Şimdi Ara

HONDA CIVIC MI VW JETTAMI ALMALI ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
8.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu iş iyice sidik yarışına döndü şimdiye kadar bu kadar fanatikce yazılara cevap vermem bile yanlıştı artık objektiflik içermeyen hiç bir mesaja cevap vermek istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent14

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

levent kardeş sen benim vidyoyu izlemişmiydin, bilgisayarının sesini sonun akadar aç ve dinle, kalkıştaki çift turbonun muhteşem sesi arabanın izolasyonu sayesinde yüksek hızlarda tamamen kesiliyor araç 250kmde bile ne kadar sessiz farkettinmi?
    http://www.youtube.com/watch?v=j4zZ_pDzP1c

bir ara senden ricam laf olsun diye bir jettayı çalıştır ben turbolar devreye girmeden motor çalışıyormu çalışmıyormu anlayamıyorum istersen yemin edeyim..

not:bu video sesi göstermek amaçlı konmuştur-hız özendirici amaçlı değildir

bahsettiğimiz araclar bu değil istersenin bende size prelude veya typ-r videosu koyayım ne dersiniz?????arıca kuralların dışında yanlış yönlendiric video ları koymanın doğru olmadığını düşünüyorum sizin videonuza bakıp bunu denemek isteyenler olabilir ayrıca video izleyipte bi aarabanın sesini ölçmenizde ayrıca komik bi durum,olayı hıza dökecek olunursa bende size cok video koyarım ama bunu doğru bulmuyorum

yaa bu kadar kıskanmayın şu 1.4tsı 170hpi yaaa.typerla alakası yok bu arabanın niye hemen typer diyosunuzki anlamıyorum.typerın rakibi golf gtı veya r32dir anlayın şunu artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: accord

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

hocam ne civicim var ne de jettam.ama ikisinede bindim dolaştım.hatta civic hb alacaktım az kalsın
    ama jetta mühendislik donanım ve kalitesi ile civic in çok ötesinde bir araba
    civic hb ile TSI motorlu ve DSG şanzımanlı VW leri karşılaştırıncada fark VW lehine çok açıkça belli oluyor
    civic hb deki otomatik vites tam bir mühendislik ayıbı.nerde DSG vitesdeki o sarsıntısız ve seri vites geçişleri
    asıl şöför konsolu ambiansıda civic hb de var bana civic sedandaki konsol daha oyuncak gibi geldi.yinede ikiside oyuncak ama hb daha iyi
    vw jettadaki konsol ben arabayım derken civic ben oyuncağım diyor.kalite farkı ciddi boyutta bence

iki tane 2007 model arabanın dsg lerinin değiştiğini gördükten sonra 5 kuruş vermem dsg li vw arabalarına...ayrıca sizin dediğiz sarsıntı olayı baştan bendede oluyodu ama kullanmaya alışınca serilik ve sarsıntılık olayı kalmıyor emin olun ı-shifti kullanma incelikleri cok önemli sonuçta sanzuman cok farklı ayrıca otomatik vitesin yakıt sarfiyat fazlasını kesinlikle yansıtmıyor

siz vermessiniz,çünkü gidip daha çok arıza yapan otomatik vites arabayı alırsınız.daha öncede dediğim gibi yeni civiclerin yarısından çoğunun otomatik vitesleri arızalı.vw 2 arızalı dsg çıktı diyosunuz ama hondanın servisine hergün civic otomatik vitesten şikayet geliyor

valla kardeşim ben civic hb kullanıcısıym arabamdan cok memnunum,akrabalarımda civic otomatik var daha bir cok otomatik civic kullanıcısı dostum ve akrabam var,honda forumlarında bir cok tanıdığım otomatik civic kullanıcıları var hiç birindende duymadım bi sorun herkez arabasından memnun varmı daha ötesi ne durmadan arabaya kara atmaya calışıyosun bu kadar etrafımda arabasndan memnun olan varken senin dediklerin sinek vızıltısı gibi geliyor kullanıcılar şikayet etmezken senin arabaya kara atmanın hiç bi anlamı kalmıyor,ben jettaya hiç kara atmadım ama seninde kullanıcıları memnunken arabaya kara atmaya hakkın yok bu kimsenin haddine değil bu son cevabım kendine iyi bak

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

hocam ne civicim var ne de jettam.ama ikisinede bindim dolaştım.hatta civic hb alacaktım az kalsın
    ama jetta mühendislik donanım ve kalitesi ile civic in çok ötesinde bir araba
    civic hb ile TSI motorlu ve DSG şanzımanlı VW leri karşılaştırıncada fark VW lehine çok açıkça belli oluyor
    civic hb deki otomatik vites tam bir mühendislik ayıbı.nerde DSG vitesdeki o sarsıntısız ve seri vites geçişleri
    asıl şöför konsolu ambiansıda civic hb de var bana civic sedandaki konsol daha oyuncak gibi geldi.yinede ikiside oyuncak ama hb daha iyi
    vw jettadaki konsol ben arabayım derken civic ben oyuncağım diyor.kalite farkı ciddi boyutta bence

iki tane 2007 model arabanın dsg lerinin değiştiğini gördükten sonra 5 kuruş vermem dsg li vw arabalarına...ayrıca sizin dediğiz sarsıntı olayı baştan bendede oluyodu ama kullanmaya alışınca serilik ve sarsıntılık olayı kalmıyor emin olun ı-shifti kullanma incelikleri cok önemli sonuçta sanzuman cok farklı ayrıca otomatik vitesin yakıt sarfiyat fazlasını kesinlikle yansıtmıyor

siz vermessiniz,çünkü gidip daha çok arıza yapan otomatik vites arabayı alırsınız.daha öncede dediğim gibi yeni civiclerin yarısından çoğunun otomatik vitesleri arızalı.vw 2 arızalı dsg çıktı diyosunuz ama hondanın servisine hergün civic otomatik vitesten şikayet geliyor

valla kardeşim ben civic hb kullanıcısıym arabamdan cok memnunum,akrabalarımda civic otomatik var daha bir cok otomatik civic kullanıcısı dostum ve akrabam var,honda forumlarında bir cok tanıdığım otomatik civic kullanıcıları var hiç birindende duymadım bi sorun herkez arabasından memnun varmı daha ötesi ne durmadan arabaya kara atmaya calışıyosun bu kadar etrafımda arabasndan memnun olan varken senin dediklerin sinek vızıltısı gibi geliyor kullanıcılar şikayet etmezken senin arabaya kara atmanın hiç bi anlamı kalmıyor,ben jettaya hiç kara atmadım ama seninde kullanıcıları memnunken arabaya kara atmaya hakkın yok bu kimsenin haddine değil bu son cevabım kendine iyi bak

ben arabayı kötülemek amaçlı söylemedim sen 2tane dsg vites arızalandı dedim.bende arkadaşım honda terakki servisinde çalışıyo hergün yeni çıkan civic otomatik vites geldiğini söyleyip hepsininde otomatik vitesinden şikayet geldiğini söyledim.seni inandurmak zorunda değilim istersen gel honda terakkiye gör,tabi sana göre hondanın otomatik vitesi çok satıldığı için sorun çıkarmaz hondanın otomatik vitesi her zaman 1 numaradır,ama öle değil işte.benimde tanıdığım çoğu kişi dsg şanzımanlı vw kullanıyor bende onlardan hiç şikayet duymadım ama 100 arabadan 1tanesinin vitesinde arıza olabilir gayet normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 25 Kasım 2007; 19:59:56 >

• ben o vidoyu hız amaçlı koymadım açık açıkta belirttim sanada sadece sesi dinle dedim,

sonuna kadar haklısın çünkü burada 170lik bir aracı mukayese yapmak son derece saçma ama ben kasanın ve ses yalıtım sisteminin aynı olduğunu vurgulamak istedim, o yüzden o videoyu koydum,

beni tanıyorsun zaten daha evvelki mesajlarda fikrimi söyledim ama ses konusunda konuşmamıştım bende merak edip sormuştum honda satıcısına bana gençlere hitap ettiği için genelde seslidir hondalar demişti zaten nerde bir honda geçse sesiyle kendini farkettiriyor yalansa yalan de bu ses olayı bir honda klasiği değilmidir?
  • accord kardeş herşeyi söylemenin yolu var leventimi kızdırırsan benide kızdırırsın ona göre
  • quote:

ben arabayı kötülemek amaçlı söylemedim sen 2tane dsg vites arızalandı dedim.bende arkadaşım honda terakki servisinde çalışıyo hergün yeni çıkan civic otomatik vites geldiğini söyleyip hepsininde otomatik vitesinden şikayet geldiğini söyledim.seni inandurmak zorunda değilim istersen gel honda terakkiye gör,tabi sana göre hondanın otomatik vitesi çok satıldığı için sorun çıkarmaz hondanın otomatik vitesi her zaman 1 numaradır,ama öle değil işte.benimde tanıdığım çoğu kişi dsg şanzımanlı vw kullanıyor bende onlardan hiç şikayet duymadım ama 100 arabadan 1tanesinin vitesinde arıza olabilir gayet normaldir.

hocam doğru söylüyorsun.bende zamanında honda civicleri çok inceledim araştırdım

honda civic alıp kullanan arkadaşlara sorunsuz ve kazasız sürüşler diliyorum.öncelikle bunu belirteyim.aman allah mutluluğunuzu bozmasın

bende honda civic hb almak üzere direkten dönmüş biriyim.o nedenle çok araştırdım ve çok kişiden fikir aldım
    honda özel servislerinde banada yeni civiclerin otomatik viteslerinde arıza çıktığından bahsederek düşük km de satılan 2007 model civiclere şüphe ile bakmam konusunda uyarmışlardı.eğer honda özel servisinde servis yöneticisi olarak çalışan arkadaş bunu açık ve samimi olarak söylemiş ise arkadaşın dediklerini gözönüne almak herkesin faydasınadır.bu honda sahibi olanında olmayanında faydasınadır.
    bende forumda yazılar okuyorum gerçeklerle hiç ilgisi olmayan veya benim tamircilerden ve servislerden duyduklarımdan farklı olan.ve o zaman anlıyorumki millet işkembeden sallıyor.

bir arabanın iyi ve kötü yönünü dürüst ve samimi olarak tartışmaktan neden çekiniriz anlamam.birileri çamur at izi kalsın derdinde birileride kusurları saklama peşinde.hocam doru değil bu tip hareketler.forumlar herkese faydalı olacaksa iyiyi kötüyü açık açık yazın.dürüst ve samimi olun önce.ileride sizinde bilgiye ihtiyacınız olduğunda böyle yanlış bilgiler ile bir karar vermek zorunda kalmak istemezsiniz değilmi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 25 Kasım 2007; 20:15:40 >

• quote:

accord kardeş herşeyi söylemenin yolu var leventimi kızdırırsan benide kızdırırsın ona göre

ben gerçekleri söyledim.kendisi dedi dsg şanzımanlar arızalı çıkıyo diye.benimde arkadaşım hondanın servisinde çalışıyo yeni civiclerin çoğunun otomatik vitesinde sorun var.civic sanki dünyanın en iyi arabası dünyanın en iyi otomatik vitesi onda var,dünyanın en hızlı arabası civic'i i kimse jettayla kıyaslıyamaz.
  • tamam arkadaşlar boşuna tartışmayın.
    jetta en iyisi .
  • arada uçurum farkları yok, donanım olarak en üst modellerde jetta üstün, dsg şanzımanda saniyenin yüzdebirindemi ne vites değiştiriyor oda ok bagajı küçük civin oda ok jetta daha sessiz oda ok ama ya levent kardeş gaza basınca araba bağırısn istiyorsa hatta özellikle özel eksoz takıyorsa gençse güzelse bagaja ihtiyacı yoksa benim gibi 7000 devirde vites değiştiriyorsa kafamı kesseler otomatik vites araba kullanmam raconuma ters bilmem anlatabiliyormuyum iytiyaç meselesi birde aşk meselesi rica etsek bu konuyu kitlerlermi acaba?
  • quote:

arada uçurum farkları yok, donanım olarak en üst modellerde jetta üstün, dsg şanzımanda saniyenin yüzdebirindemi ne vites değiştiriyor oda ok bagajı küçük civin oda ok jetta daha sessiz oda ok ama ya levent kardeş gaza basınca araba bağırısn istiyorsa hatta özellikle özel eksoz takıyorsa gençse güzelse bagaja ihtiyacı yoksa benim gibi 7000 devirde vites değiştiriyorsa kafamı kesseler otomatik vites araba kullanmam raconuma ters bilmem anlatabiliyormuyum iytiyaç meselesi birde aşk meselesi rica etsek bu konuyu kitlerlermi acaba?

bende aynı şekilde hayatım boyunca otomatik araba kullanmayı düşünmüyorum.
  • en iyisini yaparsın dostum

ben cevap verdim mesajlarım silindi ayrıca ceza aldım hiç değmez
    quote:

bu iş iyice sidik yarışına döndü şimdiye kadar bu kadar fanatikce yazılara cevap vermem bile yanlıştı artık objektiflik içermeyen hiç bir mesaja cevap vermek istemiyorum
  • demekki bizdende var ispiyoncular en sevmediğim şeydir örtmenimmmm bu bana bunu dedi örtmenimmmm bu bana baktıııı, hakaret varsa aşağılama varsa şikayet edilir yada benzer sabepler adamlar herşeyi şikayet konusu yapıyor şiddetle kınıyorum!!!!!
  • quote:

accord kardeş herşeyi söylemenin yolu var leventimi kızdırırsan benide kızdırırsın ona göre

teşekkür ederim abicim,normal tartışmalara herzaman acığım ama bilmeden görmeden objektif olamadan gercek dışı şeylerle karalama kampanyasınada karşıyım,ben kendimde bu konuyu artık kapatyorum
  • strep dostum keşke seninle anlaştığımız gibi diğerleriylede bir yerlere gelebilsek
  • quote:

quote:

teşekkür ederim abicim,normal tartışmalara herzaman acığım ama bilmeden görmeden objektif olamadan gercek dışı şeylerle karalama kampanyasınada karşıyım,ben kendimde bu konuyu artık kapatyorum

kendin vw'e b.. atınca bişey olmuyo ben civic hakkında gerçekleri söyleyincemi civic'i karalamış oluyorum.ben araban kötü demiyorum dememde zaten ama civicle jetta kıyaslaması bu bildiğim herşeyi söyledim

• ben vw ye asla kara atmadım onu sen yaptın ben herzaman her ikiside iyi araba alan pişman olmaz dedim lütfen ezbere konuşma ama sen daha kullanmadığın araba için bile boyundan büyük yorumlar yaptın şimdi dicenki ben kullandım ama daha dün kullandın ondan öncede kullanmış gbi her yerine camur attın cevap vermiyim diyorum sacmalıklarına dayanamıyorum,civic nie jettayla karşılaştırılmasınki sanki jetta e segmenti arabamı ne zannediyorsun sen jettayı anlamadım,tekrar söylüyorum ben hiç bir zaman hakkında tam bilgi sahibi olmadığım bi araca kara atmam jettayı kullandm olumlu yanlarını söyledim güzel araba ama sen ne yaptın vw genel müdürü gibi hoş oda bunu yapmaz ama civice kara atmaktan başka bişey yapmadın eminim şu mesajları okuyanlar ağzıyla değil başka bi tarafıyla güler yazılanlara,herkezin parası kendine kimsenin malını yermeye lüzum yok yok bu şunla kıyaslanmazmışta bilmem neymişte bunlara gerek yok ikiside aynı sınıfta arabalar bal gibide kıyaslanır herkez kendi parasıyla alıyor ve onunla mutluysa üstüne söylenecek laf yok

• quote:

ben vw ye asla kara atmadım onu sen yaptın ben herzaman her ikiside iyi araba alan pişman olmaz dedim lütfen ezbere konuşma ama sen daha kullanmadığın araba için bile boyundan büyük yorumlar yaptın şimdi dicenki ben kullandım ama daha dün kullandın ondan öncede kullanmış gbi her yerine camur attın cevap vermiyim diyorum sacmalıklarına dayanamıyorum,civic nie jettayla karşılaştırılmasınki sanki jetta e segmenti arabamı ne zannediyorsun sen jettayı anlamadım,tekrar söylüyorum ben hiç bir zaman hakkında tam bilgi sahibi olmadığım bi araca kara atmam jettayı kullandm olumlu yanlarını söyledim güzel araba ama sen ne yaptın vw genel müdürü gibi hoş oda bunu yapmaz ama civice kara atmaktan başka bişey yapmadın eminim şu mesajları okuyanlar ağzıyla değil başka bi tarafıyla güler yazılanlara,herkezin parası kendine kimsenin malını yermeye lüzum yok yok bu şunla kıyaslanmazmışta bilmem neymişte bunlara gerek yok ikiside aynı sınıfta arabalar bal gibide kıyaslanır herkez kendi parasıyla alıyor ve onunla mutluysa üstüne söylenecek laf yok

sen niye kızıyosunki bir araba için anlamıyorum.tmm daha önce kullanmamıştım ama binmiştim sen arabaya binip konforunun nasıl olduğunu anlamasmısın,içeriye rüzgar sesinin gelip gelmediğini anlamazmısın.ben hiçkimseye civic almayın demedim civicte alınır krallar gibi binilir ama jetta ondan daha konforlu,özellikleri daha iyi dedim.arada fiyat farkıda var tabi bu fiyat farkını jetta sonuna kadar hakediyo bence.

• Jetta
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.