aracında?

Sen ne diyon oglm sürtmeden geldiğim gün olursa mutluyum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüş keyfi , oturma posizyonu ve göstergeler benim bu araca her binişimde heyecanlanmamı sağlayan şeyler. İç mekan insana başka bi hava yaratıyor ve keyif veriyor.

Beni bitiren cümle bu oldu beyazı çok başka :) mugen setine geçemedim daha ama benim araba daha 14.500 oldu 20 bin bakımına giricek 1 yılı devirdim sadece hafta sonları falan binebildim her hafta gider garajda yıkar pasta cıla cekerım ve oturur bakarım gerçekten sportif ruhu çok başka bu aracın hele pedala dokandıgında seni bekleyen 125 ps o güzelim pistonlar ve şüphesiz sübap zamanlaması beni içten içer sürülüyor :) hafta sonu 130 km yol yaparım 100 lıra değil 500 lıra yaksın ben yemiyorum o yesin inanın bir hondaSEver olarak bunu samimiyetimle söylüyorum. 2011 fd6 kasa başkadır bunu HondaSever bilir. O araçta oldugun zaman çok farklı moda giriyorsun sportif bir kişilik çoğu 2.0 araca sol da çektim yolda istedim kullanmak önemli S modunda zaten 3.vites 174 teşekkürler Honda teşekkürler 5 ileri şanzıman teşekkürler Hondata :)

Hastayım sanaaaaa:D-
    Resimler bana ait değil ama aynılarını yapmayı düşünüyorum Alıntı resim kısaca.-

Honda civic 96.000'de sattım :D ,

• Farkında olmadan 71.000 km'yi devirmişiz , 11.000 km'de taktırdığım lpg kiti ile yaptığım ekonomi fazlasıyla tatminkar. Lpg kit'i , motor , şanzıman tıkır tıkır işlemeye devam ediyor.

Ankara'da lpg şu an 2.25 civarı , iş - ev trafiği epey bi yoğun ve 10 lt civarı lpg yakıyorum , şehir içi 23-24 kuruş'a denk geliyor. Lpg ile fazla yakması pek can sıkıcı durum değil.

Bu 1-2 hafta içinde de bi kaç görüntü değişikliği , bakım ve lastik alınacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 3 Mart 2013; 20:20:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Farkında olmadan 71.000 km'yi devirmişiz , 11.000 km'de taktırdığım lpg kiti ile yaptığım ekonomi fazlasıyla tatminkar. Lpg kit'i , motor , şanzıman tıkır tıkır işlemeye devam ediyor.

Ankara'da lpg şu an 2.25 civarı , iş - ev trafiği epey bi yoğun ve 10 lt civarı lpg yakıyorum , şehir içi 23-24 kuruş'a denk geliyor. Lpg ile fazla yakması pek can sıkıcı durum değil.

Aracınızla kazasız belasız nice 70 binler diliyorum. Honda Cıvıc ın en beğendiğim kasasına sahipsiniz yeni kasa ve gelecek hiç bir kasa bence bu kadar alımlı olmayacak hele birde füme oldumu tamamdır :)

Bende de 1,6 atmosferik benzinli ASX var, böyle lpg dönüşümünü yaptırıp sorunsuz 10 binler deviren araçları görünce bende mi geçsem acaba diyorum LPG ye. Aracım 18,000 kmdir ortalama 7,9 lt/100 km yakıyor ve 16,000i Bursa şehir içinde.

• Allah kaza bela vermesin

Niye 71.000 kmlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 3 Mart 2013; 20:43:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Farkında olmadan 71.000 km'yi devirmişiz , 11.000 km'de taktırdığım lpg kiti ile yaptığım ekonomi fazlasıyla tatminkar. Lpg kit'i , motor , şanzıman tıkır tıkır işlemeye devam ediyor.

Aracınızla kazasız belasız nice 70 binler diliyorum. Honda Cıvıc ın en beğendiğim kasasına sahipsiniz yeni kasa ve gelecek hiç bir kasa bence bu kadar alımlı olmayacak hele birde füme oldumu tamamdır :)

Bende de 1,6 atmosferik benzinli ASX var, böyle lpg dönüşümünü yaptırıp sorunsuz 10 binler deviren araçları görünce bende mi geçsem acaba diyorum LPG ye. Aracım 18,000 kmdir ortalama 7,9 lt/100 km yakıyor ve 16,000i Bursa şehir içinde.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Asx'ler de bildiğim kadarı ile sübap erimesi yapıyor , lpg ile birlikte çelik sübap takılması gerekiyor diye biliyorum. Yine de araştırmanız da fayda var.

• Maaşallah Anılcım.

Allah kaza bela vermesin. Nice 71000 km lere inşallah.

Bu aracınla bir milyon km yi devirme iddian var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Maaşallah Anılcım.

Allah kaza bela vermesin. Nice 71000 km lere inşallah.

Bu aracınla bir milyon km yi devirme iddian var mı?

Milyon'u bilmem de abi , 100.000'i devireceğiz inşallah.

• Senin motor Lpg ve 70.000 km olmasına rağmen hala bizim benzinli fb7 kasalarla aynı sessizlik ve titreşimsizlikle çalışıyor ya hayranım valla.
  • Süspansiyon konusuna katılmıyorum. Biz ailecek araçla her yıl antalyadan artvınde gıderız 1.650 km yol sadece gidiş 4 kişi biz + 2 kişilite bagaj yanı 6 kişiymiş gibi gidiyoruz aracın arkası tamamen basık kamberleri olabildiğince ( - ) negatif yönlü olarak açılıyor. Ve yol boyunca ne ön ne arka hiçbir sesini duymadım. Sadece bazı sert ckurlarda normalde yaylanarak geçebılcekken kut dıye bı ses gelıyor buda zaten zararlı bı ses değil takozlara vuruyor bunun sesi ki 6 kişilik yük için gayet normal. Bence bindiğim araçlar içinde suspansıyon sertlıgı mukemmel ayarlanmış bir araç. Ne kazık gibi ne tüy gibi. Tam kıvamında .. virajlarda sert arazide yumuşak mukemmel bir oran.

2. olarak aracın en çok ses aldığı nokta ön ve arka çamurlukların iç kısmı yanı davlumbaz kısmı araç içi komple sökülse taban halısının altına aracın tamamını örtecek şekilde 0.5 - 1 cm lik bi keçe konsa nisbeten çok guzel ses yalıtımı yapılabilir. Zift falanda dökülüyor ama aracı ağırlaştırdıgından benzıne etkı edebılır. Keçe hem hava hem ses yalıtımına çok guzel etkı eder. Araba bıraz eskıse sökmeye kıyabılsem yaparım bu keçe işini. Bence ses izalasyonu dışında hiçbir eksisi yok kaldı ki arabada çok fazla ahım şahım donanım arayanda biri değilim. Premıum ve Elegance modellerı bana fazla fazla yetıyor. 2. seçim şansım olsa gene alırım.

quote:

Orijinalden alıntı: piano_black

Sürüş keyfi , oturma posizyonu ve göstergeler benim bu araca her binişimde heyecanlanmamı sağlayan şeyler. İç mekan insana başka bi hava yaratıyor ve keyif veriyor.

Beni bitiren cümle bu oldu beyazı çok başka :) mugen setine geçemedim daha ama benim araba daha 14.500 oldu 20 bin bakımına giricek 1 yılı devirdim sadece hafta sonları falan binebildim her hafta gider garajda yıkar pasta cıla cekerım ve oturur bakarım gerçekten sportif ruhu çok başka bu aracın hele pedala dokandıgında seni bekleyen 125 ps o güzelim pistonlar ve şüphesiz sübap zamanlaması beni içten içer sürülüyor :) hafta sonu 130 km yol yaparım 100 lıra değil 500 lıra yaksın ben yemiyorum o yesin inanın bir hondaSEver olarak bunu samimiyetimle söylüyorum. 2011 fd6 kasa başkadır bunu HondaSever bilir. O araçta oldugun zaman çok farklı moda giriyorsun sportif bir kişilik çoğu 2.0 araca sol da çektim yolda istedim kullanmak önemli S modunda zaten 3.vites 174 teşekkürler Honda teşekkürler 5 ileri şanzıman teşekkürler Hondata :)

Hastayım sanaaaaa:D-
    Resimler bana ait değil ama aynılarını yapmayı düşünüyorum Alıntı resim kısaca.-

jant konusunda öneri isterseniz 17-18 advan rg2 gold alın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 4 Mart 2013; 4:28:13 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.