Şimdi Ara

honda civic&vw jetta hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son kararımı verecem artık iki araca düşürdüm yılda onbin km yi geçmez tahmin ediyorum hangi arabayı almalıyım
    civic de indirim yapıyolar ama jettada indirim yok gerçi araçta yok ama gün almalımıyım onuda bilemiyorum
    honda civic premiun 47000
    vw jetta 49200
    ne desiniz

• Bana göre Jetta.
    Görünüm, bagaj genişliği, iç mekan ferahlığı ve genişliği anlamında Jetta üstündür.
    Çoğu kimse Jetta'yı iç malzeme kalitesi olarak beğenmez ama Civic de sert malzemeden yapılmış, sert bir araçtır.
    Jetta'nın içine oturduğunuzda Civic'ten daha yumuşak bulacağınızdan eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Bana göre Jetta.
    Görünüm, bagaj genişliği, iç mekan ferahlığı ve genişliği anlamında Jetta üstündür.
    Çoğu kimse Jetta'yı iç malzeme kalitesi olarak beğenmez ama Civic de sert malzemeden yapılmış, sert bir araçtır.
    Jetta'nın içine oturduğunuzda Civic'ten daha yumuşak bulacağınızdan eminim.
    Ben de Jetta'dan yana olurdum...
  • Boyle soru mu olur?

Jetta akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDT Man

Alıntıları Göster
    bağımsızlığını ilan etmiş(!) arka süspansiyon istiyorsan jetta, gerçekten bağımsız süspansiyon ve konfor istiyorsan civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDT Man

Alıntıları Göster
    İkisi arasından Jetta derim. Şimdi alacak olsam o bütçeye Yeni Astra Sedan 1.4 T Sport alırım..
  • Pert Captiva da alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHIVASREGALSMILE

Pert Captiva da alınabilir
    Jetta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexstz

Jetta

Alıntıları Göster
    Eski bir Jetta kullanıcısıyım ben pek memnum değildim. Civic kesinlikle daha iyi bir araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Eski bir Jetta kullanıcısıyım ben pek memnum değildim. Civic kesinlikle daha iyi bir araba

Alıntıları Göster
    Civic amerikada jettadan kat ve kat fazla satıyor, amerikalıların bir bildiği var, meksika üretimi jetta yı neden almıyorlar acaba? Ben civic diyorum, elantra da düşünüşebilir, yada corolla.

Alman alacaksan bmw,mercedes, almanların tofaşını önermem.

• quote:

Boyle soru mu olur?

Jetta akar

arka dingille berabermi, ayrı ayrımı akar?

konuyu acan arkadasım, civic iyidir. sorunsuz sıkıntısız yıllarca binersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

quote:

Boyle soru mu olur?

Jetta akar

Ayrı ayrı
  • jetta hangi jetta? 1.2,1.4,

lpg olacaksa civic ama son kasaya hiç binmedim yalıtım biraz olsun iyileşmişse civic derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harun

quote:

Boyle soru mu olur?

Jetta akar

Ayrı ayrı

Alıntıları Göster
    sağlamlık ve uzun ömür acısından civic diyorum..bir yandan safkan bir bagımsız süspansiyon almak var diğer yandan süspansiyonunu yolda bırakan bir jetta almak var ( çıkıp diyecekler şimdi o araç amerikan versiyonuydu burdakiler bagımsız, sonuca bakarım ben ikiside aynı fabrikanın ürünü )

civic al için rahat etsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

sağlamlık ve uzun ömür acısından civic diyorum..bir yandan safkan bir bagımsız süspansiyon almak var diğer yandan süspansiyonunu yolda bırakan bir jetta almak var ( çıkıp diyecekler şimdi o araç amerikan versiyonuydu burdakiler bagımsız, sonuca bakarım ben ikiside aynı fabrikanın ürünü )

civic al için rahat etsin..

Alıntıları Göster
    civic lpg'e uygun. ekonomi açısından bakarsak tercih sebebi olabilir. ekonomi düşünmüyorsan jetta.

fakat ileride satarken jettanın golf kadar getirisi olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: atmosferik 8000rpm

civic lpg'e uygun. ekonomi açısından bakarsak tercih sebebi olabilir. ekonomi düşünmüyorsan jetta.

Alıntıları Göster
    Jettanın adı geçmez civicin yanında.
  • Jettanın hiçbir artısı yok ne ikinci el ne albeni ne de fiyat.
    Ama jettadan hoşlanıyorsanız kötü bir seçim değil kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferik 8000rpm

Alıntıları Göster
    Bahsi geçen iki aracın'da sahibi oldum honda rahat konforlu sürüşü kolay sessiz fakat zevk vermiyor. Jetta sportif atak performanslı konforlu ses izalasyonu iyi ve kaputun altındaki 1.4TSİ 140 PS çift turbo kompressor bir canavar .. Civic ile jetta tartışılmaz tabikide '' JETTA 1.4TSİ'' yada ''2.0TDİ '' DSG (6 ve 7 ileri)tavsiyemdir. manuel den daha az yakıt daha yüksek performans'a etki sürüş kolaylıgıda extraa. Honda'da ise tam bir fiyasko 5 ileri tork konvertörlü eski tip şanzıman arabayı öldürüyör civic tercih ederseniz ''MANUEL'' ama honda'nın sorunsuzlugu tartışılmaz..

• Burasi nasil bir forum. Jetta mi civic mi diye soru mu olur? Lise bebelerinin ders arasi muhabbeti gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Jettanın adı geçmez civicin yanında.

+1

Geçenlerde gezerken bi Honda bayisi gorduk bi bakalim dedik.Çok şık bi araç.İç mekan çok guzel,buyuklugu yeterli ve trafikte cok yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.