Şimdi Ara

HONDA CIVIC MI VW JETTAMI ALMALI ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
8.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: levent14

abi aynı ben gibi konuştun yawbu arada araban yakıyor valla

sen bunu yazdın ya ..streptococcus hafif yollu bir micro orgazmisma yaşamıştır
  • ohooo sen hangi çağda yaşıyorsun kardeş leventle biz haftasonları arabaları bile değişiyoruz sen ne yazmışsın şimdi uzun zamandır foruma girmiyordun galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: alpinA3

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

ohooo sen hangi çağda yaşıyorsun kardeş leventle biz haftasonları arabaları bile değişiyoruz sen ne yazmışsın şimdi uzun zamandır foruma girmiyordun galiba
    quote:

quote:

senin bu bi polar hallerine hastayım strep ..manic ataktasın bu aralar heralde

• quote:

ohooo sen hangi çağda yaşıyorsun kardeş leventle biz haftasonları arabaları bile değişiyoruz sen ne yazmışsın şimdi uzun zamandır foruma girmiyordun galiba
    quote:

quote:

he ya doğru ama bu gectiğimiz hafta arabanı verdiğinde benzinin cok azdı içinde almak zorunda kaldım haberin olsun

• psikolojik baskı varr
  • hocam doğru tercih vw jettadır.honda civic yerine
    araya başka araba sıkıştırmayın.
    soru civic mi yoksa jetta mı şeklinde

honda civicin en büyük eksikleri bence
    -üretim kalitesi jettadan düşük.kaynaklar filan
    -kabin içinde ciddi yol sesi var
    -araba yollarımıza göre alçak
    -elegance donanımında bile rakiplerine göre eksikler var.mesela corolla.mesela astra.mesela jetta

civic şeklini forumda bazı arkadaşlar beğeniyor ama benim çevremde beğenmeyen çok insanda var
    şekil kişisel beğeni olduğu için civicin şekli daha iyi gibi bir durum olmaz.sana iyi gelir başkasına çok itici

jetta nın mühendisliği kesinlikle civicten iyi.jettada çok ince ayrıntıları bile düşünmüşler.donanım zenginliği olarak civici bırakın birçok markadan bile iyi
    jetta da olan DSG otomatik vites ile TSI motor zaten kendi sınıfında en iyisi

bana göre VW Jetta Comfortline DSG vites ve TSI motorlu bir araba en az iki tane civic elegance eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 17 Kasım 2007; 0:26:14 >

• quote:

ya ben bu kadar fanatiklik daha görmedim ya civicin sanki modelifyeli arabaları yok piyasada en cok modifiye edilen modellerden biri civic dir ayrıca dış güzellik görecelidir göreceli olan bi kavramı herkeze kabul ettirmeye calışmayınız.ayrıca otobanda civic jettanın hem yanına yaklaşır hemde önüne geçip uzaklaşır

dış dizayn görecelidir ama nedense her şekilde jettayı beğeniyolar.civicin modifiyi edilmiş halini zaten yukarda bir arkadaş koymuş ve bende jettanınkileri koydum ve sustum bütün yorumu forumdaki arkadaşlara bıraktım.ayrıca ben son kasalardan bahsediyorum eğer eski kasalara dönersek boranın ne kadar çok modifiyeli halinide görmüşsünüzdür ve honda taraftarı olduğunuz için söylemiyorsunuzdur.şunu açıkça belirtiyimki eski kasa civicleri hiç beğenmiyorum bence 5para etmez bir araç.civic'in jettanın önüne geçiceğinde bu kadar emin olmayın jetta tsı 170hp diyorum ve susuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

devammmm

HONDA CIVIC MI VW JETTAMI ALMALI ?

biz burda son kasa civic ve jettadan bahsediyoruz bilmem anlatabildimmi.isterseniz boranın fotoğraflarını koyabilirim.

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 17 Kasım 2007; 0:43:13 >
  • quote:

boşverin modları bunlar orijinal

araban gerçekten çok müthiş yakıyor ortalığı,kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim.bu arada bugün bizim evin yanındaki oto yıkamayada geldi jetta 170lik kül grisi 18''jant takmışlar mükemmel olmuş bizim önümüzdeki caddede bi yüklendi gaza içim eridi çok çabuk uzuyo araba.tekrardan kazasız belasız kullanman dileğiyle.

• vw daha iyisini yapana kadar en iyisi jetta
  • honda ve modifiye ise konumuz fazla iddaa lı sözler etmeyin honda utandırır

fanatik olmayın benim passat ımda var 1.9 TDI (yani wv karşıtı değilim)

quote:

Orjinalden alıntı: accord

quote:

ya ben bu kadar fanatiklik daha görmedim ya civicin sanki modelifyeli arabaları yok piyasada en cok modifiye edilen modellerden biri civic dir ayrıca dış güzellik görecelidir göreceli olan bi kavramı herkeze kabul ettirmeye calışmayınız.ayrıca otobanda civic jettanın hem yanına yaklaşır hemde önüne geçip uzaklaşır

dış dizayn görecelidir ama nedense her şekilde jettayı beğeniyolar.civicin modifiyi edilmiş halini zaten yukarda bir arkadaş koymuş ve bende jettanınkileri koydum ve sustum bütün yorumu forumdaki arkadaşlara bıraktım.ayrıca ben son kasalardan bahsediyorum eğer eski kasalara dönersek boranın ne kadar çok modifiyeli halinide görmüşsünüzdür ve honda taraftarı olduğunuz için söylemiyorsunuzdur.şunu açıkça belirtiyimki eski kasa civicleri hiç beğenmiyorum bence 5para etmez bir araç.civic'in jettanın önüne geçiceğinde bu kadar emin olmayın jetta tsı 170hp diyorum ve susuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_HKN -- 17 Kasım 2007; 9:41:09 >

• ben seni anlıyorum da sen honda sahiplerini anlamayıp işi fanatikliğe döküyorsun bırakın herkes arabasıyla mutlu eğer böyle yorumlara devam edersek elimize hiçbirşey geçmeyecek boşuna ceza alacağız
    quote:

quote:

devammmm

biz burda son kasa civic ve jettadan bahsediyoruz bilmem anlatabildimmi.isterseniz boranın fotoğraflarını koyabilirim.

• quote:

honda ve modifiye ise konumuz fazla iddaa lı sözler etmeyin honda utandırır

quote:

quote:

niye honda utandırsınki.sana göre modifiyede daha iyi bana göre değil.ben fanatik değilim orta sınıfın en iyi arabasından bahsediyorum ama siz civic'ten başka birşey demiyorsunuz sizmi fanatiksiniz benmi,ayrıca nickinizdeki honda yazısı honda fanatiği olmanıza yeterli bi sebep.benim avatarımdada accord yazıyo ve hondayıda seviyorum.ama orta sınıfta jetta civic'ten daha iyi bunu bütün dünya biliyo bi siz karşı çıkıyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 17 Kasım 2007; 12:35:24 >

• senin altındaki araba 170 hp 2007 model ve sen hala iddaa ediyorsun benim aracım en iyi diye tamam seninki orta sınıfın en iyisi olsun hatta şunu söyleyeyim benim passat tan bile daha iyi çünki 130 hp passat ama senin bindiğin araba daha bu yıllarda 170 hp yaparken 98 model civic 160 hp nick im honda olabilir ama honda hayatın anlamı değil benim için sizin bu yıllarda 170 hp lik zevkinizi biz 10 yıl önce honda da yaşıyorduk benim honda ya hayramlığım o yüzdendir
    quote:

quote:

honda ve modifiye ise konumuz fazla iddaa lı sözler etmeyin honda utandırır

quote:

quote:

niye honda utandırsınki.sana göre modifiyede daha iyi bana göre değil.ben fanatik değilim orta sınıfın en iyi arabasından bahsediyorum ama siz civic'ten başka birşey demiyorsunuz sizmi fanatiksiniz benmi,ayrıca nickinizdeki honda yazısı honda fanatiği olmanıza yeterli bi sebep.benim avatarımdada accord yazıyo ve hondayıda seviyorum.ama orta sınıfta jetta civic'ten daha iyi bunu bütün dünya biliyo bi siz karşı çıkıyosunuz.

• arkadaş civic in 1.6 motor 160bg liğinden söz ediyor..yani vergi avantajı vardı o zamanda..turbo yok ayrıca..
    quote:

quote:

senin altındaki araba 170 hp 2007 model ve sen hala iddaa ediyorsun benim aracım en iyi diye tamam seninki orta sınıfın en iyisi olsun hatta şunu söyleyeyim benim passat tan bile daha iyi çünki 130 hp passat ama senin bindiğin araba daha bu yıllarda 170 hp yaparken 98 model civic 160 hp nick im honda olabilir ama honda hayatın anlamı değil benim için sizin bu yıllarda 170 hp lik zevkinizi biz 10 yıl önce honda da yaşıyorduk benim honda ya hayramlığım o yüzdendir

senin anlama özürlülüğünmü var veya hangi arabanın hangi sınıfta olduğunu bilmiyosun,passatı niye karıştırıyosun hiç alakası yokken benim arabam 170hp değil bilip bilmeden konuşma.98model civic'te 160hp varken borada 190hp vardı.,azın açık kaldı sanırım.sonuç olarak vw 1.4 vergi avantajlı motoruyla düşük yakıt tüketimiyle yüksek performansıyla herkesin beğenisini topluyor,sen hariç.peki hondanın böyle bir motoru varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue61 -- 17 Kasım 2007; 17:27:43 >

• bu kadar tepki vermenin sebebi nedir? özürlü diye hakaret edecek kadar?
    hangi aracın hangi sınıfta olduğunu kendimce biliyorum örnek veriyorum ama sen örnekleri duyunca ağzın açık kalmışki böyle tepki veriyorsun...
    işi hakarete dökmeden birşeyler biliyorsan yaz bilmiyorsan alıntı yapıp hakarete varan cümleler kurma

jetta benim beğenimi toplamıyormu dedimki sen öyle bir sonuca varmışsın ?

senin altındaki araba 170 hp 2007 model ve sen hala iddaa ediyorsun benim aracım en iyi diye tamam seninki orta sınıfın en iyisi olsun hatta şunu söyleyeyim benim passat tan bile daha iyi çünki 130 hp passat ama senin bindiğin araba daha bu yıllarda 170 hp yaparken 98 model civic 160 hp nick im honda olabilir ama honda hayatın anlamı değil benim için sizin bu yıllarda 170 hp lik zevkinizi biz 10 yıl önce honda da yaşıyorduk benim honda ya hayramlığım o yüzdendir

senin anlama özürlülüğünmü var veya hangi arabanın hangi sınıfta olduğunu bilmiyosun,passatı niye karıştırıyosun hiç alakası yokken benim arabam 170hp değil bilip bilmeden konuşma.98model civic'te 160hp varken borada 190hp vardı.,azın açık kaldı sanırım.sonuç olarak vw 1.4 vergi avantajlı motoruyla düşük yakıt tüketimiyle yüksek performansıyla herkesin beğenisini topluyor,sen hariç.peki hondanın böyle bir motoru varmı?

• Sinirlenmeyin arkadaşlar konuyu açan arkadaş iki aracıda almayacak walla
  • ya ben yokken neler neler olmuş şimdi okudum olanları, hondacı arkadaşlara dahe evvel söylemiştim vwci arkadaşlarada söyliyim

arkadaşlar bir güzellik yarışması düşünün dünyanın güzelleri bir araya toplanmış hepsi 90 60 90 esmer kumral sarışın hepsi birbirinden güzel aman allahım o ne kaşlar o ne gözler neyse bu kadar yeter açıklayıcı olmuştur herhalde sizde jürisiniz ne kadar zor değilmi? işte bu kıyaslamamalarda o kadar zor arkadaşlar yahu banamı öyle gelmeye başladı bilmiyorum ama bakıyorumda son 1-2 yıldır çıkan modellerin hepsi birbirinden güzel toyotada güzel mazdada güzel focusta güzel jettada güzel astrada güzel, yani karar vermek o kadar zorki hepsinin iç gürültü değerleri birbirine yakın e aşağı yukarı hepsi ortalama 120hp 0-100 ler yaklaşık benzer son hızlar yaklaşık benzer süspansiyon donanım yaklaşık aynı fiyatlarda da öyle uçurumlar yok bence hepsi güzel aşk meselesi aşk hangisine aşık olursanız o güzel benden söylemesi...

kendi aşkınız için başkasını kırmayın laf söylediğiniz o arkadaşın aşkı hata yaparsınız söyleyin ama şaka yollu takılarak söyleyin sonuna gülücük koyun ciddileşirseniz karşınızdakide ciddileşir haksızmı? sapına kadar haklı bende her zaman haklının yanındayım, ben bunu deneyerek öğrendim ben herkese laf söylüyordum herkes bana söyleyince hemde ciddi ciddi söyleyince bozuldum sizede tavsiyem ister alın ister almayın

vw en iyisini yapana kada en büyük jetta honda hayat onda

• strep dostum hoşgeldin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.