Şimdi Ara

HONDA CRV İÇİN NE DİYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni model Honda CRV' lerin kampanya fiyatı full 65.000,-YL düşmüş. CRV' leri bilen binen var mı?
    Ciddi ciddi düşünmeye başladım. Bu arada Banka faizi yılık %1.2 dediler.
    Faiz oranları iyi mi?

• Benim enişte de var çok güzel bi araç aslında. Ama donanım biraz zayıf gibi geldi. O kadar para veriyosun direksiyondan kumandalı radyo bile yok mesela. Ama araba güzel. İçide geniş ve ferah. Koldan otomatik vites olduğu için içi salon gibi geliyo insana.

Yine de diğer seçenekleride incele derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsultan

Benim enişte de var çok güzel bi araç aslında. Ama donanım biraz zayıf gibi geldi. O kadar para veriyosun direksiyondan kumandalı radyo bile yok mesela. Ama araba güzel. İçide geniş ve ferah. Koldan otomatik vites olduğu için içi salon gibi geliyo insana.

Yine de diğer seçenekleride incele derim.
    Ayrıca kitapcığında aracınız arazi aracı değildir ağır arazide kullanmayın gibi bişeyler yazıyomuş. Normal şartlarda önden çekiş, önde çekiş kaybı olunca arkaya aktarıyor. Belki de bu yüzdendir.
  • quote:

Ayrıca kitapcığında aracınız arazi aracı değildir ağır arazide kullanmayın gibi bişeyler yazıyomuş. Normal şartlarda önden çekiş, önde çekiş kaybı olunca arkaya aktarıyor. Belki de bu yüzdendir.

Alıntıları Göster
    Aracı Off-road kullanmayacağım ki.! Devamlı dört çekeri ne yapayım.
    Ayrıca bu aracı arazi aracıyla sedan arası bir sınıf olduğu için ve de küçük motor hacmi nedeniyle beğendim.--
    Üstelik seçim nedenlerimden biri de full donanıma sahip olması, hiç bir eksiği yok. Rakipleri için Nissan X-Trial diyorlar. Onunda fiyatı çok geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazkalaycikli

Aracı Off-road kullanmayacağım ki.! Devamlı dört çekeri ne yapayım.
    Ayrıca bu aracı arazi aracıyla sedan arası bir sınıf olduğu için ve de küçük motor hacmi nedeniyle beğendim.--
    Üstelik seçim nedenlerimden biri de full donanıma sahip olması, hiç bir eksiği yok. Rakipleri için Nissan X-Trial diyorlar. Onunda fiyatı çok geliyor.

Alıntıları Göster
    çok güzel dayımda var benim.performansı çok iyi.ama donanim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygokhan

çok güzel dayımda var benim.performansı çok iyi.ama donanim yok.

Alıntıları Göster
    Yapılan araştırmaya göre Türkiyedeki arazi araçlarının %90'ı arazi yüzü görmüyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakilic

Yapılan araştırmaya göre Türkiyedeki arazi araçlarının %90'ı arazi yüzü görmüyormuş.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mustafakilic

niye görsünki millet o araçalrı kaza yaptığımda karşıdaki ölsün diye alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Alıntıları Göster
    +1

Ben de kendi güvenliğim için alırdım bu aracı. Çok güzel bence CR-V. İç hacmi ve bagaj da bi hayli geniş.

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurBJK

+1

Ben de kendi güvenliğim için alırdım bu aracı. Çok güzel bence CR-V. İç hacmi ve bagaj da bi hayli geniş.

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arabanın arka koltuğuna oturdum. Diz mesafesine hayran kaldım. Çok geniş ve ferah geldi.
    Bence HNDA CRV Arazi taşıtı diye düşünülmemeli.
    4.5-5 Litre motorlu arazi aracı alanlara ve bunlara dünya kadar vergi ödeyenlere şaşıyorum??
    Trafikte daha yüksek bir yerde oturmak daha güvenli geliyor bana.

• quote:

Arabanın arka koltuğuna oturdum. Diz mesafesine hayran kaldım. Çok geniş ve ferah geldi.
    Bence HNDA CRV Arazi taşıtı diye düşünülmemeli.
    4.5-5 Litre motorlu arazi aracı alanlara ve bunlara dünya kadar vergi ödeyenlere şaşıyorum??
    Trafikte daha yüksek bir yerde oturmak daha güvenli geliyor bana.

Alıntıları Göster
    Ne diyelim olsada binsek Şaka bir yana çok beğendiğim araçtır ilerde inşallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: göbeklisüpermen

Ne diyelim olsada binsek Şaka bir yana çok beğendiğim araçtır ilerde inşallah..

Alıntıları Göster
    bu sınıfta sadece foresteri tanırım gerisi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fani Madida

bu sınıfta sadece foresteri tanırım gerisi yalan

Alıntıları Göster
    Forester hakkında bilgi verir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

yok artık. ozaman kamyonlar , otobüsler , mınıbusler , mpv lar hepsi öyle. binek arabalar kaza anında ezılmesın diye jip kullanmıyacakmıyız ya da diğer saydıklarımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthavc

quote:

quote:

yok artık. ozaman kamyonlar , otobüsler , mınıbusler , mpv lar hepsi öyle. binek arabalar kaza anında ezılmesın diye jip kullanmıyacakmıyız ya da diğer saydıklarımı.

Alıntıları Göster
    Donanimi zayıf diyen arkadas bu linkten teknik ozelliklere bi baksın bakalım

http://www.honda.com.tr/otomobil/model/?model=crv&page=main

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferazdak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ferazdak

Donanım bir jeep'e göre bence hala zayıf. Sonuçta normal binek araçlardan daha fazla para veriliyo bu araçlara. Bi çuval para yani.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ferazdak

Donanım bir jeep'e göre bence hala zayıf. Sonuçta normal binek araçlardan daha fazla para veriliyo bu araçlara. Bi çuval para yani.

Alıntıları Göster
    benzer donanımlı Suvlara gore iyi fiyatı var, buna itiraz etmessin heralde , ornek benzer donanımdaki rav4 71 K ytl

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferazdak

benzer donanımlı Suvlara gore iyi fiyatı var, buna itiraz etmessin heralde , ornek benzer donanımdaki rav4 71 K ytl

Alıntıları Göster
    bence fiyatı uygun. alacaksan al derim. kitapçığında öle bişey yazmaz. kim sıkıyor bunları birtarafından anlamıyorum yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: okan

bence fiyatı uygun. alacaksan al derim. kitapçığında öle bişey yazmaz. kim sıkıyor bunları birtarafından anlamıyorum yahu...

Alıntıları Göster
    SUBARU Forester' ı internetten inceledim. Teknik olarak daha üstün görülüyor. Belki bir test sürüşü ister.
    2500 cc fiyat 87.000 YTL biraz fazla ama, 2000 cc fiyat olarak da cazip. Endişem servis ve yedek parça konusunda. Honda kadar yaygın bir servis ağı yok galiba.

• quote:

SUBARU Forester' ı internetten inceledim. Teknik olarak daha üstün görülüyor. Belki bir test sürüşü ister.
    2500 cc fiyat 87.000 YTL biraz fazla ama, 2000 cc fiyat olarak da cazip. Endişem servis ve yedek parça konusunda. Honda kadar yaygın bir servis ağı yok galiba.

Alıntıları Göster
    0-100 Hizlanma;
    Subaru (AT):11.9 sn (Manuel: 9.7 sn)
    Honda (AT): 11.8 sn

Tuketim (lt/100 km);
    Subaru ve Honda ikisi de aynı
    S.ici : 12.3
    S.disi : 7.6
    Ortalama : 9.3

Guc :
    Subaru : 158 Hp
    Honda : 150 Hp

Tork :
    Subaru : 186 Nm
    Honda : 192 Nm

Agirlik :
    Subaru : 1415 kg
    Honda : 1506 kg

Yukarıya gore ikisi de nerdeyse aynı gibi ancak Subaruda arka disk fren yerine kampana var. Subaru sitesinde donanim bilgisi yok, topu topu 7 tane yetkili satıcısı var. Hondanın sunroofu , cruise ctrlu deri dosemesi herbiseyi var. Subaru sitesinde de olsa adam gibi bi karsilastirma yapılır. Ben heralde Hondayı alırdım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yilmazkalaycikli

arkadaşlar sizi temin ederimki honda crv subaru forester dan daha kaliteli bir araç... forester 2.0 bence çok sönük bir araç...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.