Şimdi Ara

HONDA CIVIC MI VW JETTAMI ALMALI ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
8.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geldimde gidiyorum maç çok heyacanlı görüşmek üzere..
    quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

strep dostum hoşgeldin
  • jettanın en beğenmediğim yönü arabanın kendine özgü bi tasarımı yok önden golf arkdan passat,yani ara model niteliği taşıyan bi tasarıma sahip,bu arada bugun yaklaşık 1 saat boyunda 115 ps 1.6 jetta comfortline kullanma fırsatı buldum,arabanın işçiliği gercekten iyi,performansı bu motorda civicle kıyaslanırsa düşük,125ps lik civicin gaza tepkimeleri daha iyi,donanım olarak elegance civic den daha üstün yanları var fakat eksi olarak sunroff opsiyonel sunulmakta,tıtırlı yollarda kabin ses yapsada düzgün yolda herhangi bi sıkıntı yapmadı,müzik sistemi gayet güzel,fakat acık söylüyorum civice göre olan 2 hoperlor fazlası kendini fazla hissettirmiyor ama orjinal bir sisteme göre cok iyi,lastik sesi civic den daha az duyuluyor,yanlız ön kokpit biraz dar kalmış ve ön cam küçük ve basık duruyor yani civicin ön kokpit ferahlığı ve genişliğini bu aracta aramak zor,direksiyon tepkimeleri cok güzel,vites gecişleri gayet rahat süspansiyonları c segmendi bi araca göre iyi sayılır,fakat şunuda belirteyim ben bir arac kullanırken etrafın bakışlarınada cok dikkat ederim,daha önce yakınlarımın civic sedanınıda kullandım gezdim dolaştım fakat etrafın ilgili bakışlarını jettada civic kadar bulamadım,bence bu sadece honda ve wv ile ilgili değil,kaynak oyapımı olarak kaporta olarak almanlar daha iyi olabilrler ama tasarım ve teknoloji olarak japonlar cokda zarif hatlara sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent14 -- 17 Kasım 2007; 22:16:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: accord

quote:

honda ve modifiye ise konumuz fazla iddaa lı sözler etmeyin honda utandırır

fanatik olmayın benim passat ımda var 1.9 TDI (yani wv karşıtı değilim)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: levent14

ya ben bu kadar fanatiklik daha görmedim ya civicin sanki modelifyeli arabaları yok piyasada en cok modifiye edilen modellerden biri civic dir ayrıca dış güzellik görecelidir göreceli olan bi kavramı herkeze kabul ettirmeye calışmayınız.ayrıca otobanda civic jettanın hem yanına yaklaşır hemde önüne geçip uzaklaşır

dış dizayn görecelidir ama nedense her şekilde jettayı beğeniyolar.civicin modifiyi edilmiş halini zaten yukarda bir arkadaş koymuş ve bende jettanınkileri koydum ve sustum bütün yorumu forumdaki arkadaşlara bıraktım.ayrıca ben son kasalardan bahsediyorum eğer eski kasalara dönersek boranın ne kadar çok modifiyeli halinide görmüşsünüzdür ve honda taraftarı olduğunuz için söylemiyorsunuzdur.şunu açıkça belirtiyimki eski kasa civicleri hiç beğenmiyorum bence 5para etmez bir araç.civic'in jettanın önüne geçiceğinde bu kadar emin olmayın jetta tsı 170hp diyorum ve susuyorum

niye honda utandırsınki.sana göre modifiyede daha iyi bana göre değil.ben fanatik değilim orta sınıfın en iyi arabasından bahsediyorum ama siz civic'ten başka birşey demiyorsunuz sizmi fanatiksiniz benmi,ayrıca nickinizdeki honda yazısı honda fanatiği olmanıza yeterli bi sebep.benim avatarımdada accord yazıyo ve hondayıda seviyorum.ama orta sınıfta jetta civic'ten daha iyi bunu bütün dünya biliyo bi siz karşı çıkıyosunuz.

nicinin honda olması fanatiklikse o zaman senin İMZANDAKİ YAZIN ne oluyo o fanatikte sen fanatik değilmisin şimdi,bütün dünyanın bildiği neymiş sen bütün dünyanın adına nasıl konuşbiliyorsun,madem bütün dünya biliyorda dizel seceneği olmamasına rağmen civic neden yok satıyor kaç tane marka sadece benzinli arbalarını nu kadar satabiliyor,kaç tane marka senin yerdenyere vurduğun arabasına 6 yıl garanti veriyor,bu aracların hepsi kul yapımı bu kadar iddalı layın yere göğe sığdıramadığınız DSG sanzmanlı bi tane golf bitanede cadyy aracların sanzumanının değiştiğini biliyorum bu aaracların birinin km 30000 biride 22000 ve bu aracların sahipleri 2yıllık garanti bitmeden arabalrı satmamın planlarını yapmaya başladılar bu olay hermarkanın başına gelebilir,bu wv nin kalitesiz olduğu anlamına gelmez demek istediğim araclarınızı dünyanın en iyi aracları sanmayın.

• levent kardeş bu soruya otoriteler bile çözüm bulamadı sen hiç bulamazsın hangisi ak hangisi kara dersen o kolay ama aynı segmentte iki tane büyük markanın iki tane iddialı arabasını mukayese yapıyorsan açok söyliyim otorrite bile olsan işin zor,

bu arada cevap vermeyi en çok sevdiğim soru solrulmuş passat ile golfün karışımı demi moore ile tom cruiseun oğlu tanıştırayım harika çocuk jetta e yani bu kadar yakışıklı babadan ve fıstık gibi anneden olan bu cocuğa laf söyleyene bak söyle gülerim

bu arada senin civic ne annesine nede babsasına benziyor (accord ve legend desek) sütçüyemi benziyor?

• örnek cok güzel olmuş gercekten ama araba dünyasında gercek böyle değildir mesela karşınızdan bi araba geliyorsa ben şahsen ilk bakışta ne olduğunu anlamma lazım ama jetta için bunu diyemiyorum önden geliyor ilk bakışta bzaen golf geliyo sanıyorum yaklaşınca bakıyorumki jetta,arkadan görüyorum passat sanıyorum yaklaşıyorum jetta cıkıyor

dediğiniz gibi özellikle bu iki aractan hangisi iyi dersek cevabını bulamayız oratay göreceli kavramlar cıkar fakat benim tepkim kendi kendine dünyanın bile görüşünü ortaya koyanlara

• quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

levent kardeş bu soruya otoriteler bile çözüm bulamadı sen hiç bulamazsın hangisi ak hangisi kara dersen o kolay ama aynı segmentte iki tane büyük markanın iki tane iddialı arabasını mukayese yapıyorsan açok söyliyim otorrite bile olsan işin zor,

bu arada cevap vermeyi en çok sevdiğim soru solrulmuş passat ile golfün karışımı demi moore ile tom cruiseun oğlu tanıştırayım harika çocuk jetta e yani bu kadar yakışıklı babadan ve fıstık gibi anneden olan bu cocuğa laf söyleyene bak söyle gülerim

bu arada senin civic ne annesine nede babsasına benziyor (accord ve legend desek) sütçüyemi benziyor?

bu arada civic camı avlusundan bulunmuş olabilir anası banası bilinmiyor olabilir ama,ailesi kimse güzel evlat ortaya cıkarmışalr

• babası jetta olmasın hani accordu sıkıştırmışsa otobanda
    quote:

quote:

levent kardeş bu soruya otoriteler bile çözüm bulamadı sen hiç bulamazsın hangisi ak hangisi kara dersen o kolay ama aynı segmentte iki tane büyük markanın iki tane iddialı arabasını mukayese yapıyorsan açok söyliyim otorrite bile olsan işin zor,

bu arada civic camı avlusundan bulunmuş olabilir anası banası bilinmiyor olabilir ama,ailesi kimse güzel evlat ortaya cıkarmışalr

• neyse muhabbete doyum olmuyor ben çıktım iyi geceler

• quote:

babası jetta olmasın hani accordu sıkıştırmışsa otobanda
    quote:

quote:

• jetta dar ve kasvetli hocam.sıkıntıdan kaza yaparsın Allah korusun.Al hondayı keyfine bak.japondan şaşma.
  • quote:

babası jetta olmasın hani accordu sıkıştırmışsa otobanda
    quote:

quote:

accord baba arabadır öle namusuzluklar yapmaz

• Lutfen tartismalari kisisel hale donusturmeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: royartar

Lutfen tartismalari kisisel hale donusturmeyelim

• quote:

nicinin honda olması fanatiklikse o zaman senin İMZANDAKİ YAZIN ne oluyo o fanatikte sen fanatik değilmisin şimdi,bütün dünyanın bildiği neymiş sen bütün dünyanın adına nasıl konuşbiliyorsun,madem bütün dünya biliyorda dizel seceneği olmamasına rağmen civic neden yok satıyor kaç tane marka sadece benzinli arbalarını nu kadar satabiliyor,kaç tane marka senin yerdenyere vurduğun arabasına 6 yıl garanti veriyor,bu aracların hepsi kul yapımı bu kadar iddalı layın yere göğe sığdıramadığınız DSG sanzmanlı bi tane golf bitanede cadyy aracların sanzumanının değiştiğini biliyorum bu aaracların birinin km 30000 biride 22000 ve bu aracların sahipleri 2yıllık garanti bitmeden arabalrı satmamın planlarını yapmaya başladılar bu olay hermarkanın başına gelebilir,bu wv nin kalitesiz olduğu anlamına gelmez demek istediğim araclarınızı dünyanın en iyi aracları sanmayın.

o benim kendi arabam ama arkadaşın nickinde honda yazıyor yani bütün hondaları kapsıyor,buraya accordmu passatmı deseler accord dicek,jazzmı polomu desek jazz dicek,legentmi phaeton desek legent dicek ama ben güzele güzel kötüye kötü derim umarım anlatabilmişimdir.ben dünyanın adına konuşmuyorum bu 2aracın testini her yerde gördüm sonuç jetta,sanırım sen benim kadar ilgili değilsin arabalar konusunda.civicmi çok satıyo yoksa jettamı yukarda allah var doğru söle,günde 5tane civic görüyosam 50tan jetta görüyorum ve inanman için ne gerekirse yaparım.bence 6yıl garanti neden vermişler belli 6yıl servise götürüceğiniz arabayı mecburen ve onlar kazancak siz değil.hepsi kul yapımı ona bişey demiyorum.honda civic sedan ve hb'lerin otomatik şanzımanının %75inde problem var daha 5bin km gelmemiş arabalar nerden biliyosun derseniz arkadaşım honda terakkinin servisinde çalışıyo.ben vw dünyanın en iyi araçlarını üretiyo demedim,vw jetta sınıfının en iyi aracı dedim umarım yine anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 18 Kasım 2007; 0:45:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hızaşırtamayan

jetta dar ve kasvetli hocam.sıkıntıdan kaza yaparsın Allah korusun.Al hondayı keyfine bak.japondan şaşma.

evet jetta civicten daha dar bundan eminim
  • Orjinalden alıntı: wolfhonda

bu kadar tepki vermenin sebebi nedir? özürlü diye hakaret edecek kadar?
    hangi aracın hangi sınıfta olduğunu kendimce biliyorum örnek veriyorum ama sen örnekleri duyunca ağzın açık kalmışki böyle tepki veriyorsun...
    işi hakarete dökmeden birşeyler biliyorsan yaz bilmiyorsan alıntı yapıp hakarete varan cümleler kurma

jetta benim beğenimi toplamıyormu dedimki sen öyle bir sonuca varmışsın ?

senin altındaki araba 170 hp 2007 model ve sen hala iddaa ediyorsun benim aracım en iyi diye tamam seninki orta sınıfın en iyisi olsun hatta şunu söyleyeyim benim passat tan bile daha iyi çünki 130 hp passat ama senin bindiğin araba daha bu yıllarda 170 hp yaparken 98 model civic 160 hp nick im honda olabilir ama honda hayatın anlamı değil benim için sizin bu yıllarda 170 hp lik zevkinizi biz 10 yıl önce honda da yaşıyorduk benim honda ya hayramlığım o yüzdendir

senin anlama özürlülüğünmü var veya hangi arabanın hangi sınıfta olduğunu bilmiyosun,passatı niye karıştırıyosun hiç alakası yokken benim arabam 170hp değil bilip bilmeden konuşma.98model civic'te 160hp varken borada 190hp vardı.,azın açık kaldı sanırım.sonuç olarak vw 1.4 vergi avantajlı motoruyla düşük yakıt tüketimiyle yüksek performansıyla herkesin beğenisini topluyor,sen hariç.peki hondanın böyle bir motoru varmı?

kusura bakma gerçekten yaa o anki durumu anlatmam mümkün değil.ama passatıda araya sokman yanlış oldu bence çünkü konunun passatla hiç bir alakası yok

• quote:

jettanın en beğenmediğim yönü arabanın kendine özgü bi tasarımı yok önden golf arkdan passat,yani ara model niteliği taşıyan bi tasarıma sahip,bu arada bugun yaklaşık 1 saat boyunda 115 ps 1.6 jetta comfortline kullanma fırsatı buldum,arabanın işçiliği gercekten iyi,performansı bu motorda civicle kıyaslanırsa düşük,125ps lik civicin gaza tepkimeleri daha iyi,donanım olarak elegance civic den daha üstün yanları var fakat eksi olarak sunroff opsiyonel sunulmakta,tıtırlı yollarda kabin ses yapsada düzgün yolda herhangi bi sıkıntı yapmadı,müzik sistemi gayet güzel,fakat acık söylüyorum civice göre olan 2 hoperlor fazlası kendini fazla hissettirmiyor ama orjinal bir sisteme göre cok iyi,lastik sesi civic den daha az duyuluyor,yanlız ön kokpit biraz dar kalmış ve ön cam küçük ve basık duruyor yani civicin ön kokpit ferahlığı ve genişliğini bu aracta aramak zor,direksiyon tepkimeleri cok güzel,vites gecişleri gayet rahat süspansiyonları c segmendi bi araca göre iyi sayılır,fakat şunuda belirteyim ben bir arac kullanırken etrafın bakışlarınada cok dikkat ederim,daha önce yakınlarımın civic sedanınıda kullandım gezdim dolaştım fakat etrafın ilgili bakışlarını jettada civic kadar bulamadım,bence bu sadece honda ve wv ile ilgili değil,kaynak oyapımı olarak kaporta olarak almanlar daha iyi olabilrler ama tasarım ve teknoloji olarak japonlar cokda zarif hatlara sahip

passatla golf'ün karışımı araba tamam kabul ediyorum ama bence çok güzel bir araç çıkmış ortaya.etraf niye hondaya bakıyo jettaya bakmıyo diyosun bunun cevabı çok basit jetta piyasada çok var civic daha az bu yüzden etrafındaki insanlar civic'e bakıyodur,belkide zevkler ve renkler konusudur ama çok ciddi söylüyorum her arabama bindiğimde birçok kişi bakakalıyor

• quote:

quote:

o benim kendi arabam ama arkadaşın nickinde honda yazıyor yani bütün hondaları kapsıyor,buraya accordmu passatmı deseler accord dicek,jazzmı polomu desek jazz dicek,legentmi phaeton desek legent dicek ama ben güzele güzel kötüye kötü derim umarım anlatabilmişimdir.ben dünyanın adına konuşmuyorum bu 2aracın testini her yerde gördüm sonuç jetta,sanırım sen benim kadar ilgili değilsin arabalar konusunda.civicmi çok satıyo yoksa jettamı yukarda allah var doğru söle,günde 5tane civic görüyosam 50tan jetta görüyorum ve inanman için ne gerekirse yaparım.bence 6yıl garanti neden vermişler belli 6yıl servise götürüceğiniz arabayı mecburen ve onlar kazancak siz değil.hepsi kul yapımı ona bişey demiyorum.honda civic sedan ve hb'lerin otomatik şanzımanının %75inde problem var daha 5bin km gelmemiş arabalar nerden biliyosun derseniz arkadaşım honda terakkinin servisinde çalışıyo.ben vw dünyanın en iyi araçlarını üretiyo demedim,vw jetta sınıfının en iyi aracı dedim umarım yine anlatabilmişimdir.

işte bizim milletimize ne yapsanız yaranamazsınız 10yıl garanti verseniz bu sefer dersiniz 10 yıl servise gitmemiz gerekecek madem 6 yıl garantiyi kazıklanmak olarak düşünüyosun o zaman 2 yıl gidersin geri kalan 4 yıl gitmezsin istrersen o zaman senin araban gibi 2 yıl garanti olur ama honda bunu 6 yıla cıkararak sana secenek sunmuş bunun neresi kötü kullanıcı için,2 yıldan sonra arabada byük bir problem cıkarsa 6yıllık garant,nin değerini o zaman anlarsın işte.

satış olarakta ben civicin jettanadan cok satıldığını söylemedim bunda jettanın,dizel seceneğinin olması ve bayi ağınında avantajı var ben "sadece benzinli modelleri olmasına rağmen civicin bu kadar cok satmasından bahsettim"yazdıklarımı iyi oku

şanzuman ada gelince piyasaya bi bak mercedez ve bmw den sonra en cok otomatik sanzuman kullanılan arabalar hondada dır,bildiğim cok eski otomatik şanzumanlı hondalar var fakat sonuçta kul yapımı tek tük sorunlar cıkabilir ama hondanın yeni arabalarında 6YILLIK garantiden dolayı hepsinin içi rahat emin ol,bende 2 tane wv dsg sanzumanı inmiş araba biliyorum hemde 6 YILLIK güvencede yok kullanıcıları 2 yıl gecmeden arabalarını satmayı planlıyolar şimdi wv otomatik şanzumanı cokmu kötü yani bu anlamamı gelmeli,olaya bilgi fikir sahibi olamdan camur atacağınıza biraz daha objektif bakın,ben bunu asla yapmadım hatta bu jettayı dün kullandım izlenimlerimide yazdım güzel yönlerinin hepsini yazdım

saygılarımı sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent14 -- 18 Kasım 2007; 11:54:47 >

• 6 yıl garanti her 10000de bir bakıma gidip 240 ytl verirsen, benim aracında 15000 bakımı 197 ytl, hadi diyelimki bakım fiyatları yaklaşık aynı bu durumda yine %33 fark var 5000 km için, yani bu 6 yıl içinde olabilecek sorunların parası peşin peşin alınıyor bence
  • strep dostum nick im değişti bundan sonra gizli muhalefet yapmaya devam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.