Şimdi Ara

HONDA CIVIC MI VW JETTAMI ALMALI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
8.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakaret etmeseler bi lafım yok ama hakaret ediliyor herkes tercih yapmakta özgür hayatında honda sahibi olmamış insanlar aracın hakkında atıp tutuyor benim jetta aracım hiç olmadı o yüzden birşeyler söylemem yanlış olur ama passat ımız var passat hakkında sorsalar iyisinide kötüsünüde söylerim ama hakaret etmem
    quote:

Orjinalden alıntı: levent14

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

arkadaşım sakın civic alma çok nazar değiyor çünki bir gören bir daha gözünü alamıyor kıskanıyor birde hertürlü mod lanıyor kendi sınıfının en kıskanılan ve civic ten başka tercih yapanların imrenerek baktığı bir araç

bizde bir civic bir passat var ve bu tecrübeye dayanarak hertürlü civic derim

civic dediğin gibi cok kıskanılan bi arac rakiplerini kullanan kullanıcılar arabaya resmen hakaret ediyolar nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_HKN -- 9 Kasım 2007; 13:02:15 >

• vayy dostum volf honda neden söylemedin bana burda jetta civic topiği var diye koşar gelirdim neyse geç kalmamışımdır inşallah bak oku aşağısını bence civic alma şap gibi yanarsın bak yanmış arkadaş... bu arada bu mesajı ciddiye almayın arkadaşlar jettadada olabilir böyle şeyler

218688

Honda’nın Sorunları Bitmek Bilmiyor davi [08 Ekim 2007, 09:00]
    2006 Haziran ayında honda Cıvıc 1.8 otomatik vites bir araç satın aldım. Aldığım günden bugüne kadar sorunları bitmek tükenmek bilmiyor. Bir arıza bitiyor, diğeri başlıyor, sonra kronikleşen arızaları da var. Arabam henüz 13 aylık ve bu sürenin tamamı servislerde geçti.

Ön camlar değişti, akü değişti, gergi kolu değişti, diskler taşlandı, diskler tekrar taşlandı. Arabanın üzerinde gelen diskler değişti, diskler değişti (6000 km de), diskler değişti (servisten çıktıktan 500 km sonra değişti. ), yağ pompası değişti, arabadan beşik gıcırtısı inanılmaz sesler geliyor, diskleri tekrar değiştirelim diyorlar.

honda Türkiye sorunumu çözemiyor çünkü honda üretilen tüm Civic arabaların daha satılmadan Plaza’da camları değişiyor. Hemen, hemen hepsinde disk arızası var. Şuana kadar honda Türkiye bir çözüm üretemedi. Çok samimi bir şekilde garanti hakkımızı uyguluyorlar ve garantiden parçaları değiştiriyorlar. Ama sonuç yok.

honda genel merkezine (Japonya ve Türkiye’nin bağlı bulunduğu İngiltere’ye) hazırladığım tüm servis raporları dökümlerini İngilizce’ye çevirerek göndermekten, birde tüketici haklarımı kullanmak için dava açmaktan başka çarem kalmadı. O günden beri arabayı bir kez kullanmadım.^^

http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=honda&loc=ara&s222.x=21&s222.y=13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 9 Kasım 2007; 14:43:51 >

• strep dostum buralardayım kambersiz düğün olmaz sana haber verecektim ama yoktun forumda neyse dostum dediğin gibi her araçta olur böyle şeyler dikkate almamak lazım

VOLKSWAGEN Jetta Aracımdan Gelen Ses! berateren [29 Ekim 2007, 09:00]
    2007 model Jetta 1.4 tsi otomatik vites arabamın ön kısmından bozuk yolda ses geliyor 3 defa servise girmesine rağmen ses kesilmedi. En son olarak Almanya’dan şanzıman getirtilerek değiştirildi ancak ses hala devam ediyor.

En sonunda bu sesin bu araçta normal bir ses olduğu bozuk yolda yavaş giderken D modunda değil S modunda kullanılması gerektiği söylendi. Daha önce de otomatik vites kullandım ama böyle bir ses ile karşılaşmadım. Servisin cevabı pek doyurucu gelmedi araştırılıp cevap veren olursa sevinirim.%

VOLKSWAGEN Passat Aracımın Bitmeyen Problemleri! nazhepyaz [06 Kasım 2007, 09:00]
    Aşağıdaki mektup aynı şekilde Doğuş Oto'ya da gönderilmiştir. Sizlerle aynen paylaşıyorum. Şikayetime ve sıkıntılarıma nereden ve nasıl cevap bulacağımı artık bilemiyorum. 2003 model 2.0 Passat şirket aracımız, alındığı günden bu yana devamlı serviste. Önce radyatör delikti garantiden değişti, sonra trigger kayışı koptu (zamanından çok önce) motora sarıldı bir sürü masraf çıkarttı, bunun yanında sisteminizden kontrol ederseniz zaten hepsini görebilirsiniz.

Bunların yanında alındığı günden beri yağ eksiltmesine ek olarak son 1 aydır çalışma sırasında 'beyaz' duman çıkartma ve motor suyu eksilteye başladı. Her zaman düzenli olarak servise giden aracımıza, en son olarak 'motorun indirilmesi' ve sorunun contalardan olabileceği söylendi. 100 % garanti mi? Hayır. Peki bize maaliyeti ne? 3500 YTL kadar.

Servisinizin iyi çalıştığına içtenlikle inanmıyorum (zira kayıtlarınızda bir alarm şikayetim daha mevcut, alarmın düzeltilmesi haftalar almıştı) ve artık kandırılıyoruz hissine kapılıyorum. İnternetten yaptığım küçük bir aramada 2003 model Passat'ların tüm dünyada benzer problemlerle şikayet aldığı ve hatta 2004 modellerin motor problemlerinden dolayı Amerika’da garantilerinin 8 seneye uzatılmış olduğunu da öğrendim.

Aracımız daha 90.000 km’de ve normalde Volkswagen gibi bir arabanın 'tıkır tıkır' çalışıyor olması lazımken biz bunu yaşıyamıyoruz. Bundan sonra bir daha Volkswagen almayı kesinlikle düşünmediğimiz bir yana, aracımızın 'en az masraf' ile nasıl servisten çıkması konusunda çözümünüzü bekliyoruz. Volkswagen’in bu kadar ayıplı bir araç üretmiş olması ve bu aracın da bizleri bulmuş olması çok şansız bir tesadüf. %

PASSAT IN BAŞINA GELENLERİ BİZDE YAŞADIK AYRİYETEN 2 KEZDE TURBO DEĞİŞTİRDİK

• işte budur demekki anlaştık her araçta problemler olabilir kimi az kimi fazla allah herkese problemsiz araçlar nasip etsin araçlar kazasız belasız arızasız gitsin allah tüm jettalara tüm civiclere türkiyenin kötü yollarına dayanma gücü versin

çoluk cocuk varsa ciciv alma bagaj biri 300 küsür biri 500 küsür
    donanım diyorsan al eline kağıdı yaz ben çok yazdım sakız oldu milletin diline kendin gör karar ver göreceksinki jetta
    performans ve aile arabası birarada istersen 170lik jetta, hb olsun genç işi dersen civicin daha güçlü modelleri var
    hangisi daha güzel duruyor dersen kesinlikle civic
    diğer kriterler biribirine aynı (ikinci el marka gücü servis desteği servis maliyeti vs vs)

hangisini alırsan al hayırlısı olsun kardeş bak altını çizdim en önemlisi

herkese saygılar vede sevgiler

• strep dostum yine muhalif bir cevap ama hadi dostluğumuzun hatırına senin dediğin olsun civic ciler genç takılsın genç kalsın
  • Ben de genç olduğum için Honda tercih ederdim sebebi ise jetta bana hantal geliyor he babam kullanıcak olsa jettayı alırdım kimse kızmasın darılmasın bu benim görüşüm...
  • 10 yıldır Volkswagen kullanıyorum. Kesinlikle servis konusunda berbatlar.
    Honda Civic kullandım 2 yıl. Honda' nın servisi 1 numara.
  • bence civic donanım zengini klas bir araba
  • e haklısın baba araba tabi he he he
    quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Ben de genç olduğum için Honda tercih ederdim sebebi ise jetta bana hantal geliyor he babam kullanıcak olsa jettayı alırdım kimse kızmasın darılmasın bu benim görüşüm...
  • ee ihtiyar işi genç kalmak için adrenalin lazım o adrenalin de civic te var jetta da kan dolaşımın yavaşlıyor erken yaşlanıyon
    quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

e haklısın baba araba tabi he he he
    quote:

Ben de genç olduğum için Honda tercih ederdim sebebi ise jetta bana hantal geliyor he babam kullanıcak olsa jettayı alırdım kimse kızmasın darılmasın bu benim görüşüm...

• das auto
  • çing çang capon olsa. bu sefer
    quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

das auto
  • güzel soru.ikisi de güzel araçlar.seçim yapmak gerçekten zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

ee ihtiyar işi genç kalmak için adrenalin lazım o adrenalin de civic te var jetta da kan dolaşımın yavaşlıyor erken yaşlanıyon
    quote:

e haklısın baba araba tabi he he he
    quote:

Bak bu güzeldi işte

• quote:

işte budur demekki anlaştık her araçta problemler olabilir kimi az kimi fazla allah herkese problemsiz araçlar nasip etsin araçlar kazasız belasız arızasız gitsin allah tüm jettalara tüm civiclere türkiyenin kötü yollarına dayanma gücü versin

donanım diyorsan al eline kağıdı yaz ben çok yazdım sakız oldu milletin diline kendin gör karar ver göreceksinki jetta
    performans ve aile arabası birarada istersen 170lik jetta, hb olsun genç işi dersen civicin daha güçlü modelleri var
    diğer kriterler biribirine aynı (ikinci el marka gücü servis desteği servis maliyeti vs vs)

ee nerde kalmıştıkbende geldim

• quote:

quote:

işte budur demekki anlaştık her araçta problemler olabilir kimi az kimi fazla allah herkese problemsiz araçlar nasip etsin araçlar kazasız belasız arızasız gitsin allah tüm jettalara tüm civiclere türkiyenin kötü yollarına dayanma gücü versin

streptozotocinus gitti be ama ben vw foruma girdim bakalım cevaplar gelecek mi hep o mu hondacıları sıkıştırıcak dimi ama

• quote:

quote:

quote:

streptozotocinus gitti be ama ben vw foruma girdim bakalım cevaplar gelecek mi hep o mu hondacıları sıkıştırıcak dimi ama

hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• Hayat honda
    quote:

hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilll -- 10 Kasım 2007; 18:38:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.