Şimdi Ara

Honda Civic Elegance 2008 fiyatı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaslar günaydın..Bol kazançlı hayırlı güzel bir gün diliyorum herkese..Ben 2011 Opel corsa arabamı sattım ve Honda civic elegance almaya karar verdim.Honda civic araclarını pek bilmediğim icin cok zor durumda kaldım bir karasızlık fiyat konusunda fikirsizlik aldı beni..Sizlere 3 sorum olacak beni aydınlatırsanız cok mutlu olacam.
    1-Bir tane Honda civic elegance 2008 model beyaz arac buldum 3 lokal boyası varmıs. 41.500 tan aşagı inmiyor sizce bu fiyat uygun mu bu araca ( artı navigasyon da var orjinal ve 55 bin kilometrede )
    2-2009 dan sonra makyajlı kasalar cıkmıs en cok takıldığım nokta bu biraz arastırdım ama yine size soruyorum sis farı stop lambası bagaj kapagının otamatik acılmasından baska ..mekanik değisiklikler oldumu..mesela fren diskleri düzeltildi diyor..varmı böyle bir durum.Eskiden problemlimiydi ?
    3-Almak istediğim aracı honda servisine götürmek istiyorum.Benim şüphelerim kaportayla ilgili bu lokal boyaların büyüklüğünü yerini serviste öğrenebilirmiyim.ve herseyiyle kapsamlı bir denetime soksam serviste ne kadar öderim ücret olarak? Şimdiden tesekkür ediyorum herekese.Hayırlı ramazanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktavia

Meraba arkadaslar günaydın..Bol kazançlı hayırlı güzel bir gün diliyorum herkese..Ben 2011 Opel corsa arabamı sattım ve Honda civic elegance almaya karar verdim.Honda civic araclarını pek bilmediğim icin cok zor durumda kaldım bir karasızlık fiyat konusunda fikirsizlik aldı beni..Sizlere 3 sorum olacak beni aydınlatırsanız cok mutlu olacam.
    1-Bir tane Honda civic elegance 2008 model beyaz arac buldum 3 lokal boyası varmıs. 41.500 tan aşagı inmiyor sizce bu fiyat uygun mu bu araca ( artı navigasyon da var orjinal ve 55 bin kilometrede )
    2-2009 dan sonra makyajlı kasalar cıkmıs en cok takıldığım nokta bu biraz arastırdım ama yine size soruyorum sis farı stop lambası bagaj kapagının otamatik acılmasından baska ..mekanik değisiklikler oldumu..mesela fren diskleri düzeltildi diyor..varmı böyle bir durum.Eskiden problemlimiydi ?
    3-Almak istediğim aracı honda servisine götürmek istiyorum.Benim şüphelerim kaportayla ilgili bu lokal boyaların büyüklüğünü yerini serviste öğrenebilirmiyim.ve herseyiyle kapsamlı bir denetime soksam serviste ne kadar öderim ücret olarak? Şimdiden tesekkür ediyorum herekese.Hayırlı ramazanlar.

hocam sorularınızın hepsine cevap veremesemde bir kaç kelam edeyim

1) 41500 e 2008 honda civic alınmaz bence fiyat yüksek ( kişisel fikrim ) şöyle söyleyeyim gecen sene 2013 ün mayıs ayında erzurum honda bayiinde 2013 yeni kasa honda civic premium + orjinal lpg için pazarlık ettik ve aldıgımız fiyat 51000 tl idi burdan pay biçin
    2)2009 dan sonra kasa makyajlandı evet doğrudur ses yalıtımı frenler gibi bazı özellikler yenilendi alınacaksa 2009 da değil çünkü bir kısmı makyajlı bir kısmı makyajsız 2010 modelden aşagı alınmamalı
    3) bir honda ekspertizi iki sene önce 150 tl idi doğru dürüstte araca bakmamışlardı şimdi kafadan bir 200 vardır yani öyle tahmin ediyorum ekspertizin yanında mutlaka ustaya da gösterin

• 2008 dream 2 parça boyalı 28.500 e alındı bir sanruf için o fiyat çok fazla ederi 36-38 bin dir o da düşük km li oldugu için
  • Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    dream < premium < elegance
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante_TR

yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

yani?

Aralarındaki tek fark sunroof değil demek istemiş sanırım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece piyasası iyi diye bu paralar verilmemeli bu araçlara....
    benzer fiyatlara Japon D sınıfları alınabiliyor...
    aracını uzun yıllar binmek için alanlar, C sınıfı piyasa araçlarını tercih ederek yazık ediyorlar bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    13 yıl önce açıldı
    PEUGEOT 3008 HDİ 2011 YARDIM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu civic icin verilen paralara yazık
  • 2008 model bir araç için çok uçuk bir fiyat ama sizde haklısınız geçen malum siteye bakiym dedim 2007-2008 model araçlara 39-40 bin para istiyorlar işte sırf bu saçma algı yüzünden civic'ten nefret ediyorum daha adam akıllı yalıtımı bile olmayan bir araç için istenen paralara yazık.

Fd6 civicler euro ncapten ilk başta 4 yıldız aldı sonra bazı iyileştirmeler yapılıp tekrar girdi ve 5 yıldız aldı ama kaç yılından sonra oldu bu bilmiyorum (ben bi yerde 2010 makyajından sonra diye duymuştum inş yanlış biliyorumdur )

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

sadece piyasası iyi diye bu paralar verilmemeli bu araçlara....
    benzer fiyatlara Japon D sınıfları alınabiliyor...
    aracını uzun yıllar binmek için alanlar, C sınıfı piyasa araçlarını tercih ederek yazık ediyorlar bence...

Katiliyorum arac ne kadarda iyi olsa piyasasi hareketlide olsa 6 yasinda c sinifi bir araba icin istenen ucret cook fazla

• 35-36dan fazlasi verilmez.makyajli kasa degil ayrica. Arac hakkinda servisten bilgiyi aracin plakasini vererekte ogrenebilirsiniz. Gecen sene 2007 elegance civici sattigimda alacak arkadas aracimin plakasini servise verdiğinde tüm bilgileri vermislerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

quote:

yani?

sunrof çelik jant cc farkı var elle tutulan, zaten dreamların %90 ı elegance çelik jantlı bir cc ve sanruf için 13 bin lira çok değil mi ?
  • Ben geçen yıl 2012 model 13000 km de premium hatasız 42000 e aldım gerisini sen hesapla, alacaksan makyajlı kasa al goruntuden ziyade direksiyon kutusu ve güvenlik sorunları gibi bir çok şey yeni kasada düzeltildi,

• Güzel cevaplarınız için saolun..vala beni vazgecirme noktasına geldiniz.2010 model elegance makyajlı kasa almak istesemde 45.000 gözden cıkaracam herhalde.
  • Bizim arkadaşta 2008 model siyah elegance deri koltuk otomatik vitesli olanı var.Ben kusura bakmayın 37 binden kuruş yukarı vermem ki o da hatasız olsun.Bu araçların en çok aranılan rengi beyazmış , frenleri uğuldar, direksiyon kutusunda teybinde problemler vardır, yalıtım sorunu vardır, virajlarda sağa sola yatar filan...50 bin km de bir sübap ayarı yaptırmak zorundasın....Onun yerine daha modelli makyajlı kasalara bakmanı tavsiye ederim....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yani?

sunrof çelik jant cc farkı var elle tutulan, zaten dreamların %90 ı elegance çelik jantlı bir cc ve sanruf için 13 bin lira çok değil mi ?

13 bin tl lik fark cok tabi ama normalde aralarında parasal olarak bu kadar fark yok diye biliyorum. Dream ile elegance arasinda hava yastığı sayısı, hoparlör sayısı, VSA, sis farı, lastik ebatları, direksiyondan fonksiyonel kontrol gibi farklarda var hocam az değil yani.

• Dream ile elegance arasında baya fark var ama premium ile elegance arasında sadace sunroof farkı var bildiğim kadarıyla..
  • Tum Honda modelleri gibi bu arabanın da degeri acayip arttı (sahibinin gözünde)

45 bine 2010-2011 de sıfırı alınıyordu bu arabanın. (Yanlışsa duzeltin)

Ama guzel arabadir sadece kronik direksiyon kutusu sorunu vardır ve garantiden değişiyor.

Ilerleyen zamanlarda benimde aklimdaki arabadir. Siyah otomatik lpg Elegance eli ayağı düzgün buldun mu tadından yenmez.

Arkadasım sen 40-42 arası Elegance makyajli bulmaya bak bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Tum Honda modelleri gibi bu arabanın da degeri acayip arttı (sahibinin gözünde)

45 bine 2010-2011 de sıfırı alınıyordu bu arabanın. (Yanlışsa duzeltin)

Ama guzel arabadir sadece kronik direksiyon kutusu sorunu vardır ve garantiden değişiyor.

Ilerleyen zamanlarda benimde aklimdaki arabadir. Siyah otomatik lpg Elegance eli ayağı düzgün buldun mu tadından yenmez.

Arkadasım sen 40-42 arası Elegance makyajli bulmaya bak bence.

Haklısınız ama 40-42 bine bırakın makyajlı kasayı 2008 model bile zor alınır piyasa suan uçusta malesef..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yani?

+ VSA, + otomatiklerde direksiyondan vites değiştirme, farklı iç dekor bunlarda var. Özellikle vsa önemli.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.