Bildirim
HONDA CIVIC MI VW JETTAMI ALMALI ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu konu cok tartışıldıcok konuşuldu vede başka bir başlık var bu konuda,genede fikrimi belirteyim honda civic elegance 42800 liste fiyatı,jetta 1.6comfortline ise 45500 civarında ikiside iyi araba iyi incele aklına yatanı al -
FİYATLARI KONUSUNDA BİLGİM VAR AMA TERCİH HANGİSİ OLMALI ? MOTOR-MEKANİK-DONANIM VB. KONUSUNDA EN İDEALİNİ ALMAK İSTERİM . -
İkisini de al. Haftaiçi Jetta, haftasonu Civic hoş olur -
İki araçta güzel ama jetta alırsan sakın 1.6 102 hpliğini alma hiç gitmiyor.Şirkete kiraladıklarımız hiç performanslı değil.1.4 TSI kullananlar iyi olduğunu söylüyorlar. -
şahsen civic alırdım.
sırf gösterge paneli bile beni hayran bırakmaya yetiyor.
ayrıca daha geniş ve daha yenilikçi bir dizayna sahip.
6 yıl garantiside cabası. ( bu arada wv kaç yıl bilen varmı)
hayırlı günler -
dediğin çok doğru jetta 102 hp performansı çok kötü. Ama bir üst modeli alacak parada yok. O yüzden civic ön plana çıkıyor. -
her iki aracı da kullandın mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: yigani
dediğin çok doğru jetta 102 hp performansı çok kötü. Ama bir üst modeli alacak parada yok. O yüzden civic ön plana çıkıyor.
eee madem biliyorsun jetta nın performansını niye forum açarak konu kalabalığı yapıyorsun?
az incelesen bir kaç tane bu 2 araç için kıyaslamalar var forumlarda..
zaten bjk 8 tane yedi sinirim bozuk -
benimde cok sinirim bozukkkk
ama ben olsam civic alırdım -
ben olsam jetta alırdım ve aldımbi arkadaş civic jettadan daha geniş demiş acaba 2aracada binmişmi veya daha geniş olduğunu araştırıptamı sölemiş? jetta tsı veya fsı alın pişman olmassınız -
O fiyata civicin full olanını alırsın. Jettanında comfort donanımı alınabilir ama civicte bulunan birçok donanım (örneğin sunroof) bulunmaz. Jetta donanıma göre civicle arasında 4-5000 YTL farkı koyan (vw'nini neyi diyelim bilmem) bir araç. Jettanın comfort donanımınada olan civiği 37000 civarı alabilirsin. Tercihini buna göre yap derim. -
jetta al -
tabıkı CİVİC -
jetta -
bence civic adından belli hayat ondaa hondaa -
42 bin ytl ye cıvıc'in en fuul modelini alabilirsin jetta'da ise orta donanımlısını.
Üstelik
cıvıc 1.6 125 hp
jetta 1.6 102 hp
jetta 1.6 fsi 115 hp
CIVIC -
civic almamak icin o rezalet ic tasarımı bile yeter hem vw kalitesinin yanında honda neki allah askınıza o boş arabaya o kadar para verilmez
tabiki jetta tabiki vw group -
arkadaşım sakın civic alma çok nazar değiyor çünki bir gören bir daha gözünü alamıyor kıskanıyor birde hertürlü mod lanıyor kendi sınıfının en kıskanılan ve civic ten başka tercih yapanların imrenerek baktığı bir araç
bizde bir civic bir passat var ve bu tecrübeye dayanarak hertürlü civic derim -
quote:
Orjinalden alıntı: wolfhonda
arkadaşım sakın civic alma çok nazar değiyor çünki bir gören bir daha gözünü alamıyor kıskanıyor birde hertürlü mod lanıyor kendi sınıfının en kıskanılan ve civic ten başka tercih yapanların imrenerek baktığı bir araç
bizde bir civic bir passat var ve bu tecrübeye dayanarak hertürlü civic derim
civic dediğin gibi cok kıskanılan bi arac rakiplerini kullanan kullanıcılar arabaya resmen hakaret ediyolar nedense
Benzer içerikler
- 2.0 cdti insignia alınır mı
- akü tavsiyesi
- tramersiz ne demek
- opel corsa 1.2 twinport
- opel corsa 1.4 otomatik
- uçan araba fiyatları
- psa group
- dacia 7 kişilik jogger
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X