Şimdi Ara

HONDA CIVIC UYGUNMUDUR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

UZUN SÜRE KAFA PATLATTIKTAN SONRA 2.EL 2000 MODEL HONDA CIVIC 1.4 ALMAYA KARAR VERDİM 50.000-85.000 KM ARASI YAKLAŞIK PİYASASI 15 MILYAR.BU ARABA İLE İLGİLİ YORUMLARINIZ NEDİR ARKAŞLAR,KULLANANLAR...

BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ARACIN ÇOK FAZLA SORUN ÇIKARMAMASI YANİ SERVİSLERDE DOLANMAMAMIZ SÜRÜŞ KONFORU,ORTALAMA BİR YAKIT TÜKETİMİ GİBİ KRİTERLER,HIZ PERFORMANS GİBİ BİR KAYGIM YOK,ARABAYI ZATEN SAKİN KULLANIRIM.....ÖZELLİKLE KULLANAN ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.

• baba hiç düşünmeden al.zaten hondanın pek sorun çıkarcağını ben zannetmiorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pC_moNSteR

baba hiç düşünmeden al.zaten hondanın pek sorun çıkarcağını ben zannetmiorum.

arkadaşa katılıyorum.
    bende hondaları çok seviyorum özellikle 2000 kasa olanları.arabanın sahibi arabayı pek hor kullanmadıysa sana pek sorun çıkaracağını zannetmiyorum.ki zaten almadan önce bi ön kontrol yaptırırsın herhalde
    şimdiden hayırlı olsun.Allah bana da gösterir inşallah honda civic almayı
    kazasız belasız ve sorunsuz günler

• Honda mazda dan sonra sağlamlığına bizzat şahit olduğum 2, otomobil markasıdır.1997 model 1,6 var arkadaşımda hergün tepes,ndeyiz alet 260,000km de iannaılmaz derecede sağlıklı çalışıyo ve tamamen sorunsuz.Kesinlikle tavsiye ediyorum sana Honda yı.Ama bu kriterler tabii ki bakımlı bir honda için geçerli.alırken gerekli kontrolleri düzgün yapılırsa sorun yaşatmaz kesinlikle.
  • Bizde 1.6 İEs var.alalı 6 ay oldu çok memnunuz,ama bizi alırken 1.4 almayın diye uyarmışlardı..Sende bir düşün..
  • Yorumlarınız için sağolun , başka fikri olan yok mu arkadaşlar
    Yoksa bu aracın kötü huyu hiç mi yok

Bazı arkadaşlar ayni fiyata citroen xsara yada temiz bir 206 alırsın daha iyi diyolar,ne dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper25_11

Yorumlarınız için sağolun , başka fikri olan yok mu arkadaşlar
    Yoksa bu aracın kötü huyu hiç mi yok

Bazı arkadaşlar ayni fiyata citroen xsara yada temiz bir 206 alırsın daha iyi diyolar,ne dersiniz

değişiklik olsun o zaman bende kötü huylarını sölim:
    1.4 motor çok ağır.
    sacı ince hemen büzüşüyor.
    bide ben biraz kılımdır buna çok dikkat ederim kapı fitilleri çabuk yamuluyor.
    ama bence direk al xsara'ya filan hiç bulaşma bu ondan 10 kat daha iyidir.
  • Honda iyidir.Bu 3. hondamız hiçbiri de yolada bırakmadı bizi

biraz kasıp 1.6 alabilirsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 8 Aralık 2005, 20:32:09 >
  • ARKADAŞLAR TÜM YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN..

DÜN İTABARIYLA 2000 MODEL 70.000 DE CIVIC 1.6 İES ARACIMI ALMIŞ BULUNUYORUM.ÇOK DA MEMNUNUM
  • bir hondacı arkadaşımız daha oldu

tebrikler
  • hayırlı olsun. Kazasız belasız binersin inşallah
  • 1,4 o kasayı kaldırmıyo...
    inanılmaz benzin yakıyo ve gitmiyo...

istersen autoshow da bi bak
  • arkadaşlar kasası değişecek olan sadece hb mi,yoksa bu sene sedanlardada kasa deüğişecekmi.ayrıca corolla ile kıyaslarsanız hangisinbi tavsiye edersiniz
  • honda civic c.tec v 8 motor onlar güzel gidiyor yeni kasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetinsdr1

arkadaşlar kasası değişecek olan sadece hb mi,yoksa bu sene sedanlardada kasa deüğişecekmi.ayrıca corolla ile kıyaslarsanız hangisinbi tavsiye edersiniz

ocak ayında değişiyo kasası. sanırım önce hb ler gelecek (kesin bilgi değildir arkadaşlardan duyduğuma göre) bikaç ay sonra sedanı gelecek heralde
    benden daha kesin bilgisi olan arkadaşlar yorum yapacaktır
  • adam arabayı aldı daha ne araştırıyonuz ki
  • aldı walla haırlı olsun kardeşimize,verilebilecek en doğru kararı wermiş zaten kendi kendine!kardeşim en kısa zamanda aracın fotolarını koyda bizde görelim!
    quote:

Orjinalden alıntı: jeandan

adam arabayı aldı daha ne araştırıyonuz ki
  • çok ii bi tercih
    honda sorun yok. hiç yolda bırakmadı en ufak bi sorun çıkarmadı
    servisimizede aşırı güveniorum.komple servis bakımlı bi honda yeni doğmuş bi bebek gibi oluo...
  • Merhaba Aynı tarihte bende aynı model araçtan satın aldım.Alah herkese kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
  • Honda veya Toyota da sorun yaşamazsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.