Şimdi Ara

Honda Civic Lpg Tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, 2012 model honda civic arabam var , lpg si Atiker.Km de çok fazla yakıt tüketimi var, gaz ayarı yaptırdım,sibobları ayarlattım,bilgisayara bağlattım,rolanti normal ama hala çok fazla yakıyor, kilometrede 50 krş.anlayan usta yok,herkes kafasından bir şeyler söylüyor,nokta atışı bir bilen varsa lütfen cevaplasın.

• 2012 model kaç binden aracınız subap ayarı yaptirdiniz her neyse subap ayarını sonra tekrar lpg ayarı yapıldı mi ? Yapılması gerekiyor ayar obd den bakilarak yapılsın kaçak testi tank dahil kontrol edilsin en fazla 35 kRS yakar genelde şehir içi 30 krs yakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim arabada obd yokmuş,gaz ayarını yaptırdım, 3 gündür deniyorum,yine çok hiç bir şey değişmedi,
  • Aracınız benzindeki tüketim değerleri nedir. Eğer benzindeki tüketim değerlerinde sorun yoksa gaz ile ilgili ekipmanları kontrol etmeniz daha faydalı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz6671

benim arabada obd yokmuş,gaz ayarını yaptırdım, 3 gündür deniyorum,yine çok hiç bir şey değişmedi,

ARAÇTA OBD YOK diye bir şey olamaz.
    Kit OBD'li değildir tamam ama, OBD'siz araba olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam,başka lpg ciye götüreceğim,obd yi tekrar soracağım,bir sorum daha olacak, arabamın çekişinde sorun yok normal bir araba,buji lerden kaynaklanabilirmi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.