|
Bildirim
|
140-150 hızlarda 6.5 lt yakmaz bilginiz olsun 7.5 lt civarı yakar en iyi ihtimal ile Turbo motoru haricin de fazla ucuz değil sonuç olarak 3-4 yıllık bir tasarım 1.6 Atmosferik corolla 133.000 Kampanyalı fiyatı var ve daha dolu LPG taktırmayacaksanız doğru tercih ama Türkiye şartların da yılda 10.000 km geçiyorsanız benzinli araç kullanmak mantıksız Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın |
oncelikle araciniz hayirli olsun konuya gelirsek o fiyat bandinda corolla vardi 1.33 motor eski kasa yeni kasa Corolla 1.6 132 bg ayrica cvt otomatik sanziman farki da cok cuzi 6 bin lira corollayi begenmedim demissiniz saygi duymak lazim bu is goreceli sahsen ben de megane 4 ic tasarimini dacia araclara benzetiyorum cok demode estetikten yoksun ve ruhsuz geliyor start stop sistemi de akü dusmani bana uymaz benzinde bineceksiniz ayaginizin altinda yumurta var gibi surerseniz cok yakmaz :) tekrardan hayirli olsun almissiniz artik cok dusunmeyin sevin aracinizi...
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 27 Şubat 2020; 20:15:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko33 -- 27 Şubat 2020; 20:19:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 27 Şubat 2020; 20:37:7 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakaltinsoy -- 27 Şubat 2020; 22:29:18 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|