Şimdi Ara

HONDA'DAN BEKLENEN 1.6 BENZİNLİ MOTOR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
5.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 nm lik tork ile 6500 devirde yaklaşık 273 hp elde edersin ki honda bu konudaki rekorunu kırmış olur

ayrıca atmosferik bir motorda 1000-6500 arası sabit tork alamazsın

ayrıca 273 hp bir motora ne tarafını yırtarsa yırtsın 3.1 yaktıramaz, yokuş aşağı alıp boşa salmadığı sürece
  • Yapsalar da kullansak.

Eskiden Honda yüksek beygirli atmosferikler yapıyordu.

Yıllar geçti ve teknolojide ilerlemeler oldu.

Artık bunları daha verimli motor olarak tüketicilere sunmalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

300 nm lik tork ile 6500 devirde yaklaşık 273 hp elde edersin ki honda bu konudaki rekorunu kırmış olur

ayrıca atmosferik bir motorda 1000-6500 arası sabit tork alamazsın

ayrıca 273 hp bir motora ne tarafını yırtarsa yırtsın 3.1 yaktıramaz, yokuş aşağı alıp boşa salmadığı sürece

Zaten asıl kafa yorulması gereken nokta bu.

Klasik yöntemlerle bu rakamlara ulaşmak zor hatta imkansız.

İşte fark bu noktada ortaya çıkmalı.

Honda, aynı motoru tüketiciye sunana kadar, benzinli motorlarda bir iki devrim niteliğinde işe imza atmalı.
  • şener klasikleri 177nci bölüm
  • Honda ya saygim buyuktur gerek motosikletleri gerekte otomobilleri olsun genelde favorimdir(yeni model haric.cbr vfr civic vs.) ama gel gelelim dunyanin en buyuk icten yanmali motor ureticisinin turbo benzinli motoru YOK.dizelde sadece 2.2 litre hacminde rakiplerine gore performanssiz 1 motoru var yani ne benzin ne dizelde genis motor secenekleri yok fiat bile bu konuda neler gelistirdi honda artik gozunu acsin diyorum yapacaz diye haberler cikip duruyor ama pek umidim yok gec bile kalindi zaten
  • Turbo'ya yatırım yapmıyor, bari Atmosferikte coştursun.
  • 20 saniyemi çaldın ama hakkımı helal ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 27 Aralık 2011; 19:07:37 >
  • hybrid'le mümkün bu motor.. Sadece zaman lazım..
  • Üstad balık burcu musun?Sürekli hayal kuruyorsunda
  • Yol motorlarında şu istenen devir aralarında ve 200nm tork bile almak mümkün değil.Yarış motorları atmosferik 1.6 220nm civarı tork üretiyor ve 200hp ve fazlasını 8000-8500 devir gibi alıyorlarki yol kullanımı olmayan 6000-6500 devir gibi max. torka ulaşıyorlar.
  • Güzel, cazibeli, seksi, iyi yemek yapan, iyi sevişen, iyi bir işi olan, aileden zengin, otomobillerden anlayan, her türlü ortamda ölçülü olan, kültürlü, trip yapmayan, anlayışlı, ailesi çok kalabalık olmayan, eşini her şeyden çok seven bir kadın istesek bir de üzerine?
  • Honda'nın ürettiği en verimli motor S2000 deki motor. O motor 2 litre ve 240 beygirdi. 215 NM tork üretiyordu ve dünya rekortmeni bir motor. Yani senin söylediğini yapmaları biraz zor gözüküyor
  • Honda , senin istediklerini yapana kadar ASİMO ya araba kullanmayı öğretir.
  • Tamı tamına elektrik destekli benzinli motoru tarif etmişsin Şenercim.
  • Böyle bir motoru Honda'dan bekleyen tek canlının siz olduğuna eminim.
  • bende bir an gerçek sandım
  • Honda'yi gözünde çok büyütmüşsün sen dinlen biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Honda , senin istediklerini yapana kadar ASİMO ya araba kullanmayı öğretir.

son zamanlarda hiç bu kadar gülmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-34

Yine bir senersongur konusu ile karşı karşıyayız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.