Şimdi Ara

Honda Civic'i bilenler girsin..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
26.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu konuda bana yardımcı olacak herkese teşekürlerimi sunuyorum :)

Bu yaz, eylül - ekim gibi honda civic almayı düşünüyorum, 2000 model fln çünkü elimdeki para max.18bin olacak anca o modellere yeter. Velasıl kelam araştırmalarıma göre 2000 kasa civiclerin donanım paketleri hakkında bilgim yok, bu hususta bana yardımcı olursanız seçimimi en doğru şekilde yapmak isterim. Hangisinde ne donanımlar var, hangisinde standart donanımlar var, hangisi az yakar çok kaçar, hangisinde sunroof standart, hangisi sağlam vs vs..

Donanım paketleri bildiğim kadarıyla bunlar;

1.4i

1.4i S

1.6i

1.6i ES

1.6i LS

1.6i LS Euro Civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TIMSAH_ -- 30 Mayıs 2012; 19:02:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda Civic'in Yarı Güvenlik Paketi: Özellikleri ve Faydaları

Honda Civic'in Yarı Güvenlik Paketi, sürüş güvenliğini ve rahatlığını artıran bir dizi gelişmiş güvenlik özelliğini içerir. İşte paketin sunduğu önemli özellikler:

• Çarpışma Uyarı Sistemi (FCW): Potansiyel bir çarpışma riskini algılar ve sürücüyü uyarır.
    • Şerit Ayrılma Uyarı Sistemi (LDW): Aracın şeridinden ayrılmasını algılar ve sürücüyü uyarır.
    • Otomatik Acil Fren (AEB): Çarpışmayı önlemek için aracın otomatik olarak fren yapmasını sağlar.
    • Akıllı Hız Asistanı (ISA): Sürücülerin hız sınırlarına uymasına yardımcı olur.
    • Adaptif Hız Sabitleme (ACC): Aracın hızını öndeki araçla uyumlu olacak şekilde ayarlar.

Honda Civic 1.6 iES Yarı Güvenlik Paketi

Honda Civic 1.6 iES modeli, Yarı Güvenlik Paketi'nin standart bir özelliği olarak sunulmaktadır. Bu paket, yukarıda listelenen tüm güvenlik özelliklerini içerir.

Honda Güvenlik Paketi Nasıl Anlaşılır

Honda'nın güvenlik paketleri genellikle araçların model ve donanım seviyelerine göre değişir. Bir aracın güvenlik paketinin özelliklerini anlamak için araç kılavuzunu kontrol etmek veya yetkili bir Honda bayisine başvurmak en iyisidir.

Honda Civic Konuşan Paket

Honda Civic Konuşan Paket, Yarı Güvenlik Paketi'ne benzer ancak ek özellikler içerir. Bu özellikler arasında:

• Kör Nokta Uyarı Sistemi (BSM): Aracın kör noktasındaki araçları tespit eder.
    • Arka Çapraz Trafik Uyarı Sistemi (RCTA): Geri giderken aracın arkasındaki çapraz trafiği tespit eder.
    • Trafik İşareti Tanıma Sistemi (TSR): Hız sınırı ve yasak dönüş işaretleri gibi trafik işaretlerini tanır.

Honda Civic'in Yarı Güvenlik Paketi, güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi sağlamak için tasarlanmıştır. Bu özelliklere sahip bir Civic modeli seçerek yolculuklarınız sırasında kendinizi ve yolcularınızı koruyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunların içinden 1,6 ies alınır.

Sunroof yok.Çift hava yastığı,abs,klima gibi özellikleri var.İes alacak olursanız güvenlik paketli olana bakın dört kol direksiyonlular.
  • Şu araçların içinde en iyisi 1.6ies lerdir.Hondada esler dolu ls ler boş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6i Es lere yönelin...
  • 1.6 ies + güvenlik paket olsun. Başka bir alternatifte 2000-2001 model Leon veya Toledo bakabilirsin civicler o fiyatı hak etmiyor benim kanaatimce vti dışında.
  • sunroof fabrika çıkışı bu araçlarda olmuyo sanırım olanlar sonradan mı yaptırmış acaba? bide güvenlik paketi olmayan modellerde abs hava yastığı vs fln hiç yokmu sadece güvenlik paketiyle mi geliyo bu özellikler
  • 1.6 Es ler dolu Ls ler biraz daha donanımsız olanı diye hatırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 ies hondacıların gözünde Doğan SLX. 1.4 filan olmaz illa 1.6ies olacak
  • Benim ilk tercihim 1.6i ES Euro Civic olur, 98-99 model ithal edildi, sunroof, alaşım jant, 4 havayastığı(2 de olabilir), far yıkama vs.. standarttır. Olmadı yerli üretim 1.4is yeterlidir bence, 1.6 dan aşağı kalır performansı yok ve daha ekonomik.
  • 1.6 ls euro civic tüm civiclerden daha donanımlıdır. kadife koltuk krom kapı kolları çift arbag ve en önemlsi sunroof. ama sanırım motoru japon kasalar gibi vtec değil. yani normal 1.6 ies kaslar kada sorunsuz değiller. ve kronik bir hararet problemi mevcut. ama donanımda euro kasa civicler 1.dir. en sammi arkadaşmda var. 2. güne bir geziriz.
  • 1.6 iES+Güvenlik Paket (Direksiyonu 4 kollu olan yani)
  • ben alalı daha bir kaç hafta oluyo 1.6i Es EUROCIVIC, bir arkadaş motoru normal civiclerden farklı demiş alakası yok yerli 1.6ies lerdekiyle aynı motora ve kaliteye sahip sadece araç kasa olarak farklı, donanım olarak son derece dolu bir araç yerlilerin çoğunda GP bile yok. Yine bir arkadaş hararet sorunu demiş ama alacağın araç en az 13-15 senelik, yani demem o ki hiç bir araç 15 sene boyunca hararet sorunuyla kalmaz mutlaka halledilmiştir, halledilmediyse o da basit sadece basıncı yüksek olan radyatör kapağıyla düzeliyormus geçen bir konuda gördüm, yerli civic alacagına euro al hem 3-5bin cebine kalsın hemde o konforu ve donanım zenginligini yaşa derim..
  • edit: net sorunundan iki kez mesaj gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burglar08 -- 31 Mayıs 2012; 12:20:05 >
  • yakıt olarak kullananlar daha iyi bilir tabide, lgp li ve lpg siz nsl yakıyo şehir içi/dışı/ort. ?

bide vtec modelleri nin espirisi ne 2000 li kasalarında vtec motorlar var mı?
  • arkadaşlar merhaba bende 1999 model bir civic 1.4i S almayı düşünüyorum . Bu araçlara bayadır hevesim vardı anca kısmet oldu . Bu konuda Görüş ve önerilerinizi rica edebilirmiyim . Şimdiden teşekkürler . Araç ilanı da budur :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sunroof-ve-klimali-civik-nemsalsiz-bir-renk-87792977/detay/ bu yeni ilAnıdır birde özelliklerinin yazı olduğu bu ilan vardır :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sunroof-klima-manuel-vites-makyajli-kasa-83441438/pasif-ilan/#classifiedTitle

• quote:

Orijinalden alıntı: _TIMSAH_

yakıt olarak kullananlar daha iyi bilir tabide, lgp li ve lpg siz nsl yakıyo şehir içi/dışı/ort. ?

kimse cevaplalamış arkadaşlar bi yardımcı olurmusunz bu konuda.!
  • quote:

quote:

yakıt olarak kullananlar daha iyi bilir tabide, lgp li ve lpg siz nsl yakıyo şehir içi/dışı/ort. ?

kimse cevaplalamış arkadaşlar bi yardımcı olurmusunz bu konuda.!

!!!Chinogolog!!! arkadaşa mesaj at onda civic var fakat onun civic 2005 kasa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.