Şimdi Ara

honda civic&vw jetta hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasim avensis bakmani oneririm, elegant extrayi muhtemelen 56000tl civarina elegant modelini daha da ucuza alabilirsin. Para vermisken D sinifi bir arac sahibi olmus olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru mu Civic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Arkadasim avensis bakmani oneririm, elegant extrayi muhtemelen 56000tl civarina elegant modelini daha da ucuza alabilirsin. Para vermisken D sinifi bir arac sahibi olmus olursun.

Tekrar düşününce en mantıklı cevap burdan gelmiş aslında.

D-segmenti makyajlı Avensis, kalite-konfor vb. bir çok kalemde Civic'le Jetta'yı alaşağı eder.
  • Civic tercihi daha doğru olur. Sorunsuzdur, 2. eli güzeldir. Eğer otomatik düşünüyorsanız zaten dsg karşısında Civic'in otomatiği sıkıntısızdır senelerce binersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Jettanın adı geçmez civicin yanında.

Millete trol, fanboy diye kulp takacağına onlar gibi mesaj yazma da iki kelime daha yaz, konuyu açanı engin deneyimlerinle bilgilendir. Neden karşılaştırılmazmış, jettanın civicten,corolladan vs eksiği nedir?
  • quote:

söyleyeyim.
    bir kere civic sürüş dinamiği olarak jettadan daha iyi.Zaten arka dingilini gözlerinizle gördünüz.
    2-jetta özenilmemiş kalitesiz bir otomobil,civic in eski kalitesi olmasa da yine de jettadan üstün.
    3-civicin kendini kanıtlamış elektronik aksam ve motoru var,lpg isterseniz direkt garantisi var.
    Kısacası fanboyluk yaptığım yok,jetta kalitesiz bir araç hepsi bu.
  • quote:

quote:

söyleyeyim.
    bir kere civic sürüş dinamiği olarak jettadan daha iyi.Zaten arka dingilini gözlerinizle gördünüz.
    2-jetta özenilmemiş kalitesiz bir otomobil,civic in eski kalitesi olmasa da yine de jettadan üstün.
    3-civicin kendini kanıtlamış elektronik aksam ve motoru var,lpg isterseniz direkt garantisi var.

1- hayır
    2 ve 3 kesinlikle evet.
    Hocam Honda 1,6 otm testi yaptım. Sürüş dinamiği yok ki daha başarılı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

civicin eski kasasını da yeni kasasını da kullandım.
    ikisinin de yol tutuşları sürüş dinamikleri motorları gayet iyi.
    ayrıca iç mekanları odun gibi olan jettadan daha hoş görünümlü(yenisinde kalite düşmüş olsa bile).
    Jetta volkswagenin şu anki en kötü otomobili,tekrar söylüyorum adı geçmez civicin yanında.
    Jetta almayı düşünen adam gitsin platform kardeşi denilen octavia'yı test etsin anlar ne demek istediğimi.
  • quote:

quote:

civicin eski kasasını da yeni kasasını da kullandım.
    ikisinin de yol tutuşları sürüş dinamikleri motorları gayet iyi.
    ayrıca iç mekanları odun gibi olan jettadan daha hoş görünümlü(yenisinde kalite düşmüş olsa bile).
    Jetta volkswagenin şu anki en kötü otomobili,tekrar söylüyorum adı geçmez civicin yanında.
    Jetta almayı düşünen adam gitsin platform kardeşi denilen octavia'yı test etsin anlar ne demek istediğimi.

Yeni civic iç mekan bana çok itici geliyor ve çok motor sesi geliyor yüksek devirde. Octavia jettadan kalite anlamında gercekten üstün.

• quote:

Yeni civic iç mekan bana çok itici geliyor ve çok motor sesi geliyor yüksek devirde. Octavia jettadan kalite anlamında gercekten üstün.

iç mekan kişiden kişiye değişir,duvar kağıdı bile koyabildiğiniz bir paneli ve dijital göstergeleri var civicin gayet hoş görünüyor.
    Ayrıca sürücüye hafif dönük orta konsolu da çok iyi hizmet veriyor.
  • quote:

quote:

söyleyeyim.

Anlat işte, milllet yıldızı yeter deyince saldırıyorsun kendin yapma bari, ayrıca civicin de iç mekan kalitesi pek beğenilmiyor, hatta 2013 olanlarda da beğenilmemiş...

honda civic&vw jetta hangisi?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 8 Aralık 2012; 20:21:36 >
  • quote:

Arkadasim avensis bakmani oneririm, elegant extrayi muhtemelen 56000tl civarina elegant modelini daha da ucuza alabilirsin. Para vermisken D sinifi bir arac sahibi olmus olursun.

öneriniz için tşk ederim bende beğendim avensisi ama arkadaşlar ikinci elde değer kaybı çok olur dediler. bide rampalarda bayıldığını söylediler yoksa aracı beğendim diğer alternatifim i30 idi hyundainin fiyat politikası ve yakıt değerleri konusunda amerikada aldığı cezadan dolayı güvenim sarsıldı. kala kala honda civic ve vw jetta kaldı. bu iki araçtada civic bir tık önde aldığım yorumlara göre yukarıda arkadaş yazmış deneme sürüşü yap die ben ikisiylede yaptım ve beğendim ama civic oto olduğu için biraz daha performansı düşüktü tabii ben ise düz alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanharuny -- 8 Aralık 2012; 21:56:18 >

• civic
  • Civic daha iyi gider, bende civic kullanıyorum ve çoğu gün okula götürmüyorum. Götürüncede kameranın önüne çekiyorum:)
  • Yeni jettaya golf 7 nin iç dizaynı gelirse eyvah diyorum.

• Civic mi Civic sahibi olarak söylüyorum jetta akar civic navigasyondan bakar.. Jetta 2.500rpm de devir'e giriyor cift turbo kompressor.. Civic hiç bir extrası olmayan 1.6 125 hp 6.500 rpm'de devire giren performans olarak 1.4 dizellerle kafa giden saçma sapan benzin yakan ve tek kulakçıklı bir motor.. 14TSİ jettamız da vardı civic'ten kalite saglamlık performans bakımından çooook üstündü kaliteli.. CİVİC'İN TEK ARTISI SORUNSUZLUK..
    PARAN YOKSA JAPON VARSA ALMAN AL
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34
    kalite saglamlık performans bakımından çooook üstündü kaliteli..

şu mesaj bile jetta almamak için yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

Civic mi Civic sahibi olarak söylüyorum jetta akar civic navigasyondan bakar.. Jetta 2.500rpm de devir'e giriyor cift turbo kompressor.. Civic hiç bir extrası olmayan 1.6 125 hp 6.500 rpm'de devire giren performans olarak 1.4 dizellerle kafa giden saçma sapan benzin yakan ve tek kulakçıklı bir motor.. 14TSİ jettamız da vardı civic'ten kalite saglamlık performans bakımından çooook üstündü kaliteli.. CİVİC'İN TEK ARTISI SORUNSUZLUK..
    PARAN YOKSA JAPON VARSA ALMAN AL

1) Siz 2500 rpmde biraz daha dip gaz devam edin, 1 yıla kalmaz turbom yandı bitti kül oldu diye buralarda ağlarken görürüz emin olun.
    2) 6500 rpm değil 5500 rpm olacak. Bunu bilmiyorsanız siz Honda kullanmayı hak etmiyorsunuz zaten.
    3) Ekstralardan en son bahsedilecek firma Vw'dir. Arabaya ekleteceğiniz opsiyonlarla yeni bir araba alınabiliyor neredeyse.
    4) Siz istesenizde istemesenizde atmosferik motordan alınan sürüş keyfinin yanında o ufacık turbo motorlarına güç yükleme çabaları her zaman sonuçsuz kalacaktır. (turbo motora karşı değilim, abartılmasına karşıyım.)
    5) Japon firmaları ne zaman atmosferikten vazgeçip turbo motor üretimine geçsin belki bir şeye benzer turbo motorlar.

• Tasarım konusuna göre yönlendirmek yanlış olur sonuçta göreceli bir kavram. Diğer türlü bilgi verirsek daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.