Bildirim
HONDA CRV İÇİN NE DİYORSUNUZ?
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benim enişte de var çok güzel bi araç aslında. Ama donanım biraz zayıf gibi geldi. O kadar para veriyosun direksiyondan kumandalı radyo bile yok mesela. Ama araba güzel. İçide geniş ve ferah. Koldan otomatik vites olduğu için içi salon gibi geliyo insana.
Yine de diğer seçenekleride incele derim. -
Ayrıca kitapcığında aracınız arazi aracı değildir ağır arazide kullanmayın gibi bişeyler yazıyomuş. Normal şartlarda önden çekiş, önde çekiş kaybı olunca arkaya aktarıyor. Belki de bu yüzdendir.quote:
Orijinalden alıntı: cemsultan
Benim enişte de var çok güzel bi araç aslında. Ama donanım biraz zayıf gibi geldi. O kadar para veriyosun direksiyondan kumandalı radyo bile yok mesela. Ama araba güzel. İçide geniş ve ferah. Koldan otomatik vites olduğu için içi salon gibi geliyo insana.
Yine de diğer seçenekleride incele derim. -
Aracı Off-road kullanmayacağım ki.! Devamlı dört çekeri ne yapayım.quote:
Orijinalden alıntı: cemsultan
Ayrıca kitapcığında aracınız arazi aracı değildir ağır arazide kullanmayın gibi bişeyler yazıyomuş. Normal şartlarda önden çekiş, önde çekiş kaybı olunca arkaya aktarıyor. Belki de bu yüzdendir.
Alıntıları Göster
Ayrıca bu aracı arazi aracıyla sedan arası bir sınıf olduğu için ve de küçük motor hacmi nedeniyle beğendim.--
Üstelik seçim nedenlerimden biri de full donanıma sahip olması, hiç bir eksiği yok. Rakipleri için Nissan X-Trial diyorlar. Onunda fiyatı çok geliyor.
-
çok güzel dayımda var benim.performansı çok iyi.ama donanim yok.quote:
Orijinalden alıntı: yilmazkalaycikli
Aracı Off-road kullanmayacağım ki.! Devamlı dört çekeri ne yapayım.
Ayrıca bu aracı arazi aracıyla sedan arası bir sınıf olduğu için ve de küçük motor hacmi nedeniyle beğendim.--
Üstelik seçim nedenlerimden biri de full donanıma sahip olması, hiç bir eksiği yok. Rakipleri için Nissan X-Trial diyorlar. Onunda fiyatı çok geliyor.
Alıntıları Göster -
Yapılan araştırmaya göre Türkiyedeki arazi araçlarının %90'ı arazi yüzü görmüyormuş.quote:
Orijinalden alıntı: mygokhan
çok güzel dayımda var benim.performansı çok iyi.ama donanim yok.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafakilic
Yapılan araştırmaya göre Türkiyedeki arazi araçlarının %90'ı arazi yüzü görmüyormuş.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mustafakilic
Yapılan araştırmaya göre Türkiyedeki arazi araçlarının %90'ı arazi yüzü görmüyormuş.
niye görsünki millet o araçalrı kaza yaptığımda karşıdaki ölsün diye alıyor
-
+1quote:
Orijinalden alıntı: JackDanielsquote:
Alıntıları Göster
Ben de kendi güvenliğim için alırdım bu aracı. Çok güzel bence CR-V. İç hacmi ve bagaj da bi hayli geniş.
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
quote:
-
Arabanın arka koltuğuna oturdum. Diz mesafesine hayran kaldım. Çok geniş ve ferah geldi.quote:
Orijinalden alıntı: ugurBJK
+1
Ben de kendi güvenliğim için alırdım bu aracı. Çok güzel bence CR-V. İç hacmi ve bagaj da bi hayli geniş.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Bence HNDA CRV Arazi taşıtı diye düşünülmemeli.
4.5-5 Litre motorlu arazi aracı alanlara ve bunlara dünya kadar vergi ödeyenlere şaşıyorum??
Trafikte daha yüksek bir yerde oturmak daha güvenli geliyor bana.
-
Ne diyelim olsada binsek Şaka bir yana çok beğendiğim araçtır ilerde inşallah..quote:
Arabanın arka koltuğuna oturdum. Diz mesafesine hayran kaldım. Çok geniş ve ferah geldi.
Bence HNDA CRV Arazi taşıtı diye düşünülmemeli.
4.5-5 Litre motorlu arazi aracı alanlara ve bunlara dünya kadar vergi ödeyenlere şaşıyorum??
Trafikte daha yüksek bir yerde oturmak daha güvenli geliyor bana.
Alıntıları Göster
-
bu sınıfta sadece foresteri tanırım gerisi yalanquote:
Orijinalden alıntı: göbeklisüpermen
Ne diyelim olsada binsek Şaka bir yana çok beğendiğim araçtır ilerde inşallah..
Alıntıları Göster -
Forester hakkında bilgi verir misin?quote:
Orijinalden alıntı: Fani Madida
bu sınıfta sadece foresteri tanırım gerisi yalan
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: JackDanielsquote:
Alıntıları Gösterquote:
quote:
yok artık. ozaman kamyonlar , otobüsler , mınıbusler , mpv lar hepsi öyle. binek arabalar kaza anında ezılmesın diye jip kullanmıyacakmıyız ya da diğer saydıklarımı.
-
Donanimi zayıf diyen arkadas bu linkten teknik ozelliklere bi baksın bakalımquote:
Orijinalden alıntı: fthavcquote:
quote:
yok artık. ozaman kamyonlar , otobüsler , mınıbusler , mpv lar hepsi öyle. binek arabalar kaza anında ezılmesın diye jip kullanmıyacakmıyız ya da diğer saydıklarımı.
Alıntıları Göster
http://www.honda.com.tr/otomobil/model/?model=crv&page=main
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ferazdak
Donanimi zayıf diyen arkadas bu linkten teknik ozelliklere bi baksın bakalım
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Ferazdak
Donanım bir jeep'e göre bence hala zayıf. Sonuçta normal binek araçlardan daha fazla para veriliyo bu araçlara. Bi çuval para yani.
-
benzer donanımlı Suvlara gore iyi fiyatı var, buna itiraz etmessin heralde , ornek benzer donanımdaki rav4 71 K ytlquote:
Orijinalden alıntı: cemsultanquote:
Orjinalden alıntı: Ferazdak
Donanım bir jeep'e göre bence hala zayıf. Sonuçta normal binek araçlardan daha fazla para veriliyo bu araçlara. Bi çuval para yani.
Alıntıları Göster
-
bence fiyatı uygun. alacaksan al derim. kitapçığında öle bişey yazmaz. kim sıkıyor bunları birtarafından anlamıyorum yahu...quote:
Orijinalden alıntı: Ferazdak
benzer donanımlı Suvlara gore iyi fiyatı var, buna itiraz etmessin heralde , ornek benzer donanımdaki rav4 71 K ytl
Alıntıları Göster
-
SUBARU Forester' ı internetten inceledim. Teknik olarak daha üstün görülüyor. Belki bir test sürüşü ister.quote:
Orijinalden alıntı: okan
bence fiyatı uygun. alacaksan al derim. kitapçığında öle bişey yazmaz. kim sıkıyor bunları birtarafından anlamıyorum yahu...
Alıntıları Göster
2500 cc fiyat 87.000 YTL biraz fazla ama, 2000 cc fiyat olarak da cazip. Endişem servis ve yedek parça konusunda. Honda kadar yaygın bir servis ağı yok galiba.
-
0-100 Hizlanma;quote:
SUBARU Forester' ı internetten inceledim. Teknik olarak daha üstün görülüyor. Belki bir test sürüşü ister.
2500 cc fiyat 87.000 YTL biraz fazla ama, 2000 cc fiyat olarak da cazip. Endişem servis ve yedek parça konusunda. Honda kadar yaygın bir servis ağı yok galiba.
Alıntıları Göster
Subaru (AT):11.9 sn (Manuel: 9.7 sn)
Honda (AT): 11.8 sn
Tuketim (lt/100 km);
Subaru ve Honda ikisi de aynı
S.ici : 12.3
S.disi : 7.6
Ortalama : 9.3
Guc :
Subaru : 158 Hp
Honda : 150 Hp
Tork :
Subaru : 186 Nm
Honda : 192 Nm
Agirlik :
Subaru : 1415 kg
Honda : 1506 kg
Yukarıya gore ikisi de nerdeyse aynı gibi ancak Subaruda arka disk fren yerine kampana var. Subaru sitesinde donanim bilgisi yok, topu topu 7 tane yetkili satıcısı var. Hondanın sunroofu , cruise ctrlu deri dosemesi herbiseyi var. Subaru sitesinde de olsa adam gibi bi karsilastirma yapılır. Ben heralde Hondayı alırdım
-
quote:
SUBARU Forester' ı internetten inceledim. Teknik olarak daha üstün görülüyor. Belki bir test sürüşü ister.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: yilmazkalaycikli
arkadaşlar sizi temin ederimki honda crv subaru forester dan daha kaliteli bir araç... forester 2.0 bence çok sönük bir araç...
Benzer içerikler
- kızdırma bujisi yanıp sönüyor araç çekişten düşüyor
- transfer işi yapmak için gerekli belgeler
- en iyi çelik subap markası
- araç üstünde eşya taşıma cezası
- l park püf noktaları
- yeni skoda octavia
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- byd bayilik başvurusu
- 2024 bmw 520i
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X