tamam yüzük kardeşiliği yapalımda gollum gibi yüzüğü kapıp kaçmaya kalkma
quote:
Orjinalden alıntı: streptozotocinus
hobaaaaaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: levent14
yaşasın honda kardeşliğieller havayaaaaaaaa
dostum halayamı kalkıyoruz ?
o zaman
haydeeeeeeeeee
quote:
hobaaaaaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: levent14
yaşasın honda kardeşliğieller havayaaaaaaaa
bu civicle jetta nerelere kadirmiş be halaya bile kaldırdı bizi
yakinda beraber üretecekler
yarisinde elinden tutarız baba jetta anne civic birde ceyhunberber arasıra uçtu uçtu yaris uçtuuu yaparız gülücükler yapar bize
Öncelikle şunu belirteyim iki arabayıda kullandım jetta tsı halen kullanmaktayım
Bugüne kadar honda sahibi olan arkadaşlarımın hiç bir tanesi sorun sıkıntı yaşamadı performansı yol tutuşu konforu güvenliği kalitesi çok güzel
vw gelince daha önce golf 5 fsı aracım oldu sonrasındada jetta tsı ama her ikisinde de ortak problem sert süspansiyon nedeni ile bi kaç arkadaşında belirttiği gibi tıkırtılar geliyor her iki araçtada yaşadığım problem sağ ön cam motoru sıkışıyor ve bazen cam yarıda kalabiliyor bunlarda garanti kapsamından değişiyor
vw golfün yol tutuşu mükemmeldi jetta tsı da aradığım yol tutuşu bulamadım açıkçası virajlarda kafadan kayma yapıyor ha diyeceksin memnun değilmisin çok memnunum ve bir daha araba alacak olsam yine vw grubundan alırım
bu bağlamda eğer bu tarz ufak tefek problemleri dert etmem dersen jetta yok dersenki benim arabamda sinek vızıltısı kadar bile ses olmayacak süspansiyonları orta sertlikte olacak konfordan taviz vermem dersen hondaya yönel
spor görünüm
bu mesaj nasıl alkışlanıyor güzel çalışma olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
spor görünüm
bu resim yeni geldi paylaşmak istedim... ama arkadaşın mesajı harbici güzel ve tarafsız olmuş bir daha
teşekkür ederim arkadaşlar
quote:
yarisinde elinden tutarız baba jetta anne civic birde ceyhunberber arasıra uçtu uçtu yaris uçtuuu yaparız gülücükler yapar bize
üstüne düsmesin dikkat et 1075 kg sonuçta
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
spor görünüm
kırmızı jettanın arkası neden o kadar yüksek?
amanda benim tombiş bebeğim aglugluglu
nasıl be ceyhun kardeş forum böyle daha zevkli değilmi neydi yiyiyorduk birbirimizi
güzel bi cevap,şikayet buttonunu kullanmak için de güzel bir malzeme...
sen ne anladınki jettacı civicteki misafirini ağırlamak için güneşte kalmasın diye o çadır
quote:
Orjinalden alıntı: huso2000
quote:
sen ne anladınki jettacı civicteki misafirini ağırlamak için güneşte kalmasın diye o çadır
quote:
Orjinalden alıntı: huso2000
onu yazarken senin aklından ne geçtiyse,okurken benim aklından da o geçti...
tmam işte bende onu diyorum çadır
mantıklı secim honda olur donanım olarak cok daha fazlasını aynı paraya almak mantıklı olan zaten motor olarakta daglar kadar fark var tasarımıda cok hoş neden jetta ya para veresinki şimdi sana yok kalite yok bilmem neyazarlar civci in malzeme kalitesi cok iyi araba almak istiyosan civic al donanımsız motorsuz bi araba almak istiyosan jetta al