Şimdi Ara

honda civic&vw jetta hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tasarım olarak jetta daha önde tabi hangi versiyon alınacak ?
  • Herseye rağmen jetta diyorum. En azından dıştan daha yakışıklı ve daha geniş iç mekan ve bagaj.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarım olarak jettanın daha iyi olduğunu söyleyenler mi var?

honda civic&vw jetta hangisi?

honda civic&vw jetta hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofabiya

o paraya nerde civic

Kahramanmaraş tabi nakit fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

jetta hangi jetta? 1.2,1.4,

lpg olacaksa civic ama son kasaya hiç binmedim yalıtım biraz olsun iyileşmişse civic derim.

Tsı 1.4 confortline

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanharuny

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

jetta hangi jetta? 1.2,1.4,

lpg olacaksa civic ama son kasaya hiç binmedim yalıtım biraz olsun iyileşmişse civic derim.

Tsı 1.4 confortline

Yakıt tüketimi olarak jetta 1 litre az yakar.

• İkiside güzel araba ben 2009 civic kullanıyorum jettadan daha çekici görünüyor gözümde, daha estetik bence civic alın, hem yeniside çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Jettanın adı geçmez civicin yanında.

Asıl civic in adı geçmez jetta nın yanında.Jetta akar civic bakar
  • Hay tasariminiza yahu...

• Kardeş ben jetta kullanıcısı olarak
    Eğer lpg arttıracağım dersen civic derim ama yok benzinle kullanacağım dersen 1,2 HIGHLINE al derim 1,2 sana sorun çıkarmaz
    Şu tam bağımsız süspansiyon diyen arkadaşlar saçma sapan konuşmayın kazanın nasıl olduğuna bakın onuda bilmiyoruz yorum yapmayın ben itfaiye kamyonuyla toyota corolla'ya vurdum sağ kapı çamurluk arasından arabanin sol lastiğini kökünden soktum solundaki kaldırımı görmeyen insanlar çok konuşur o olaylarda ayrıntı çok önemli solundaki kaldırıma çıkarttım arabayı o jetta da bakımsız daha önceden oradan darbeli olabilir
    Size ben jetta yi savunmuyorum canı cehenneme bana bir faydası yok almam'in ama ben isim gereği sizlerden daha çok kaza görüyorum ben itfaiyeciyim yaz aylarında da otobüslerde şoförüm bazen hatayi ayrıntıda bulursun

• Kardeş ben jetta kullanıcısı olarak
    Eğer lpg arttıracağım dersen civic derim ama yok benzinle kullanacağım dersen 1,2 HIGHLINE al derim 1,2 sana sorun çıkarmaz
    Şu tam bağımsız süspansiyon diyen arkadaşlar saçma sapan konuşmayın kazanın nasıl olduğuna bakın onuda bilmiyoruz yorum yapmayın ben itfaiye kamyonuyla toyota corolla'ya vurdum sağ kapı çamurluk arasından arabanin sol lastiğini kökünden soktum solundaki kaldırımı görmeyen insanlar çok konuşur o olaylarda ayrıntı çok önemli solundaki kaldırıma çıkarttım arabayı o jetta da bakımsız daha önceden oradan darbeli olabilir
    Size ben jetta yi savunmuyorum canı cehenneme bana bir faydası yok almam'in ama ben isim gereği sizlerden daha çok kaza görüyorum ben itfaiyeciyim yaz aylarında da otobüslerde şoförüm bazen hatayi ayrıntıda bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: cadox18

yavaş akar.
    jetta hatalarla dolu bir otomobil.
    son derece kalitesiz ve hiç bir tercih edilirliği yok kendini kanıtlamış civic karşısında.
  • Japon varken almana gerek yok. :)
  • Hocam yaşınız ve işinizle de ilgili civic daha spor geliyor bana
  • Eğer 1,4 Jetta alınacaksa donanım olarak Civic Premium'dan daha düşük.

Yeni kasa Civic'in eski kasaya göre bagajı da daha geniş, yalıtımı iyileştirilmiş. Konfor yönünden pek fark hissedeceğinizi sanmıyorum.

Civic bence daha sorunsuz bir araç. Fazla da km yapmayacaksanız tercih edilir. Çok km yaparsanız da lpg imkanı var.

Bir de artık VW'nin araç bulundurmama durumu bayıyor beni. Bilerek arzı sürekli düşük tutup insanları kuyruğa sokma taktiği. Ondan sonra sıfırından fazla isteyen ikinci el satıcıları türüyor. Toplum olarak kendi elimizle yarattığımız bir canavar, kısır döngü. VW aylarca sıra beklenecek ne bulunmaz hint kumaşı, ne de olağanüstü f/p aracı.
  • benim tercihim civic olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgur1

Hocam yaşınız ve işinizle de ilgili civic daha spor geliyor bana

öğretmenim ve yaş 30
  • Jetta Civic den çok yer kaplar ama boş yer kaplar.
    Jetta'nın en iyi dizaynı ile Civic'in Honda severler tarafından en çok eleştiri alan kasası tartışılıyor ve buna rağmen Civic hala Jetta'dan daha şık duruyor.
    Hangi Vw aracına binerseniz binin iç dizaynda bir farklılık yokken Civic iç tasarım konusunda da önde.
    Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: cadox18

yavaş akar.
    jetta hatalarla dolu bir otomobil.
    son derece kalitesiz ve hiç bir tercih edilirliği yok kendini kanıtlamış civic karşısında.

O yüzden ABD'de hemencecik makyaj yedi değil mi ? Yabancı basını pek takip etmiyoruz galiba Gölgecim.

Sorunun cevabı, test sürüşüdür bu arada, iki araç birbirinden çok farklı bence, mutlaka insanın gönlü birine gider diye düşünüyorum, bu civic de olabilir, Jetta da.

• Civic Civic Civic
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.