Şimdi Ara

HONDA CIVIC'TEN FORD FIESTA'YA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır aracımı değiştirmek için araştırma yapıyorum. Farklı segmentlerde bir sürü aracı izledim burda arkadaşların görüşlerini aldım. Dün gece bir arkadaşımın 2010 model 1.4tdci fiestasına binme fırsatım oldu. Adeta büyülendim. Şuan kullandığım aracım Honda Civic 1.6 Elegance Otm. vites 2009 model. Araçtan nefret edercesine soğudum. 65bin km.de ve 3 defa diskleri değişti. Sağ ön ve sol arka amortisörleri değişti. Motordan gelen dizele benzer ses sebebiylede 2 haftadır serviste yatıyor. Çözüm bulamıyorlar! Ford Fiesta 1.6tdci titanium x paket almayı düşünüyorum. Sizlerin de fikirlerini almak isterim. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. Bu arada aracı İstanbul'da yoğunlukla şehiriçi trafiğinde kullanacağım. Saygılar.

• sehır ıcı yogun kullanıcaksınız bu yuzden b sınıfı bır arac ıdeal gozukuyor sizin ıcın yakıt ekonomısını kalıtesını ve donanım olarak dusunursek fıesta harıka bır arac bu sınıfda alınabılecek....

ancak sunu bılmelısınız kı c sınıfı kalıtesını ve rahatlıgını tasımaz ama sız araca bınmıssınız ve tatmın olmussunuz yınede bır uyarıda bulunayım eger sınıf farkı sızın ıcın sorun yaratmayacaksa fıesta alınabılır...
  • Şu kadarını söyleyeyim civic'imden o kadar soğudumki; Fiesta bana cennetten bir bahçe gibi hissettirdi. Segment düşürdüğümün farkındayım ama hem yakıt hem de kullanım kolaylığı ve de fiestanın donanımsal üstünlükleri beni fazlasıyla cezbetti.
  • bende c sınıfı alabılecekken daha once daha ust segmentler arac kullandıgım halde bu sefer b sınıfı bır arac tercıh ettım ben baz donanım 1.2 fıesta aldım ve cok memnunum acıkcası su an aracımdan...

benım ıcın sorun yaratmadı ve ıyıkı almısım dıyorum....

bu sınıfta kesınlıkle ılk sırada fıestayı tavsıye ederım...

1.6 dızel fıesta kullandım oldukca serı ve ekonomık ve keyıflı bır arac oldugunu soyleyebılırım....

bu arada 1.6 dızel fıyatı bana cok gelıyor acıkcası hos bu donanım ve motor ıle daha ucuzuda pek yok ama genel olarak b sınıfı ıcın cok bence....

butcenıze gore arastırın aklınızdakı aracları gercekten ıcınıze sınerse tavsıye ederım.....

simdiden hayırlı olsun sorularınız varsa fıesta ıle ılgılı elımden geldıgınce yanıtlarım....
  • merhabalar, benimde golfV 2009 1.6primeline aracımı yakıt sarfiyatı sebebiyle bayadır değiştirme düşüncem var.
    100km de kendi kullanımıma göre 8,5 lt insanı gerçekten zorluyor. ayrıca motor çok hantal ve isteksiz.
    fiesta 1.4 dizel titanium xp ve gp paketli olarak çok cazip bir araç gibi gözüküyor, tasarımı zaten çok başarılı.
    sizin düşünceleriniz nelerdir golften sonra fiesta konusunda. segment düşürmek konusunda soru işaretleri var kafamda
  • honda civicten sonra fiesta biraz ufak gelecektir
    donanım olarak aynı belki fiestanın daha fazlası var alt segment olmasına rağmen
    ama 1.6 tdci ın fiyatı malum - sınıfı için bu özellik ve motora göre uygun
    ama ben olsam yeni jettalardan alırım dsg şanzımanlı hem kalite artırmış olursun hem de sınıf düşürmemiş olursunuz
  • ARKADAŞLAR BENDE DE FİESTA VAR 2008 COLLECTİON MODELİ.ARACIMDAN ÇOK MEMNUNUM YANLIZ AİLEM BİRAZ GENİŞLEYECEĞİ İÇİN ARACI SATIP DAHA GENİŞ Bİ ARAÇ SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ARAÇ SAHİBİNDEN.COM DA İLANDA BUGÜN ARACI GÖRMEYE GELEN Bİ ABİMİZ DE AYNI BATUSBEY ARKADAŞIMIN SÖYLEDİKLERİNİ DEDİ HONDASINI SATIP FİESTA DÜŞÜNÜYORMUŞ O YÜZDEN DİKKATİMİ ÇEKTİ KONU.YAKIT OLARAK 10 NUMARA Bİ ARAÇ.KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalibo

ARKADAŞLAR BENDE DE FİESTA VAR 2008 COLLECTİON MODELİ.ARACIMDAN ÇOK MEMNUNUM YANLIZ AİLEM BİRAZ GENİŞLEYECEĞİ İÇİN ARACI SATIP DAHA GENİŞ Bİ ARAÇ SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ARAÇ SAHİBİNDEN.COM DA İLANDA BUGÜN ARACI GÖRMEYE GELEN Bİ ABİMİZ DE AYNI BATUSBEY ARKADAŞIMIN SÖYLEDİKLERİNİ DEDİ HONDASINI SATIP FİESTA DÜŞÜNÜYORMUŞ O YÜZDEN DİKKATİMİ ÇEKTİ KONU.YAKIT OLARAK 10 NUMARA Bİ ARAÇ.KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM

Hocam Honda bitmiş durumda. Bir daha yanından geçmemeye kararlıyım. Fiesta gibi ergonomik, pratik, az yakan ve de estetik olarak muhteşem bir aracı kesinlikle alacağım. Eğer bir sorun çıkmazsa tabi. Sizlerin burdaki yorumları da bana çok yardımcı oldu ve kafamdaki soru işaretlerini sildi. Teşekkürler.

• arkadaşlar mercedes 190 E (2.0 motor) 1990 model araba lpg'de kaç lira yakar bilgisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_kocak -- 26 Nisan 2012; 18:22:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.