Bildirim
honda civic&vw jetta hangisi? (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
yav bursalı sen hakıkaten makara yapıyorsun bızımle.
Jettanın baz donanımda olup civicte olmayan ne varmış hele bir söyle bilelim.
Afaki konusuyorsun bende civiğin premium modeli var.
Jetta comfortlar herşeyı aynı.
Aradaki farktada civiğin ekstradan 6 lı mp3 çaları var jettanın yok. Civicte xenon farlar var jettada yok. Fark var ama fark civic lehıne.
Ben otomatik vitesten bahsetmedim civiğin otomatiği 2 saniye manueli 9,7 sanıyedır.
ww yi çok begenen birisiyim arkadaşla aynı kararsızlıgı yaşadım forum biliyor.
Jettada alsam uzulmezdım oda benım ıcın guzel bır arac.
Ama donanıma gelınce civic jettadan üstündür. Performans desen atmosferik olmasına ragmen bir çok jettayı passatı yıyor bu halıyle. Keza jettanın kronik sorunları malum.Defalarca anlatıldı çizildi.
Hondanın yalıtım dısında hıc bır problemi yok.
Jettanın baz donanımıyla civiğin baz donanımının
Jettanın comfortuyla yada highline ile civiğin elegancını koy aradaki farkları beraber sayalım.
Yakıt mevzuna gelınce aracım fabrıka verısınden az yakıyor. Kımısı fazla yaktıgını soyluyor sanırım şoförden şoföre değişiyor. Tsi ile 10 litreyi gorende cok.
Ww forumlarına goz atarsan gorursun.
-
Civic için herkes ses yalıtımının kötü olduğundan söz ediyor. Yeni kasa Civiclerde bence bu sorun bayağı halledilmiş. Civic'imle uzun yolculuklar yaptım. Motor sesi almıyor, asfalt sesi ise yoluna göre değişiyor. Kimi yollarda yağ gibi gidiyordu yani hiç ses yoktu.
Dİğer bir konu Civic Premium donanım olarak Jetta Confortline'dan üstün.
Yakıt konusu ise kıyaslaması çok zor bir konu. Aynı araçta çok farklı değerler yakalayanlar var. Ben yoğun trafikte ve bol rampalı kullanımda Civicte 9,5 civarı görüyorum (fabrika değeri 9,6), aynı yolda kışın aracı ısıtmadan kullandığımda 10,5 lara çıkıyor, yazın 8'lere iniyor. Şehirler arası klima açık dolu araçla 5,2 civarı yakıyorum.
Jetta da aynı şekilde kullanılan yere göre tüketim miktarı çok değişebiliyor. Ama genel itibariyle Honda'lar fabrika verilerine daha yakın tüketiyor. -
Bende bir civic sahibiyim ama dogruları ve bana göre olanları söylüyörum forumda ANTİ VW'Ciler bir hayli fazla gibi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cemalnalga30
yav bursalı sen hakıkaten makara yapıyorsun bızımle.
Jettanın baz donanımda olup civicte olmayan ne varmış hele bir söyle bilelim.
Afaki konusuyorsun bende civiğin premium modeli var.
Jetta comfortlar herşeyı aynı.
Aradaki farktada civiğin ekstradan 6 lı mp3 çaları var jettanın yok. Civicte xenon farlar var jettada yok. Fark var ama fark civic lehıne.
Ben otomatik vitesten bahsetmedim civiğin otomatiği 2 saniye manueli 9,7 sanıyedır.
ww yi çok begenen birisiyim arkadaşla aynı kararsızlıgı yaşadım forum biliyor.
Jettada alsam uzulmezdım oda benım ıcın guzel bır arac.
Ama donanıma gelınce civic jettadan üstündür. Performans desen atmosferik olmasına ragmen bir çok jettayı passatı yıyor bu halıyle. Keza jettanın kronik sorunları malum.Defalarca anlatıldı çizildi.
Hondanın yalıtım dısında hıc bır problemi yok.
Jettanın baz donanımıyla civiğin baz donanımının
Jettanın comfortuyla yada highline ile civiğin elegancını koy aradaki farkları beraber sayalım.
Yakıt mevzuna gelınce aracım fabrıka verısınden az yakıyor. Kımısı fazla yaktıgını soyluyor sanırım şoförden şoföre değişiyor. Tsi ile 10 litreyi gorende cok.
Ww forumlarına goz atarsan gorursun.
Çift yönlü dijital klima , navi dokunmatik ekran, esp , yokuş kalkış destegi , 8 hava yastıgı, sanayide takılmış park sensörü gibi gözükmeyen ön arka park sensörü vs..
-
Hocam bende öğretmenim ve diyorumki ne civic ne jetta gidin avensisi test edin ayni paraya d sınıfı keyfi yaşayın bana tesekkür edersiniz alınca.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X