Şimdi Ara

Honda Civic Fd6 Orjinal Jant İçin Spor Yay Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım Honda Civic Fd6 2008-2011 kasa yaklaşık 2 yıldır stock haliyle kullanıyorum.
    Spor yay uygulaması yapmayı düşünüyorum.
    Amacım aracı basmak değil, sadece aracın esnemesini en aza indirmek. Konfor kaybı önemli değil.

Aracın en fazla 2 cm civarı alçalması benim için problem olmaz.
    Aracıma uygun en sert ve en az basıcak spor yay marka model tavsiyelerinizi almak istiyorum.

Konu hakkında bilgisi ve deneyimi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaossx -- 12 Kasım 2014; 11:10:58 >

• Eibach Springs marka spor yaylar kullanılabilir 25mm olanları var sizin istediğiniz tarzda. Bununla birlikte araca 18 inç ebatında Lenso jantlar takılabilir. Eğer aracınızda özel tampon yoksa Mugen Body Kit takılabilir. Greddy Komple egzos sistemi ve AEM hava filtresi de bunlara ek yapılarak araç eğlenceli bir hale getirilebilir. Bence bunları bir düşün
  • 4 kişi oturunca ilk tümsekde tamponu bırakmak istemem zaten alçak bir araç, şehiriçinde sürerken işkence çekmek istemiyorum. 25mm alçaltan yay kiti tam aradığım şey. Nerde bulabilirim o ürünü ?
  • Merhaba, YAY arayan arkadaşlar malum sitede 275400177 numaralı ilana bakabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 sedan ve JSV spor yay!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.