Şimdi Ara

HONDA civic mi Peugeot 407

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim 2001 model cd opel astram var onu alalı 1 yıl oldu yine bu forumdaki arkadaşların bilgilerinden faydalanarak almıştım ama şimdi değiştirmek istiyorum honda civic 2006-2007-2008 model mi yoksa Peugeot 407 2006-2007 model mi hangisini önerirsiniz ve araçların artıları ve eksileri nelerdir donanım hangisinde iyi bilgilendirirseniz sevinirim. cevaplayan arkadaşlara şimdiden tşkler

• 2006 model Sıfır aldıgımız 407 1.6dızel comfort var.Şimdiye kadar bir yanlışını görmedik.
    Civicte guzel araç.Birazdaha önceliklerini yazarsan benzınlı dizel farkedermi vs vs.
    407 civicten daha geniş.Bakalım arkadaslar ne dıycek onlar yazsın ben gerı donerım
  • sınıf farkından dolayı 407... alınız...
  • 407 civicten üst sınıf bir araba daha geniş daha konforlu ama civic'in motoru iyi bunlara göre sizin öncelikleriniz ne ise ona göre karar verin.Ama ben ikisi arasından 407'yi seçerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72878BAA5 -- 7 Temmuz 2009; 16:27:02 >
  • Konforlu geniş rahat araç arıyorsanız 407. Civic'inde motoru iyidir. Konforludurda.
    Bana kalırsa 2'sinin arasından Honda Civic derim.
  • sınıf farkından ve dizel olmasından dolayı 407 derim ben.
  • Daha çok görünüşe ve motor hacmine bakılıyor sanırım. Aynı sınıfın araçları değiller. İkisi de çok hoş görsel olarak ama Honda Civic çok alımlı duruyor. Aksi taktirde Accord-407 arasında bir kıyaslama yapılırsa daha uygun olur. Honda da garip marka. İyi motor üretiyor ama modellerde seçenek çok az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben alıcak olsam civic alırdım. Honda olduğu için değil, benim için şuan D sınıfı araç oldukça gereksiz. C hatchback veya B sınıfı araç işimi görür

Onun için kriterinizi sizin belirlemeniz gerekir.
  • kafanızda belirlediğiniz ikinci el araçlar varsa gidip inceleyin hangisi içinize sinerse onu alın bence. bir araçtan beklentiler herkese göre değişebilir.
  • Arabanın Dışı Elalemi İç Kendimizi İlgilendirir Düşüncesiyle Honda CİVİC ' Şahsı Bir Görüş '
  • 407 tercih ederdim hem dizel hemde bir üst sınıf illaki aralarında fark olur civicle
  • konforlu, d sınıfı, dizel. ne dediğimi sanırım anladınız 407
  • performans mı istedi canınız > civic
    arabam olsun 125 beygir olsun benzinli olsun ama az mı yaksın dediniz > civic
    konforlu,şık,ergonomik mi olsun dediniz > civic
    vtec olsun japon olsun uzun ömürlü motor olsun mu dediniz > civic
    bazen spor bazen klasik mi olsun dediniz > civic
    otomatik olsun az mı yaksın > civic (Yeni otomatik şanzıman düşük dişli sürtünmesi sayesinde sunduğu sessiz vites geçişleri ve düşük yakıt tüketiminin yanısıra, yeni tork konvertörü, sınıfının en hafif yapısına sahip olmasını sağlıyor.)(alıntıwww.gozlemgazetesi.com.tr)

honda civic 2009 elegance kullanıcısıyım en içten düşüncelerimle yazdım bunu tabi ki en önemlisi marka ne olursa olsun hayırlısı olsun sizin için ;) bol şans...

• quote:

Orjinalden alıntı: burakgfb

performans mı istedi canınız > civic
    otomatik olsun az mı yaksın > civic (Yeni otomatik şanzıman düşük dişli sürtünmesi sayesinde sunduğu sessiz vites geçişleri ve düşük yakıt tüketiminin yanısıra, yeni tork konvertörü, sınıfının en hafif yapısına sahip olmasını sağlıyor.)(alıntıwww.gozlemgazetesi.com.tr)

honda civic 2009 elegance kullanıcısıyım en içten düşüncelerimle yazdım bunu tabi ki en önemlisi marka ne olursa olsun hayırlısı olsun sizin için ;) bol şans...

Aracınız hayırlı olsun da karşılaştırılan araç 407, en azından yakıt ekonomisi konusunda objektif olabilirdiniz. Bu şekilde sadece kendi aracınızı översiniz arkadaşımıza yardımcı olamazsınız.

• bana sanki 407 daha tahammüllü ve kendini geç bırakan bir araçmış gibime geliyor...gördüğüm civicler en fazla 2 yaşında ama çok zayıf görünüyorlar ve yere doğru tumukluk var çoğunda ancak 407 ler 4 yaşında ama hala diri bir profil çiziyorlar
    --özellikle yol tutuş ve konforda 407
    --şehir içi kullanım için 407 (civiclerin alt devirlerde kayıpları oynadığını duydum)
    --uzun yol kullanımı için ise civic tercih edilebilir
  • sevgili burak gfb kardeş, sanırım sen hiç 407ye binmedin bide performans demişsin onada güldüm biraz, yeğenimde dizel 110 hp 407 var gaza basmaya korkarsın, görünüşte hantal bir araba olarak görebilirsin ama hiç aldanma, hondayı duman eder kadranı zorluyor bilesin, bendede benzinli araba var 110 hp, ama benimki onun eline su bile dökemez honda tartışılmaz elbet güzel bir araba, ancak bu saydıklarının hepsi 407de mevcut ancak ben sedan arabayı sevmiyorum elbette bu zevk meselesi, ama 407 bildiğin bir hız makinesi dizel filan diye az görmek sanırım 250 tork var emin değilim, hele hızlanmaları çok süper o kasaya o ağırlığa on numara bir araba, ama hondada güzel, yanlız büyük bir sınıf farkıda mevcuttur, iyi akşamlar herkese
  • Konu tanıdık geliyor diyordum.

2 yıllık hortmuş:)
  • Arkadaş konu açıp kaçmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgfb

performans mı istedi canınız > civic

2.0 dizelden bahsediyoruz siz yakıt tüketiminin benzinlinin daha düşük olduğunu söylüyorsunuz. Ayrıca daha konforlu dediniz civic için. Yol sesi almasıyla meşhur değilmiydi bu civicler ben mi yanlış hatırlıyorum. Aracınızı sevebilirsiniz ama bu kadarda olmaz ki sınıf farkı var.

• Hortlamış konu pardon. Bende kaptırdım gidiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.