Şimdi Ara

Honda Civic Sedan 1.6 Elegance Vsa Düz Vites Fiyatı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araçdan alanlar kaça aldılar.Ve bu aracı tahmini en düşük nerden ve kaça temin edebiliriz.Tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remx Çağrı -- 26 Temmuz 2007; 0:16:57 >

• ewt bende çok merak ediorum bunu veya heç fiyat indirmeden ne hediyeler alabiliriz????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Remx Çağrı

Arkadaşlar bu araçdan alanlar kaça aldılar.Ve bu aracı tahmini en düşük nerden ve kaça temin edebiliriz.Tşkler.

REMİX ARKADAŞ ARACINI PREMİUM OLARAK ALMIŞTIR.. ARTIK BU TOPİC FOSS OLDU
  • foss oldu ama ben yinede vsa lı elegancenin fiyatını merak ediyorum
    indirim yapmdan neler alabiliris veya ne kdar indirebiliriz emre abi napim yaw juniorluğuma say
  • dogancan67
    SANA ÖZELİNE MSJ ATTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 10 Ağustos 2007; 20:03:30 >
  • saolsın emre abi
  • bu elegance ların artık türkiyeye vsa sız olanları gelmiyormuş doğrumu... dün satıcıya sorsum vsa lı elegance 40,600 fiyat verdi... dedim vsa sız olanı ne kadar... dedi artık vsa sız elegance gelimyor dedi
  • Evet vsalı modeller var 2008 olarak.Eleganceın vsasız modeline talep yoktu çünkü premiumdan tek farkı sunrooftu.Elegance aldınmı vsalı alcaksın zaten
  • 40,600 den hiç indirim yapmadan ne gibi hediyeler alabiliriz????
  • Park sensörü,içine orjinal kauçuk paspaslar,belki iç kapı nikelajı,sonax-ziebart gibi bir firmadanda indirim kuponu verebilirler....
  • Eevet arkadaşlar aslında araç almış olan kişiler almış oldukları fiyatı ve aksesuarları yazarlarsa alacak kişilere çok yardım etmiş olurlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Eevet arkadaşlar aslında araç almış olan kişiler almış oldukları fiyatı ve aksesuarları yazarlarsa alacak kişilere çok yardım etmiş olurlar.

ewt bu konuda bizi bilgilendirin lütfen!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.