Şimdi Ara

HONDA CIVIC MI VW JETTAMI ALMALI ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
8.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: levent14

sen yeni civic kullandınmı dürüstce söyle????

kullanmadım ama bindim civic'in iç mekanı jettadan geniş değil.
  • quote:

benim gözümdede civic sedan jettadan iyi ne olacak şimdi????kendi kafana göre araba sınıflandırma,kendi arabanı havalara cıkarmaya calışmak yerine biraz objektif ol

sen rahat ol ben kendi kafama göre araba sınıflandırmıyorum.satış rakamlarına bakarak yorum yapmıştım.ben kendi arabamı havalara çıkarmıyorum bütün otomobil dergileri jettanın orta sınıfın en iyisi olduğunu söylüyor,bunu birtek sen kabullenmiyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord

quote:

sen yeni civic kullandınmı dürüstce söyle????

kullanmadım ama bindim civic'in iç mekanı jettadan geniş değil.

kullanmadığın arac hakkında olumlu yada olumsuz bir yorum yapamazsın sadece görsel olarak yorum yapabilrsin buda kişiden kişiye değişir,kullanmadığın incelemediğn bi aracın yol tutuş,konfor,performans,kalite hakkında yorum yapmak anlamsız
  • quote:

quote:

benim gözümdede civic sedan jettadan iyi ne olacak şimdi????kendi kafana göre araba sınıflandırma,kendi arabanı havalara cıkarmaya calışmak yerine biraz objektif ol

sen rahat ol ben kendi kafama göre araba sınıflandırmıyorum.satış rakamlarına bakarak yorum yapmıştım.ben kendi arabamı havalara çıkarmıyorum bütün otomobil dergileri jettanın orta sınıfın en iyisi olduğunu söylüyor,bunu birtek sen kabullenmiyosun.

dergiye bakarak araba alan kaç kişi varki...ben derim civic sende dersin jetta;bir dergi yazar jetta,diğeri yazar civic nasıl olcak şimdi...

• quote:

quote:

hangi resmi derhi veya kurum bunu diyor link ver?????
  • civicle jettayı kıyaslar jetta diyebilirsin,ama 1.6fsi ile 1.6i-vtec dersen havada karada i-vtec...araya tsi sıkıştırmassan sevinirim...
  • quote:

quote:

quote:

civiclerin içine bindiğiniz zaman ön göstergelerdeki o renk cümbüşü,multipleks göstergeler,geniş iç hacim,kışkırtıcı motor sesi inanın jettada yok jetta da cok güzel araba ama civic gence ve zevk için kullanıma daha cok hitab ediyor,gerci herkez değişik trde arabalardan zevk alabilir.

garanti konusundada sadece dediğiniz malzemelerden sorun cıkarmatmaya bilir araba,şanzuman,motor,ön takım gibi önemli parclardanda kullanıcı hatası olmayan sorunlar cıkartabilir,ama 2 yıllık garantisi olan bi kullanıcının asla honda kullanıcısı kadar içi rahat olamaz

kendimden size bi örnek vereyim;2005 model bi meganeII kullanıcısıydım araba garantiliyken bi kere direksiyon kutusu değişti,ama ikibucuk yıl sonra gene direksiyon kutusu bozuldu ve paramla yaptırdım o kızgınlığada arabamı sattım,eğer 6 yıl olaydı o garanti para vermicektim,daha öncede öreniğini verdiğim şanzumanı bozulan 2 tane wv kullanıcı şimdi arabalarını satmayı düşünmicekti,he şimdi diceksinizki 6yıl boyunca servise gitmek zorundasınn, eğer o garanti olmasa bile ben gene gidicem o servise zaten,2008 model heryeri elektronik arabayı sıradan sanayı ustasına gösterecek değilim tabiki yetkili servisine göstereceğim yani garanti olasada olmasada oraya gidecem,benim kandime ait honda aracım yeni oldu ama yakınlarımda uzun yıllardır kullanlar var hepside hernedense tekrar tekrar honda alıyolar bu wv içinde gecerli onun kullanıcılarıda memnun araclarından,kendimde uzun yıllardır,motosiklet kullanıyorum ceşitli markalar kullandım ama son durağım honda nın motosikleti oldu hepsindende hem servis hem kalite acısından cok memnunum yani arabada olsun motorda olsun bahsettiğiniz gibi bir garanti üçkağıdı yok ortada,sonuçta honda hiç bir markanın şimdilik cesaret edemediği bir garanti veriyor araclarına

yaa hala geniş iç hacimden,kışkırtıcı motor sesinden bahsediyosun.jettanın içimi daha geniş civic'inmi?.tsı'demi kışkırtıcı motor sesi var yoksa 125hplik civictemi?

ya ne biçim okuyosun yazaılanları anlamadım 125 hp lik civic demişsin bak ne güzel demişsin 125 hp bizim bahsettiğimiz jetta 115 hp dikkatini cekerim he dicenki şimdi 170hp olanıda var o zamanda ben sana typ-r derim olay iyice uzar ne olacak o şimdi??????

bu arada da benim bulunduğunm şehirdede civic jettadan daha cok civic jettadan daha cok beğeniliyo ne olacak şimdi????

gecende abanta gittim 34-06 plaka bi dünya civic gördüm ama okadar jetta görmedim şimödi bu jetta satmıyomu anlamına geliyo aracların satılıp satılmadığını sen arabayı ne kadar gördüğünle nasıl ölçüyosun anlamıyorum

sen nerde söyledin 115hple 125hpi karşılaştırdığımızı.type-r'ı hiç karıştırma çünkü o ayrı bir sınıf araba.biz normal civic'le normal jettadan bahsediyoruz sen bunu anlıyamadınmı.civicte en yüksek 1.8 140hp motor var jettada 1.4 170hp motor var.diğer yazımdada belirttiğim gibi bu satılma olayını hem kendi gördüklerime göre hemde satış rakamlarına göre yorum yapmıştım

• quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

quote:

quote:

dergiye bakarak araba alan kaç kişi varki...ben derim civic sende dersin jetta;bir dergi yazar jetta,diğeri yazar civic nasıl olcak şimdi...

sen heralde biraz anlamakta zorluk çekiyorsun.TÜRKİYEDE satılan arabaların satış rakamları yazıyor.dergiye bakarak araba almak nerden çıktı?

• anlama yeteneğim biraz kıt nasıl olduğunu anlatsana biraz...
  • jetta civicden cok satılmış olabilir ama bunda vw ninde bayi ağının payı büyük,ona bakarsan megane jettanın 3 misli sattı şimdi megane jettadan daha mı iyi????????????????
  • quote:

quote:

quote:

hangi resmi derhi veya kurum bunu diyor link ver?????

autocar,otohaber ve bazı internet siteleriama sen dergileri ve internette araba bilgilerini takip etmiyorsan bilemessin.

• quote:

jetta civicden cok satılmış olabilir ama bunda vw ninde bayi ağının payı büyük,ona bakarsan megane jettanın 3 misli sattı şimdi megane jettadan daha mı iyi????????????????

işte cevap budur...
  • quote:

anlama yeteneğim biraz kıt nasıl olduğunu anlatsana biraz...

belli oluyo zaten sölemene gerek yoktu
  • quote:

quote:

o da güzel...
  • quote:

jetta civicden cok satılmış olabilir ama bunda vw ninde bayi ağının payı büyük,ona bakarsan megane jettanın 3 misli sattı şimdi megane jettadan daha mı iyi????????????????

megane 2003yılında çıktı 2006yılında makyajlandı ve 1.5dci motor seçeneği olduğu için çok satıyo.ayrıca konumuz bu değil
  • tamam o zaman megane benzinli ile jetta yı karşılaştır makyajlı megane ile senin jettaya bak hangisini daha cok göreceksin bakalım piyasada konumuz bu değil diyosun ama arabanın satışına göre kalitesini söl,üyosun o zaman megane,307 gibi araclar jettadan cok cok iyi araclar
  • quote:

sen izmirde olsaydın emin olki çok güzel anlatırdım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o da güzel...

arabadan anlamıyosun niye bu konuya giriyosunki.dngsz

senin gibileri alevlendirmek için...yeterli mi?ayrıca bilgimi sınamak istiyorsan profilimde msn adresim mevcut eklersin sınarsın... bu arada aydın dayım bi ara yanına uğrarım anlatırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso2000 -- 23 Kasım 2007; 19:18:58 >

• quote:

tamam o zaman megane benzinli ile jetta yı karşılaştır makyajlı megane ile senin jettaya bak hangisini daha cok göreceksin bakalım piyasada konumuz bu değil diyosun ama arabanın satışına göre kalitesini söl,üyosun o zaman megane,307 gibi araclar jettadan cok cok iyi araclar

sende anlamakta zorluk çekiyorsun galibağ 307de 1.6hdı dizel ve meganedada 1.5dci motor seçeneği olduğu için çok satıyo yani sadece dizel olduğu için.ayrıca 2arabada 2003yılında çıktı hatırlatırım.

• quote:

quote:

tamam o zaman megane benzinli ile jetta yı karşılaştır makyajlı megane ile senin jettaya bak hangisini daha cok göreceksin bakalım piyasada konumuz bu değil diyosun ama arabanın satışına göre kalitesini söl,üyosun o zaman megane,307 gibi araclar jettadan cok cok iyi araclar

sende anlamakta zorluk çekiyorsun galibağ 307de 1.6hdı dizel ve meganedada 1.5dci motor seçeneği olduğu için çok satıyo yani sadece dizel olduğu için.ayrıca 2arabada 2003yılında çıktı hatırlatırım.

yaw yazıyı iyi oku sana benzinlilerle karşılaştır diyorum dizellerle değilllllll,hemde iki arabanında yeni versiyonlarına bak hangileri daha cok piyasada o dediğim arabalar benzinlileri her koşulda senin arabandan cok satıyo yeni versiyonlarından bahsediyorum 2003 de cıkmasınla ne ilgisi var

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.