Şimdi Ara

honda cıvıc cam filmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 ay önce aldığım siyah civic'e geçen hafta sonaxtan boya koruma koltuk koruma ve açık renk cam filmi yaptırdım. aracın görünüşü değişti ve daha güzel oldu. ne var ki gündüzleri sorun yokken gece arkadan gelen aracın farları arka camdan rezistanlar boyunca ışık yansıması yapıyor. yaptırdığım yere götürdüğümde arka cama koyu cam filmi çekerek çözebileceklerini söylediler. fakat çok fazla bir değişiklik yok ve dikiz aynasından geceleri rahatsız ediyor.aynı cam filmini vw jetta sahiib arkadaşımda yaptırdı onun aracında sorun yok bana civicin arka cam eğimi ile ilgili gibi geldi. aranızda film çektiririp böyle bir sorunla karşılaşan arkadaş oldu mu acaba?

• Dediğin doğru.. Ben de aracımı teslim almadan yaptırmıştım.. fakat hiç gece kullanma fırsatım olmamıştı.. dün farkettim. aynı sorun bende de var.. diğer film yaptıran modellerde böyle mi acaba diye bir soru geliyor aklıma..
  • bende de genelde sonaxlarda kullanılan llumar film var. hiç bir sorun yok tek sorun gece park manevralarında arkayı görememk. park sensörü olmasa sıkıntı yaşicam.
  • aynı sorun bende de var.2005 Honda civic
  • vaz geçin şu filim olayından, ne anlıyorsunuz, zaten yasal değil
  • Bende Infinity (dual-reflective), marka var. En iyisi sanirim bu. Cok net disarisi gozukuyor. Hafif ayna efektli cam filmi. Hic sorun olmadi. Bendeki %20 koyu. Ozellikle metalik gumus araclara cok guzel gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Bende Infinity (dual-reflective), marka var. En iyisi sanirim bu. Cok net disarisi gozukuyor. Hafif ayna efektli cam filmi. Hic sorun olmadi. Bendeki %20 koyu. Ozellikle metalik gumus araclara cok guzel gidiyor.

fotoğraf var mı peki?merak ediyorum grilerde nasıl duduğunu.sonaxa her gittiğimizde adam kafamı çeliyor zaten.film yakışır falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  honda cıvıc cam filmi

honda cıvıc cam filmi
  •  honda cıvıc cam filmi

honda cıvıc cam filmi

Yagmurlu havada telefon ile cekildiginden fotolar kalitesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turetskiy_Muj -- 1 Temmuz 2008; 3:22:21 >

• yasak olmasa evet çok güzel yakışıyor.

2 numara mükemmel olur diye beni de etkilemeye çalışıyorlar ancak.

yasakolması beni durduruyor.
  • Olay sadece yakismasi degil; ultraviole isinlardan korumasi, sogutmada tasarruf dolayisiyla benzinde tasarruf saglamasi, herhangi cam kirilmasi olayinda dagilmanin onlenmesi vb.

Bence Turkiye`de yasak olmasi sacmalik otesi. Cogu ulkede belli bir dereceye kadar serbest. Hem esimin; hem de kendi arabamin camlari filmlidir. Bence yaptirmamak sacmaliktir. Turkiye`de yasamanin bir baska bedeli de bu olsa gerek.
  • her yerde yasssahhh
  • bizim eski megane1 de 2numara film vardı her polis kontrolünde bütün camları açıyorduk ve hiç birşey demiyorlardı..zaten korkuları içeriyi göremedikleri için içeriden silahlı bi adam çıksa hazırlıksız yakalanacakları..vede haklılar ama camları açarsanız güven kazanıyorsunuz birşey demiyorlar..hatta bir polis teşekkür etti camları açtığımız için...yasak normlde ama böyle yaparsanız birşey demezler dedi...kafa adamdı sohbet de ettik :)
    not:1.5 yıl önceydi şimdiyi bilmiyorum...şimdi bana güvenmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue61 -- 4 Temmuz 2008; 15:06:24 >
  • şimdi her halukarda ceza yazıyorlar, kaç arkdaşında arabasını kapattılar, bela ya
  • EN GÜZELİ SADECE TAKTIRANLARI SEYRETMEM OLACAK O ZAMAN.
    2 NUMARA ÇOK YAKIŞIYOR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.