arkadaşlar astra j 1.6 115hp 2012 yeni kasa aracım var şu anda 10.000km'de babamın engellilik raporu var yüzde yüz 'yeni çıktı' daha öncehi aracımda astra h idi 2008 LPGli. ondanda memnundum bundanda. şimdi bu engelli indirimini kullanarak araç almak istiyorum malum elimdekini satacağım.60 65 bin gibi bi bütcem olacak.o da net araba fiyatında 80 90 bin arası ediyor.yani yüzde 45 bi ötv indirimim olacak alacağım aracı da 5 yıl engelli indirimi olarak alacağım için satamayacağım bu 3 araç atsında kaldım.az yaksın 2.eldede pek fazla zarar etmiyeyim istiyorum bu 3 araç arasında kaldım 2 si suv biri 1.4 benzinli aralarında benzinli insignia'nın olma sebebi yenilenen motoru ile euro 6 standartlarına ulaşması ve siboplar magnezyum alaşımdan daha sert alaşıma geçerek lpg uyumuna ulaşması yaşım 24. sizce hangini tercih etmeliyim veya farklı kategorilere bakmalımıyım. engelli indirimi kullanacağımız için motor hacmi 1.6 yı geçmemeli FORUMDA YENİYİM YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme