Şimdi Ara

Honda Cıvıc Dream İkinci el fiyatları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır Honda cıvıc sedan dream almayı düşünüyorum.Sıfır alacaktım fakat 1500km de 17' jant lastikleri olan dream düz vites buldum. Araba siyah.30000ytl istiyorlar ben 29000ytl'e almayı düşünüyorum. fikirlerinizi almak istedim acil yardımlarınızı bekliyorum

• Modelinide yaz istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: enteresavar

Modelinide yaz istersen
    Sıfır almayı planladığımı ve 1500km de oldugunu yazdığım için yeni civic olduğu anlaşılır sandım ama haklısınız aracı 5 ay önce almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilon2

Sıfır almayı planladığımı ve 1500km de oldugunu yazdığım için yeni civic olduğu anlaşılır sandım ama haklısınız aracı 5 ay önce almış.

Alıntıları Göster
    biliyorsunuzki yeni civiler 2006nın yarısında çıktılar bahsettiğiniz araç 2006mı 2007mi 2008mi onu sordum??? dream dediğiniz için yeni civic oldugu anlaşılıyo ama model yılı pekte anlaşılmıyo sanki
  • quote:

biliyorsunuzki yeni civiler 2006nın yarısında çıktılar bahsettiğiniz araç 2006mı 2007mi 2008mi onu sordum??? dream dediğiniz için yeni civic oldugu anlaşılıyo ama model yılı pekte anlaşılmıyo sanki

Alıntıları Göster
    araç 2007model sanırım buna göre soylediğiniz teklife alabilirseniz fiyat iyi sayılabilir ama bu işte aceleci olmayın bence piyasada bir anda güzel bir araç çıkabilir karşınıza.Ama size teklifim dream yerine mutlaka premium almanız.İlerde bazı fonksiyonların eksikliğini hissettikçe canınızı sıkar.Son sözüm premiumlara bakın..ilerde canınız sıkılmasın(dream her nekadar ilk alışta yeterli gibi gelsede premiumla arasındaki fark çok fazla,gerçi 2008lerde ek opsiyonlar geldi ama ilgilendiğiniz araç 2007sanırım)...saygılar

• sıfırını 32500-33000 gibi veriyorlar. 29000 ytlye alsan alım satım falan 1000ytl daha gider sana 30000 gelir. tek karın 17 jantlar olur... bence sıfır almalısın bende civic almayı düşünüyorum dream-premium arasında kalıyorum.. forumda dream alanlar genelde pişman premium almadıklarına... saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: msmrsn

sıfırını 32500-33000 gibi veriyorlar. 29000 ytlye alsan alım satım falan 1000ytl daha gider sana 30000 gelir. tek karın 17 jantlar olur... bence sıfır almalısın bende civic almayı düşünüyorum dream-premium arasında kalıyorum.. forumda dream alanlar genelde pişman premium almadıklarına... saygılar....
    quote:

Orjinalden alıntı: musamersin

sıfırını 32500-33000 gibi veriyorlar. 29000 ytlye alsan alım satım falan 1000ytl daha gider sana 30000 gelir. tek karın 17 jantlar olur... bence sıfır almalısın bende civic almayı düşünüyorum dream-premium arasında kalıyorum.. forumda dream alanlar genelde pişman premium almadıklarına... saygılar....

Aslında sıfırda olsa dream almak yerine 2.el premium almak en mantıklısı gorunuyor.Dream için 17jantlar ve 1500kmde olması gayet iyi sıfır gibi araba sayılır.Alım satım için 500yeterli sanırım,1000ytl biraz fazla gibi geldi bana.Ben c5 için 390ytl ödemiştim geçen sene 1,5senelik araçtı.Tabi devlet zamda yapmış olabilir onu bilmiyorum.Gerçi 130da sigortaya vermiştim toplam 500filanda benim tutmuştu...saygılarımla

• quote:

araç 2007model sanırım buna göre soylediğiniz teklife alabilirseniz fiyat iyi sayılabilir ama bu işte aceleci olmayın bence piyasada bir anda güzel bir araç çıkabilir karşınıza.Ama size teklifim dream yerine mutlaka premium almanız.İlerde bazı fonksiyonların eksikliğini hissettikçe canınızı sıkar.Son sözüm premiumlara bakın..ilerde canınız sıkılmasın(dream her nekadar ilk alışta yeterli gibi gelsede premiumla arasındaki fark çok fazla,gerçi 2008lerde ek opsiyonlar geldi ama ilgilendiğiniz araç 2007sanırım)...saygılar

Alıntıları Göster
    evet bende sayın "enteresavar" aktılıyorum.
    3-4milar için dream sıfır almak daha mantıklı .ancak premiuma geçmeyi düşünün derim.

saygılarımla....

quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehanci

evet bende sayın "enteresavar" aktılıyorum.
    3-4milar için dream sıfır almak daha mantıklı .ancak premiuma geçmeyi düşünün derim.

saygılarımla....

quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

Alıntıları Göster
    Sayın Enteresavar
    aracın ne zaman piyasaya çıktığını biliyorum sizinde eğer dikkatli okumuş olsaydınız 5 ay önce satın alınmış bir arabadan 2008 model olduğunu çıkarabilecek bilgi birikimine sahip olduğunuzu tahmin ediyorum. Değerli fikirlerinizden , katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Şunu da unutmamak gerekir ki bazı şeyleri anladığımız halde yokuşa sürmek ve bundan haz almaktan ziyade amaca yönelik yaklaşımda bulunmak yardımcı olma düşüncenizin daha gerçekçi olmasını sağlayacaktır.
    saygılarımla

• quote:

Sayın Enteresavar
    aracın ne zaman piyasaya çıktığını biliyorum sizinde eğer dikkatli okumuş olsaydınız 5 ay önce satın alınmış bir arabadan 2008 model olduğunu çıkarabilecek bilgi birikimine sahip olduğunuzu tahmin ediyorum. Değerli fikirlerinizden , katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Şunu da unutmamak gerekir ki bazı şeyleri anladığımız halde yokuşa sürmek ve bundan haz almaktan ziyade amaca yönelik yaklaşımda bulunmak yardımcı olma düşüncenizin daha gerçekçi olmasını sağlayacaktır.
    saygılarımla

Alıntıları Göster
    Bütün arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Genelde premium konusunda herkes hmefikir gibi. bende dreamin 15 inç jantlarını düşünerek sıfır konusunda premiuma kamıştım bu araçta lastiklerin ebadını büyük olması ön sis farları(5 ay önce bu opsiyon yoktu dreamlerde) cam filmi ve sıfır gibi olmasına rağmen daha uygun fiyat olması çekti.alım satım masraflarını da araştırdım 400-500 arası. fakat arabanın siyah olmadığını öğrendim biraz hayal kırıklığı yaşadım. sanırım fazla uğraşmadan premiumk sıfır almak gerek. ne kadara alabilirim bayilerden? ek aksesuar verme konusunda ısrarcı olayım mı?

• quote:

Bütün arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Genelde premium konusunda herkes hmefikir gibi. bende dreamin 15 inç jantlarını düşünerek sıfır konusunda premiuma kamıştım bu araçta lastiklerin ebadını büyük olması ön sis farları(5 ay önce bu opsiyon yoktu dreamlerde) cam filmi ve sıfır gibi olmasına rağmen daha uygun fiyat olması çekti.alım satım masraflarını da araştırdım 400-500 arası. fakat arabanın siyah olmadığını öğrendim biraz hayal kırıklığı yaşadım. sanırım fazla uğraşmadan premiumk sıfır almak gerek. ne kadara alabilirim bayilerden? ek aksesuar verme konusunda ısrarcı olayım mı?

Alıntıları Göster
    premium için geçen bir bayii ile konuştum. ayak üstü 37000 olur dedi. ben 35000 alanlar var deyince biraz duraksadı. ben kesin kararımı vermediğim için bir şey demedim. sanırım 36000 gibi vercekler...

• quote:

Orijinalden alıntı: msmrsn

premium için geçen bir bayii ile konuştum. ayak üstü 37000 olur dedi. ben 35000 alanlar var deyince biraz duraksadı. ben kesin kararımı vermediğim için bir şey demedim. sanırım 36000 gibi vercekler...

Alıntıları Göster
    dostlar kağıt üstünde baktığımız zaman premium ile dream arasında,
    1-jantlar
    2-hız sabitleyici

başkada pek öyle kayda değer fark yok hakikaten değermi3 bin ytl fark vermeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emerald Dolphin

1-jantlar
    2-hız sabitleyici

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

1-jantlar
    2-hız sabitleyici

Hız sabitleyicinin gerekliliğini uzun yolda çok hissedersiniz, hele ki hem benzin tasarrufu yapmak için, hem de trafik kurallarına uyarak güvenli bir seyahat adına 90 km/h hızla gitmeyi seviyorsanız benim gibi çok çok hissedersiniz...

Yeni Civic zaten kullanımı aşırı zevkli bir otomobil, ama hız sabitleyicisiz almak beni rahatsız etmeye yeterdi eğer Civic alsaydım açıkcası.

Elbette şehirlerarası yollarda ve otobanda çok yol almayan birisi için bu durum böyle olmayabilir. Tercihten çok gereklilik meselesi...

• quote:

1-jantlar
    2-hız sabitleyici

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

1-jantlar
    2-hız sabitleyici

Şehir içinde kullanacaksan bence değmez... Ben 1 kere şehir içinde kullanabildim oda max 1 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 10 Ocak 2008; 18:00:57 >

• quote:

Sayın Enteresavar
    saygılarımla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: epsilon2

Sayın Enteresavar
    saygılarımla

sayın epsilon2

Benim amacım size daha iyi bilgi vermekti bunun için ayrıntı sordum;ilgilenmeyecek olsaydım okuyup geçerdim 3/4tanede cevap yazmazdım.
    Demişsinizki 5ay önce alınan aracın kaç model oldugunu çıkaracak bilginiz vardır;Evet var ama 5ay öncesi tamda model değişim ayı olan temmuz/agustos ayının oldugu döneme rastlıyor.Yani 10temmuzda aldıysanız aracınız 2007model oluyor ve piyasadaki 2.el fiyatıda farklı oluyor bu ayrıntı onun için önemliydi(bu bilgiyide siz bilmediğiniz için vermiyorum nedenini açıklıyorum;yeni üye oldugunuz için sizin hangi bilgiye sahip olabileceğinizi tahmin edememki ona göre yazayım).Civiclerin hangi zamanda çıktığını biliyorum zaten demişsiniz;bende cümlemi kurarken biliyorsunuzki diye başladığımı yukarıdaki mesajımda gorebilirsiniz. Yani bana 8ay önce alınmış deseniz herşeyini anlarım ama 5ay oldugu için soru sordum.İşi yokuşa sürme deyiminizide aramızdaki yanlış anlaşılmadan dolayı soylediğinizi düşünüyorum.Tekrar soylemekte fayda var ;Benim amacım işi yokuşa sürme vs. değil(ki neden süreyim amacım ne olabilir onuda anlmış değilim)size daha doğru bilgi verebilmek için istediğim bir ayrıntıdır...Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 11 Ocak 2008; 18:06:23 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: epsilon2

Sayın Enteresavar
    saygılarımla

sayın epsilon2

Benim amacım size daha iyi bilgi vermekti bunun için ayrıntı sordum;ilgilenmeyecek olsaydım okuyup geçerdim 3/4tanede cevap yazmazdım.
    Demişsinizki 5ay önce alınan aracın kaç model oldugunu çıkaracak bilginiz vardır;Evet var ama 5ay öncesi tamda model değişim ayı olan temmuz/agustos ayının oldugu döneme rastlıyor.Yani 10temmuzda aldıysanız aracınız 2007model oluyor ve piyasadaki 2.el fiyatıda farklı oluyor bu ayrıntı onun için önemliydi(bu bilgiyide siz bilmediğiniz için vermiyorum nedenini açıklıyorum;yeni üye oldugunuz için sizin hangi bilgiye sahip olabileceğinizi tahmin edememki ona göre yazayım).Civiclerin hangi zamanda çıktığını biliyorum zaten demişsiniz;bende cümlemi kurarken biliyorsunuzki diye başladığımı yukarıdaki mesajımda gorebilirsiniz. Yani bana 8ay önce alınmış deseniz herşeyini anlarım ama 5ay oldugu için soru sordum.İşi yokuşa sürme deyiminizide aramızdaki yanlış anlaşılmadan dolayı soylediğinizi düşünüyorum.Tekrar soylemekte fayda var ;Benim amacım işi yokuşa sürme vs. değil(ki neden süreyim amacım ne olabilir onuda anlmış değilim)size daha doğru bilgi verebilmek için istediğim bir ayrıntıdır...Saygılarımla

Alıntıları Göster
    sayın enteresavar

uzun zamandır bu forumu takip etmekteyim fakat fazla msj yazmadığım için beni tanımıyor olmanız doğal. çok fazla yazmıyorum çünkü bazı arkadaşlar kibarlık sınırını bazen aşabiliyorlar yada konuyla ilgili cvp vermektense yokuşa sürmeye , uzatmaya hatta daha iyi biliyoruma getirerek ahkam kesmeye kalkabiliyorlar. bu gibi durumlarla eminim siz daha çok karşılaşmışsınızdır nede olsa burada kıdemlisiniz.olaya birde şu şekilde bakıp kimin gerçekten yaklaşımında sorun var irdeleyelim.ben çok fazla yazmadığım için ilk mesajımda olmayacak bir hata yaparak model yılını yazmamışım. sizin 'modelini de yaz istersen' diye oldukça kibar! msj'ınızı alınca farkettim. ben olsaydım şöyle derdim modelini yazarsanız daha yardımcı olabiliriz size yada modeli neydi sevgili arkadaşım olabilirdi.Buna rağmen Kibarlığımı bozmayarak 'Sıfır almayı planladığımı ve 1500km de oldugunu yazdığım için yeni civic olduğu anlaşılır sandım ama haklısınız aracı 5 ay önce almış.' bu msj'ı yazdım.burada yapmış olduğum hatanın sebebini sizinle paylaştıktan sonra sizin oldukça kibar msj'ınıza rağmen haklısınız diyerek 5 ay önce alındığını yazdım. aslında yine karmaşıklığa yol açabilecek cevap yazmışım ben de satıcının söylediklerini aktarıyorum.kaldıki 5 ay öncesi 5-6 ağustos oluyor ki 2008 model olduğu aslında çok açık olmasına karşın ve benim yeni yazan birisi olduğumu söylemenize rağmen bu noktada hemen arkadaşa yardımcı olayım biraz acemi ama 2008 demek istiyor sanırım diyebilirdiniz bence.ve hızlıca konuya girebilirdiniz.
    öncelikle bu konunun bukadar uzaması nedeniyle herkesten özür diliyorum.ama amacım hepimizin biraz öz eleştri yapması ve hemen kendini haklı görmemesi ve herzaman karşımızdaki kişilere anlayışlı olmamız gerektiğini hatırlatmaktı.

saygılar.

• quote:

Alıntıları Göster
    sayın enteresavar
    bir konuyu açıklamayı unutmuşum.daha doğrusu hızlı geçmişim . forumda yeni olduğumdan olacak herşeyi hemen yazamıyorum kusura bakmayın. 5 ay önce araç alınmış cümlemin model değişim zamanına geldiğini söyleyerek 2007 mi 2008 mi olduğunu anlayamadığınızı bu yüzden bana yardımcı olamadığınızı yazmışsınız birşey sormak istiyorum 2006 olmadığını da mı anlamadınız ki 2006 mı 2007 mi 2008 mi diye msj attınız? tabiki 5 ay önce alınan bir aracın 2006 model olma şansı olmadığını benden iyi biliyorsunuzdur. işte yokuşa sürme isteğinizi bu cümleniz ile çok net anladım.kusura bakmayın uzun uzun yazıyorum iyice anlayalım ve eksik bir yer kalmasın diye. sanıyorum ki yokuşa sürme deyimi ile nedemek istediğimi sizde çok iyi anladınız.
    bu neyazık bilerek yada bilmeyerek toplumumuzda çok yaygın olarak var.buarada sizin bana yardımcı olmak istediğinizden hiç şüphem yok zaten böyle düşündüğüm için ilk kibar olmayan cümlenizden sonra anlayışlı davrandım.fakat sonra yokuşa sürmeniz nedeniyle kibarca bunu dile getirdim ve daima saygı sınırları içersinde.son msj'da niye yokuşa süreyim ki diye bana sorduğunuz için ve nedemek istediğimi anlamadığınız için de bunları yazdım.
    saygılar

• quote:

sayın enteresavar
    bir konuyu açıklamayı unutmuşum.daha doğrusu hızlı geçmişim . forumda yeni olduğumdan olacak herşeyi hemen yazamıyorum kusura bakmayın. 5 ay önce araç alınmış cümlemin model değişim zamanına geldiğini söyleyerek 2007 mi 2008 mi olduğunu anlayamadığınızı bu yüzden bana yardımcı olamadığınızı yazmışsınız birşey sormak istiyorum 2006 olmadığını da mı anlamadınız ki 2006 mı 2007 mi 2008 mi diye msj attınız? tabiki 5 ay önce alınan bir aracın 2006 model olma şansı olmadığını benden iyi biliyorsunuzdur. işte yokuşa sürme isteğinizi bu cümleniz ile çok net anladım.kusura bakmayın uzun uzun yazıyorum iyice anlayalım ve eksik bir yer kalmasın diye. sanıyorum ki yokuşa sürme deyimi ile nedemek istediğimi sizde çok iyi anladınız.
    bu neyazık bilerek yada bilmeyerek toplumumuzda çok yaygın olarak var.buarada sizin bana yardımcı olmak istediğinizden hiç şüphem yok zaten böyle düşündüğüm için ilk kibar olmayan cümlenizden sonra anlayışlı davrandım.fakat sonra yokuşa sürmeniz nedeniyle kibarca bunu dile getirdim ve daima saygı sınırları içersinde.son msj'da niye yokuşa süreyim ki diye bana sorduğunuz için ve nedemek istediğimi anlamadığınız için de bunları yazdım.
    saygılar

Alıntıları Göster
    Kibar olmayan cümleniz demişsiniz'' modelinide yaz istersen?''cümlesini kaba bir cümle olarak gördüyseniz gerçekten özür dilerim,kabalık etmek istemezdim.

5/6agustosa rasgeliyor 2008oldugunu nasıl anlamazsınız demişsiniz,agustosun 5.,6.günü oldugunu mesaj attıgınız tarihten itibarenmi hesaplamamız gerekiyordu.Bunu nasıl anlamamı bekliyordunuz

yokuşa sürmekten bahsetmişsiniz bu mantıkla hareket edersek;Bu tarihleri bizim tahminimize bırakacagınıza size göre kibar olmayan soruma 2008 demeyip sizde olayı yokuşa sürmüş olmuyormusunuz(bunu yanlış anladıgımı düşünüyorum mesela)

2006mı 2007mi 2008mi cümlesini -e artık model yılını yaz babından kullandım,5ay önceki arabaya 2006model olup olmadıgını sormak veya işi yokuşa sürmek için değil(burada yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecek cümle 2006yıda kullanmam ise onun içinde özür dilerim)

Aslında mesaja cevap vermeyi düşünmüyordum ama karşılıklı olarak bazı şeyleri yanlış anlamış oldugumu ve oldugunuzu düşünerek cevap verdim.Konuyu daha fazla amacından uzaklaştırdıgım bu fazlalık ve gereksiz mesajım için sizden ve forumdaşlarımdan özür dilerim.Sizede herzaman heryerde yardımcı olmaya hazırım.Ama şundan emin olunki yokuşa sürme,vesaire veyahutda anlayıpta anlamamzlıktan gelme gibi bir durum asla olmadı.Oldugu imasını sizde uyandıran cümle veyahut cümlelerim için tekrardan özrü bir borç bilir...saygılarımı sunarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 12 Ocak 2008; 2:24:02 >

• quote:

Kibar olmayan cümleniz demişsiniz'' modelinide yaz istersen?''cümlesini kaba bir cümle olarak gördüyseniz gerçekten özür dilerim,kabalık etmek istemezdim.

5/6agustosa rasgeliyor 2008oldugunu nasıl anlamazsınız demişsiniz,agustosun 5.,6.günü oldugunu mesaj attıgınız tarihten itibarenmi hesaplamamız gerekiyordu.Bunu nasıl anlamamı bekliyordunuz

yokuşa sürmekten bahsetmişsiniz bu mantıkla hareket edersek;Bu tarihleri bizim tahminimize bırakacagınıza size göre kibar olmayan soruma 2008 demeyip sizde olayı yokuşa sürmüş olmuyormusunuz(bunu yanlış anladıgımı düşünüyorum mesela)

2006mı 2007mi 2008mi cümlesini -e artık model yılını yaz babından kullandım,5ay önceki arabaya 2006model olup olmadıgını sormak veya işi yokuşa sürmek için değil(burada yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecek cümle 2006yıda kullanmam ise onun içinde özür dilerim)

Aslında mesaja cevap vermeyi düşünmüyordum ama karşılıklı olarak bazı şeyleri yanlış anlamış oldugumu ve oldugunuzu düşünerek cevap verdim.Konuyu daha fazla amacından uzaklaştırdıgım bu fazlalık ve gereksiz mesajım için sizden ve forumdaşlarımdan özür dilerim.Sizede herzaman heryerde yardımcı olmaya hazırım.Ama şundan emin olunki yokuşa sürme,vesaire veyahutda anlayıpta anlamamzlıktan gelme gibi bir durum asla olmadı.Oldugu imasını sizde uyandıran cümle veyahut cümlelerim için tekrardan özrü bir borç bilir...saygılarımı sunarım

Alıntıları Göster
    epsilon2 ve enteresavar
    hadi tokalaşın,geçmişi unutun çaylar benden hadi

• quote:

epsilon2 ve enteresavar
    hadi tokalaşın,geçmişi unutun çaylar benden hadi

Alıntıları Göster
    cok kucuk bir seyi ne kadar buyutmussunuz.
    Bazı bayilerin stoklarında 2007 model olabilir ve bunu 5 ay once satmasına ragmen 2007 model olarak satmıs olabilir. 5 ay once alınması 2008 model oldugunu gostermez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.