Şimdi Ara

HONDA CRV için HANGİ LPG SİSTEMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım 1999 Model Honda CRV için hangi Sistem LPG dönüşümünü önerirsiniz?
    2000 cc motor 150 HP lik otomatik vites ve şu anda 140.000 km.de.

Konya'da yaşıyorum. Burada araştırmam sonucu ZAVOLİ sanki uygun gibi geldi.
    Önerilerinizi ve varsa özellikle bu konuda bu tip bir araç ile ilgili tecrübelerinizi okumaktan memnun olurum.

Saygılar.

• arkadaşım sana yardımcı olmaya çalışıyım biz istanbuldayız sana konyadaki bayimizin numarasını veriyim bi ara yardımcı olurlar
    sarıkulak otogaz 0332-238-23-30
  • Ben seat toledo için atiker taktırdım memnunum. Bence başka markalara verdiğin fazla paraya değmeyecektir. Herkes kendi taktığı markayı övüyor. Karar vermek çok zorlaşıyor. Sanırım montaj iyi olduktan sonra markalar arasında bariz farklar yok. Bu durumda fazla para vermeninde gereği yok.
  • Kardeş istersen gel ve nsl bi fabrika nsl bi teknolojide çalıştığımızı gör sonra dersin markanızı övüyosunuz istersen fabrikanın ve çalışım durumunun resimlerini gönderiyim sana msn adresim : murticelik87@hotmail.com
  • Sen şimdi zavoli diğerlerinden daha iyi mi diyorsun?

quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

Kardeş istersen gel ve nsl bi fabrika nsl bi teknolojide çalıştığımızı gör sonra dersin markanızı övüyosunuz istersen fabrikanın ve çalışım durumunun resimlerini gönderiyim sana msn adresim : murticelik87@hotmail.com
  • zavolliyle bizim bi alakamız yok!!! ben HEDEF markalı ürünü diyorum şu anda dünyaya satılıyor ve bu piyasada yeni değiliz LPG ne olduğu bilinmiyen zamanlarda BABAM arabalara ev tüplerini takıyordu TR de ilk takan 2 kişiden biri
  • TR de ilk turbolu lpg yi italyanlarla ilk babam beraber taktılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mitsubishi ASX LPG Normal mi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

zavolliyle bizim bi alakamız yok!!! ben HEDEF markalı ürünü diyorum şu anda dünyaya satılıyor ve bu piyasada yeni değiliz LPG ne olduğu bilinmiyen zamanlarda BABAM arabalara ev tüplerini takıyordu TR de ilk takan 2 kişiden biri

"Hedef" ilk defa duydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

quote:

zavolliyle bizim bi alakamız yok!!! ben HEDEF markalı ürünü diyorum şu anda dünyaya satılıyor ve bu piyasada yeni değiliz LPG ne olduğu bilinmiyen zamanlarda BABAM arabalara ev tüplerini takıyordu TR de ilk takan 2 kişiden biri

"Hedef" ilk defa duydum.

peki LOVATO desem emmegas desem sen firmanın adını duymamışsındır ama ürünler bunlar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

quote:

"Hedef" ilk defa duydum.

peki LOVATO desem emmegas desem sen firmanın adını duymamışsındır ama ürünler bunlar

"ben HEDEF markalı ürünü diyorum" dendiği zaman firma adımı anlarsın, yoksa lpg kitinin markasını mı anlarsın?

• Bak arkadaşım biz önceden lovatoda üretiyoduk emmegasda patentleri varken tabi şimdi ise hedef üretiyoruz yani şunu anlatmak istiyorum lovatoyuda emmegasın kalitesinide biliyorsunuz hedefte bu kalitede anlamında söyledim ok?
  • quote:

Bak arkadaşım biz önceden lovatoda üretiyoduk emmegasda patentleri varken tabi şimdi ise hedef üretiyoruz yani şunu anlatmak istiyorum lovatoyuda emmegasın kalitesinide biliyorsunuz hedefte bu kalitede anlamında söyledim ok?

Demek istediğin şeyi 5 ayrı mesajındaki gizli şifreleri bir araya getirerek anca anlayabiliyoruz. Aslında anlayışı kuvvetli biriyimdir.
  • 5. mesajda anlaman büyük bir başarıydı seni tebrik ederim
  • Teşekkür ederim. Ama bence sende bir anlatımını geliştirecek kurslara filan devam et.

quote:

5. mesajda anlaman büyük bir başarıydı seni tebrik ederim
  • konuyu saptırmaya gerek yok burda insanlar lpg ile soru soruyolar siz konuyu nerelere getirdiniz
  • tartarını sıralı lpg sıstemı uyar vebırebır memnun kalcanızdan emınız hayırlı gunler
  • Çok araştırdım hemen hemen Konyadaki bütün LPG montajı yapan yerleri gezdim sonunda aracıma BRC Sequent 24 sıralı sistem taktırdım. Sonuç : Kesinlikle sorunsuz çalışıyor. Ne arıza ikaz lambası, ne titreme, ne de benzin lpg geçiş sorunu hiçbirini yaşamadım. Çok memnunum. Konya ve hatta yakın illerdeki arkadaşlar için tavsiye ediyorum. GENÇ OTO GAZ Anadolu Sanayi. Ustalar işin ehli ve BRC orijinal bayisi. Gördüğüm kadarı ile de başka marka ile çalışmıyorlar uzmanlık alanları yalnızca BRC. 2 yıl garantisi ve faturası dahi mevcut. Üstelik fiyat da makul seviyede. Ben memnun kaldım darısı diğer arkadaşlarımın başına. İlginize Teşekkür ederim. Saygılar.
  • hayırlı ugurlu olsun çok yerinde karar vermişsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.