Şimdi Ara

honda civic sahler havuzlu paspas kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma kauçuk havuzlu paspas alacağım kokusuz olsun ve kaymasın istiyorum bi de mümkünse bir daha uğraştırmasa iyi olur. Sahler havuzlu paspas en iyisi diye duydum forumda kullanan var mı honda civic FE1 son kasa için alacağım. 4.5d olunca ne fark oluyor bilmiyorum ama 3dlerin görsellerinde çok salaş duruyor almışken içime sinen kalitelisini alayım

• Citroen C3 AC aracım için bende sahler marka aldım. Koku vs hiç birşey yok. kitap gibi oturdu yerine kayma vs. de yapmıyor. Adamlar parasını hak ediyor.

• Egea HB aracıma sahler marka paspas almıştım, 6 yıl kullandım ne koku ne yıpranma olmadı ama arka paspaslar çok kayıyordu. Sürekli düzeltiyordum. Şimdiki aracıma rizline marka aldım, malzeme kalitesi sahler kadar iyi hissettirmiyor ama uyum konusunda ve kaymama konusunda mükemmel iş çıkarttı. Bunda da hiç bir koku sorunu olmadı.

Yani neticei kelam, Sahler kalitelidir, eğer benim yaşadığım kayma sorununu da yaşamazsanız memnun kalmamak için bir neden yok.

• sahler mahler hikaya kardeşim ben eva paspas aldım kurtuldum.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim numaralarından da aradım kayma sorununu engellemek için sabitleme klipsi gönderdiklerini ve tabanının çivili olduğunu söylediler o da bir miktar engelliyormuş. Aksesuarcıya uğradım çok fiyat farkı vardı hepsiburadadan sipariş verdim. Ama elime alıp inceleyince daha iyi anladım kalite farkını öbürkülerin malzemesi çok ince ve dayanaksız duruyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrah_d kullanıcısına yanıt

Evet sahler paspasların üstüne marka model amblemi basıp orjinal ürün diye satsan, orjinal paspaslardan daha çok satar muhtemelen

• Geçen hafta 125 TL' ye universal havuzlu pas pas seti aldım, hiç kokmuyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sahler iyi. Havuzlu paspas seçenekleri arasında birinci sıradadır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.