Şimdi Ara

Honda civic 96.000'de sattım :D , (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
8
Favori
15.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Pirelli'den uzak durun derim, ne kendim memnun kaldım ne kullanıp da memnun kalan gördüm bugüne kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraman

Konuyu hortlatıyorum Anıl

Hangi lastiği aldın? Pirelli alacaktın galiba memnun musun? bu ara bende lastik almayı düşünüyorum, bana ne önerirsin hiç bir fikrim yok şu anda. Benim Michelinler bitmiş durumda çatlaklar, dişler baya gitmiş vs. Önceki aracıma michelin energy saver almıştım, tutuşunu sevmedim hatta bir defa kaza yaptım yolu tutsa olmayacaktı tutmadı meret

hocam mesajı yeni gördüm. pirelli cinturato p7 aldım, memnunum lastiklerden. yalnız italyan üretimi olanlar biraz daha iyi gibi geldi.

onun dışında michelin pm3 de güzel lastik. ama p7 fiyat olarakta uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Orijinalden alıntı: Zaraman

Konuyu hortlatıyorum Anıl

Hangi lastiği aldın? Pirelli alacaktın galiba memnun musun? bu ara bende lastik almayı düşünüyorum, bana ne önerirsin hiç bir fikrim yok şu anda. Benim Michelinler bitmiş durumda çatlaklar, dişler baya gitmiş vs. Önceki aracıma michelin energy saver almıştım, tutuşunu sevmedim hatta bir defa kaza yaptım yolu tutsa olmayacaktı tutmadı meret

hocam mesajı yeni gördüm. pirelli cinturato p7 aldım, memnunum lastiklerden. yalnız italyan üretimi olanlar biraz daha iyi gibi geldi.

onun dışında michelin pm3 de güzel lastik. ama p7 fiyat olarakta uygun.

Senden cevap alamayınca, biraz araştırıp conti cp5 aldım üstad. Bakalım göreceğiz nasılmış

• 81.500'de 1 ay önce bakım yaptım.

2 hafta'da yaptığım 2500 km 'den sonra sehir içi kullanımım ile birlikte 85.000 km'yi devirdik can ciğerimle...

Aracın yavaş yavaş yıpranmaya başladığı hissediliyor her hali ile.
    Özellikle ön 2 kapımın sonradan kaza sonucu değişmiş olmasının ceremesini yeni yeni çekiyorum.

Onun dışında rutin bakımlar ile yola aynen devam.

90.000'de şanzıman yağını değiştirmeyi düşünüyorum. Normalde 100.000'de 2. değişimi ama ben bi 10.000 km önceden değişim yapıyorum. İlk değişimi 60.000 km'de idi , ben 50.000'de değiştim.

11.000 km'de lpg taktım ve 35.000 'de sübap ayarı yaptırmam gerekmişti , ama o km'den sonra bi daha sübap ayarı yaptırmadım , sübap ayarı yaptırmam gerekecek bi durumda yaşamadım. Halbuki ilk sübap ayarı yaptırdığım zamanlarda araç sabahları falan zor çalışıyordu. Şimdi hiç bi sıkıntı yok.

Servisler garanti ile lpg taktıklarında 10.000'de bi sübap ayarı yapıyorlarmış galiba. Emin değilim.

Mart'da 4. yılı dolduracağız ama 100.000'i devirmiş olurum gibi geliyor o zamana kadar

100.000'i devirmeden de satmayı düşünmüyorum , ama devirdikten sonrada kara oğlanıma veda edebilirim artık.

85.000 km'dir sorun yaşamadım ama memnuniyetsiz oldugum hususlar var.

Yalıtım olarak keşke biraz daha iyi olsaymış diyorum.

Fren disklerinin 110km ve üzeri hızlardan sonra frenlediğinde çıkardığı uğultudan nefret ediyorum.

Usb girişi olmamasından dolayı zorluk çekiyorum. İlk aldıgımda 6'lı cd çalar vay be falan diyordum ama öyle olmuyor. Tek bi şarkı için cd çekmek insana ızdırap. Aux girişi var ama sürekli telefonu bağlamak zorundayım.

Arka süspansiyonlar yüklü iken canımı sıkıyor.

Onun dışında çok memnun oldugum husuları , vay be bu kadar zaman hiç bişey olmadı diyeceğim noktalarda var.

Mesela koltuklar'da deforme yok denecek kadar az.

İç mekanda çok sık kullandığım müzik butonu dışında deforme yok.

Ön konsolda tıkırtı , çıtırtı gibi sesler minumum düzeyde ki yumuşak plastik oranı çok az olmasına rağmen.

Direksiyon derisi yine aynı şekilde kullanımıma göre deforme olmadı sadece hafif parlama var.

Şanzıman ilk gün ki gibi , net , kararlı , stabil , konforlu.

1-2 yeni resim eklerim yakın zamanda , 100.000'i devirene kadar yollara devam.

• Usta konu başlığını öyle bir yazmışsın ki. 85000deki Honda Civic 100.000 lira evet yanlış okumadınız doğru olarak anladım. @HondAta
  • Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Civic'i sattiktan sonra ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Özellikle ön 2 kapımın sonradan kaza sonucu değişmiş olmasının ceremesini yeni yeni çekiyorum.

Ne gibi mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Ne gibi mesela?

Kapıların arasından rüzgar giriyor. Ön çamurluklarda sonradan değiştiği için kapı ile çamurluklar arasında fazla boşluk var. Ayrıca kapıların içinde bulunan naylon benim kapılara takmamış ustalar saolsun. Ta cam düğmelerinden bile hafif hafif rüzgar giriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımı 96.000 km'de sattım , alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun...
  • HondAta kullanıcısına yanıt
    hocam mahsuru yoksa ne kadara sattığınızı öğrenebilirmiyiym
  • 96.000'e sattım diye okudum, dedim nasıl bir civic bu:)
  • quote:

Aracımı 96.000 km'de sattım , alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun...

Hayırlı olsun Anıl Abi,kaça verdin acaba?Şimdi yerine ne geliyor :)

• quote:

Aracımı 96.000 km'de sattım , alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun...

Sizi memnun ettiği gibi yeni sahibini de mutlu etsin inşallah.

Özel olmazsa, yeni araç aldınız mı yoksa alacak mısınız? Alacaksanız ne düşünüyorsunuz?

selamlar.
  • Hayırlı olsun abi biz de Civic alacağımız zaman konuşmuştuk biraz, İnşallah sen aldığın paranın arabanı alanda arabanın hayrını görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 10 Mayıs 2014; 11:59:29 >
  • Bu kasa gerçekten Civic'in efsane kasası oldu.

Şimdiki kasa yerine bu çıksaydı, herkes, CİVİC'te devrim olmuş derdi.

Yüzü halen güncel, her yönüyle yenisinden daha güzel.
  • Hayırlı olsun, yeni sahibide sorunsuz binmek nasip olsun.
  • Sağolun arkadaşlar 38.000 tl'ye sattım aracımı. Yeni araç içinde anlaştım sayılır

• HondAta kullanıcısına yanıt
    Açıklamayacak mısın yeni aracı hocam
  • Hayirli olsun Anil.

Ben 100000'e geldigimde anlatacak cok hikayem olur herhalde

• Aracı alınca açıklarım :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.