Şimdi Ara

Honda Civic kronik problemleri ve kullanıcı memnuniyetsizlikleri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
3
Favori
22.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanıcı yorumları için teşekkür ederim
  • güzel bir şekilde derlenmiş bir konu
    civic hb lerde de aynı sıkıntılar sözkonusu mu
    sonuçta ingilterede üretiliyor
  • yanıldığımı gördüm konu istikrarlı aktif

kronik bazı problemleri anlayabiliyorumda şu boya konusunu anlayamıyorum.ya yeni bir otomobilde nasıl boya atması-kalması yaşanır hayret ediyorum,boya garantisi kaç yılki yada paslanmazlık garantisi ?yeni fiesta içinde bu tip şikayetler dile getirilmişti çok can sıkıcı bir durum olmalı.
  • zamanında focuc-civic-astra sedan araçlar arasında kalıp astra almıştık. bu topici okudukdan sonra dua edesim geldi birden. harbiden bu aracın bu kadar çok problemi mi mevcut yaf. japon arabaları sağlam diye bilirdim. heralde tek motor sağlam. boyanın atması çok tuhafıma gitti açıkcası. sinir bozucu bir durum olsa gerek. sıfır araç alıp boynanın atması. her neyse allah başka sorunlar göstermesin.
  • Honda'ları niye geri çağırdıklarını şimdi anlamış olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest

yanıldığımı gördüm konu istikrarlı aktif

quote:

kronik bazı problemleri anlayabiliyorumda şu boya konusunu anlayamıyorum.ya yeni bir otomobilde nasıl boya atması-kalması yaşanır hayret ediyorum,boya garantisi kaç yılki yada paslanmazlık garantisi ?yeni fiesta içinde bu tip şikayetler dile getirilmişti çok can sıkıcı bir durum olmalı.

Dediğin gibi ilk fiestaların bazılarında boya konusunda problemler vardı,insanları uğraştırdılar baya,mahkemeye vermeyi düşünenler vardı ne gelişmeler oldu bilmiyorum.

Ancak sanırım sorun halledildi daha sonra ve bebek hastalığı olduğu kabul edildi. Otosan'da konuşulanlar bunlardı.

• japoncular nerede?_ :=)
  • C sınıfı da olsa,bugün Civic'in fiyatları ortada.İnsan aldıktan sonra bu sorunları yaşayınca sinirlenir.

Şu bir gerçek ki (en azından bence),Japonlar sorunsuz olarak lanse edilse de,detaylarda Avrupalı üreticilerin gerisinde.
  • 6 tane örnek vererek bir aracın sorununu kronikleştirmeniz oldukça komik olduğu gibi, hiçbirini yaşamamış olmam ki şuan 4. civici kullanıyoruz gerçekten oldukça garip. İlk parti araçlarda sorunlar vardı her markada olduğu gibi. Burda konu honda markası değil genel olarak, ancak hedefim honda diyorsan belirteyim aracın hata yapma yüzdesi gerçekten tatminkar.

Gerçekten insanları aydınlatmak istiyorsan, Satış rakamıyla birlikte bunları dile getirmen ve istatiski olarak kendini geliştirmen gerekecek. 1 senede mesela 5 tane satılan maserattinin 5inin bozulması, maserattinin problem yüzdesini yüzde 100 olarak gösterir ancak 100 tane satmış ferrarinin 5inin bozulması yüzde 5 oranında bi problem yüzdesini olduğunu gösterir. O kadar satan araçta o kadar problem gayet normal. Senin mantığına göre, benim civiclerimin hiçbiri bozulmadı o zaman civicler bozulmaz demem lazım ki bu da yanlış.

İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

@ hasanmerto

Nasılsın gerçek amerikancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 5 Ağustos 2009; 1:18:49 >

• 2008 civic sahibiyim erken abs açması dışında bu problemlerden hiçbirini yaşamadım.
  • arkadasimin sunroofta sorunu yoktu o ama yinede takla atarak ilerdeki sorun cikarma ihtimalini ortadan kaldirdi
  • ben aracımdan çok memnunum 2003 model honda crv aracım var yol sesini fazla alıyordu onuda aracın döşeme altına yani halıflexin altına keçe attırdım ayrıca komple aracın altınada pütür attırdım ses mes kalmadı forumda söylendiği gibi benim aracımda ne sunroof çökmesi ne boya atması nede başka bir sorun bu aracımdan önce 2000 model vw. bora aracım vardı 85 bin km sattım allah var ses izolasyonu çok iyiydi ama boranın da vernik atma sorunu vardı kapı cam halatları sürekli arızalanırdı çünkü tırnakları plastik olduğu için sürekli kırılıp halat sarardı terazi kol lastikleri çabuk aşınırdı yakıtıda nerdeyse şuanki aracım kadar yakardı bozuk yolda borada çok ses alır içeri 60 bin km de baskı balata değiştirdim vw. caddy lerin çok çabuk baskı balata bitirme sorununu tüm herkes bilmekte neyse aşağı yukarı tüm markaların sorunu vardır hepside kul yapısı bu arada tüm donanım haber ailesinin berat kandili mübarek olsun

• 45 bin verip elegance almayı düşünüyordum ama bu konuyu okuduktan sonra acele etmemeye karar verdim. Hem konuyu açan arkadaşa hemde tecrübelerini aktaran arkadaşlara tşk ederim.
  • ne yalan söyleyeyim, bu yazıları okuduktan sonra civicten iğrendim.
    ya biz civic kullanmıyoruz,ya da burda konuşulan araba civic değil.
    fren mesafesi bana da uzun gibi geliyordu,fakat bir videoyu izledikten sonra anladım.abs sesinden araba durmuyormuş gibi hissettiriyor ama öyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

ne yalan söyleyeyim, bu yazıları okuduktan sonra civicten iğrendim.
    ya biz civic kullanmıyoruz,ya da burda konuşulan araba civic değil.
    fren mesafesi bana da uzun gibi geliyordu,fakat bir videoyu izledikten sonra anladım.abs sesinden araba durmuyormuş gibi hissettiriyor ama öyle değil.

Civic'in fren mesafesi kesinlikle güvenlik sınırının altında bir çok rakibiylede yakın.

Benim küçük jazz bile 37.3 metrede duruyor.Honda civic'imi durduramicak.İşin garip tarafı bende abs 2-3 kez devreye girdi ondada gerçekten frene sonuna kadar asıldığım için.Civiclerde gerçekten çabuk mu devreye giriyor abs?

Sonuçta hiç bir üreticinin aracı mükemmel değil %'ye bakıcak olursanız emin olun honda'nın araçları sorunsuzdur.Komşumdada civic var 2007 model daha en ufak bi sorun yaşamadı benim bildiğim kadarıyla.

Çok yakın bi abimiz ankarada askerligini komutan şöföru olarak yaptı S320 ve S500 dışında araç kullanmadı.S320'nin verdiği arızaları anlata anlata bitiremedi.O zaman mercedes dandik araç mı yapıyor?

Böle forumdan bulup koymakla olmaz istatistiki bişey olcakki elinde bak şöyle böyle denilcek.Ne zaman sorunsuz araçlarla ilgili istatislikler yapılsa honda başlarda oynuyor buda yatsınamaz bi gerçek.

Sorunsuz bi araç olmaz oda ayrı bi konu.

Kusura bakma 911GT3 bugunden sonra açtığın konuların benim gözümde en ufak bi değeri bile yok buna cevap yazdım bugunden sonra girip okumam bile yazdıklarını.Çünkü tamamen bi düşmanlık ve art niyet içinde hareket ediyorsun.Nedir bu civic düşmanlığı madem öyle tüm araçların kronik problemlerini çıkart paylaşım olsun dimi?Tek marka tek model ile olcak iş değil bu.Bunun adı bilgi paylaşımı değil..Marka ve model Düşmanlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 5 Ağustos 2009; 12:29:50 >

• hondayı ölümsüz mü sandınız, insanlar bu japon arabalarını gözünde fazla büyütüyor.
  • Japon arabası dedin mi, Türkiyede Japon olgusunu oluşturan araç Toyota dır esasında. Ama Toyota dan da son yıllarca öyle göze hoş gelen araçlar pek çıkmıyor. Yeni Avensis ve Corolla pek beğenilesi araçlar değil.

Daha iyi tasarımları olsa diyeceğim ama Toyota da Amerikada beleşe araç satıyor, Türkiyede kazık. Hem de bunlar yerli araçlar.

Ülkemizde tutan araçları vatandaşa fahiş fiyata satma hastalığı var. VW tuttu kazık, Toyota iyi tuttu kazık, Honda Japon mapon ayağına kazık bu ne iş anlamadım

TeamHonda da eskiden Civiclerin ne müthiş olduğundan falan bahsedilirdi, genelde fanların oluşturduğu bir site esasında ama bu yeni kasa Civic yerden yere vurluyor demekki var bir kusuru.

Benim gözümde 4 4 lük bir araç bu Civic ama demekki dikkatli olmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 5 Ağustos 2009; 12:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Kusura bakma Gtc911 bugunden sonra açtığın konuların benim gözümde en ufak bi değeri bile yok buna cevap yazdım bugunden sonra girip okumam bile yazdıklarını.Çünkü tamamen bi düşmanlık ve art niyet içinde hareket ediyorsun.Nedir bu civic düşmanlığı madem öyle tüm araçların kronik problemlerini çıkart paylaşım olsun dimi?Tek marka tek model ile olcak iş değil bu.Bunun adı bilgi paylaşımı değil..Marka ve model Düşmanlığı.

konu civic felan değil...arkadaş canı sıkıldıkça sarıyor biyerlere..daha önce golf jetta idi eğlencesi...şimdi civic oldu..3-5 aya kalmaz megane olur...C4 olur...focus olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

konu civic felan değil...arkadaş canı sıkıldıkça sarıyor biyerlere..daha önce golf jetta idi eğlencesi...şimdi civic oldu..3-5 aya kalmaz megane olur...C4 olur...focus olur...

Aslına bakarsanız ben markaların pek de dile getirilmeyen sorunlarının konuşulmasını faydalı buluyorum. İnsanlar 45 bin lira para verip sorunsuzluk umarak aldıkları araçlarında sonradan bu gibi beklenmedik sorunlarla karşılaşınca hüsrana uğrayabiliyorlar.

Bence birçok çok satılan marka/model için bu şekilde başlıklar açılmalı ve sorunlar seviyeli bir şekilde tartışılmalı, paylaşılmalı. Bu gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalini alıcının/kullanıcının bilerek tercihini yapması bence daha iyi olacaktır...

Ben de kendi mesajımda son derece dikkatle, özenle, markayı karalamadan yaşadıklarımızı paylaşmaya çalıştım. Herkes gerekli özeni gösterirse bir sorun olacağını sanmıyorum. Tabi ki konu markayı/modeli karalamaya varmamalı. Sonuçta bunlar düşük maliyetle üretilmeye çalışılan otomobiller. Bu tip sorunlarla birçok marka/modelde karşılaşılabiliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 5 Ağustos 2009; 12:32:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: O.B.K

quote:

Orijinalden alıntı: alikum

Aslına bakarsanız ben markaların pek de dile getirilmeyen sorunlarının konuşulmasını faydalı buluyorum. İnsanlar 45 bin lira para verip sorunsuzluk umarak aldıkları araçlarında sonradan bu gibi beklenmedik sorunlarla karşılaşınca hüsrana uğrayabiliyorlar.

Bence birçok çok satılan marka/model için bu şekilde başlıklar açılmalı ve sorunlar seviyeli bir şekilde tartışılmalı, paylaşılmalı. Ben de kendi mesajımda son derece dikkatle, özenle, markayı karalamadan yaşadıklarımızı paylaşmaya çalıştım. Herkes gerekli özeni gösterirse bir sorun olağını sanmıyorum. Tabi ki konu markayı/modeli karalamaya varmamalı. Sonuçta bunlar düşük maliyetle üretilmeye çalışılan otomobiller. Bu tip sorunlarla birçok marka/modelde karşılaşılabiliniyor.

tabii dediğin doğru ama , şimdi bu konuları okuyan adam, kalkıp gidip 45 lira para verip , Sunrooflu bir Honda Civic alabilir mi?

İnsanın aklına öyle bir kurt düşüyor ki. Adamın yıllar yılı terini akıtarak kazandığı ve gözünden sakınarak kullandığı aracının sunroof u düşüyor, servise gidiyor, adama "sen bunun üstüne oturmuşsun yoksa olmaz bu "deniyor

Ölür müsün öldürür müsün lafa bak :S

Sıfır araba biraz da şans işi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.