Şimdi Ara

Honda civic 96.000'de sattım :D , (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
8
Favori
15.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakıtıda gerçekten iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

4kişi + bagaj varken süspansiyon konforundan da bahsedelim.

Güzel nokta. Tamamen es geçmişim hemen editliyorum mesajımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

Güzel bir inceleme, honda hayranı olarak zevk aldım okurken, aracını bu derece seven insanlarla tanışmak buyuk keyif verici... Düzeltmek istediğim bir nokta var tuketim değerleri aracın hızına gaz pedalına zorlanmasına ve birçok değere göre bilgisayarın tahmin ettiği benzin değeridir yani ölçüm yaptığınızda lpg ile hiçbir alakası olmadığını göreceksiniz...

Bende Atiker kit var. ve daha önce 15bin km yol bilgisayarı LPG ortalamasını gösterdi. O zaman fakir karışım yani düşük basınç ile kullanıyordum. Daha sonra ayarlamalarda yüksek basınç ile zengin karışıma geçtim ve yeniden benzin ortalamasını gösterdi.

Demek istediğim marka/model değişmek üzere.. Yol bilgisayarının LPG'yi de ölçebildiği araçlar var.. Haa bi de Reno Megane gibi.. LPG kullanırken benzin göstergesinin düştüğü araçlar da var.. Onlar da küçük bi cihazla durumu kurtarıyor.

• Paylaşımlar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

anil hersey guzel de arabanin disini okadar anlattin birazda disindan foto. koyda gozumuz senlensin

Resimleri ekledim arkadaşım.
  • bende yeni kasayı çok beğendim anıll beyaz elegance paket acayip hoşuma gidiyor

eşime düşünüyorum oda büyük diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

bende yeni kasayı çok beğendim anıll beyaz elegance paket acayip hoşuma gidiyor

eşime düşünüyorum oda büyük diyor

Hb'yi bekleyin. 1.4 otomatik gelirse bayanlar icin mukemmel tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

anil hersey guzel de arabanin disini okadar anlattin birazda disindan foto. koyda gozumuz senlensin

Resimleri ekledim arkadaşım.

inceledim, arac cidden cok guzel gorunuyor masallah.bu kasa yeni kasadan kat kat daha yakisikli bence.

ayrica sanssizliklarda kotu olmus gecmis olsun.

• Anıl kardeşim yazını baştan sona okudum değerli bilgiler wermişsin. Lpg ile 175km nasıl yaptı hayret ettim :) Sunroof için WD 40 da süper işe yarar. Ben banyoda duşakabinin raylarına sıkıyorum kendi kayıyo ileri geri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Anıl kardeşim yazını baştan sona okudum değerli bilgiler wermişsin. Lpg ile 175km nasıl yaptı hayret ettim :) Sunroof için WD 40 da süper işe yarar. Ben banyoda duşakabinin raylarına sıkıyorum kendi kayıyo ileri geri :)

Ben düz vitesle 200ü çok rahat görüyordum ki, bassam daha giderdi. 175 birşey değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

Güzel bir inceleme, honda hayranı olarak zevk aldım okurken, aracını bu derece seven insanlarla tanışmak buyuk keyif verici... Düzeltmek istediğim bir nokta var tuketim değerleri aracın hızına gaz pedalına zorlanmasına ve birçok değere göre bilgisayarın tahmin ettiği benzin değeridir yani ölçüm yaptığınızda lpg ile hiçbir alakası olmadığını göreceksiniz...

Bende Atiker kit var. ve daha önce 15bin km yol bilgisayarı LPG ortalamasını gösterdi. O zaman fakir karışım yani düşük basınç ile kullanıyordum. Daha sonra ayarlamalarda yüksek basınç ile zengin karışıma geçtim ve yeniden benzin ortalamasını gösterdi.

Demek istediğim marka/model değişmek üzere.. Yol bilgisayarının LPG'yi de ölçebildiği araçlar var.. Haa bi de Reno Megane gibi.. LPG kullanırken benzin göstergesinin düştüğü araçlar da var.. Onlar da küçük bi cihazla durumu kurtarıyor.

öyle bir araç yok, sizinki tamamen tesaduf eseri lpg nin ayarsızlığı yada aracınızın şaşması ile ortaya çıkmış bir durum. Bu durumun gerçekleşmesi için yüzlerce test yapılması ve aracın yazılımına mudahele edilerek kodların değiştirilmesi gerekir. lpg beynine atılan yazılım aracın gosterdiği yakıt tuketim tahmin verilerini asla etkilemez...

• Bu arabada benim de mazim var çok dik bir yokuşu inerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Bu arabada benim de mazim var çok dik bir yokuşu inerken

Canin sagolsun kardisim simdiki hali daha kotu zaten.
  • Civic ler yüklü iken oluşan belirgin negatif kamber çok hoşuma gidiyor, araç resmen yol tutuş canavarı gibi duruyor o zaman.
  • quote:

Siyah civicin dili olsa da bir de benim anılarımdan bahsetse. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Ne bereketli arabaymış
  • Su kite bir jant ayarlamadin kac zamandir:)

• quote:

quote:

quote:

Ne bereketli arabaymış

Ben de neziroglu Hyundai'in onunde altini vurmustum. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

quote:

quote:

Ne bereketli arabaymış

Ben de neziroglu Hyundai'in onunde altini vurmustum. :D

Test aracını vurmamış mıydin Taymcim?

• güzel inceleme olmuş anılcım, her ankaralı gibi sende şahincilerden nasibini almışsın

allah beterinden korusun .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.