Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harun Bozaroğulları H kullanıcısına yanıt

Güncelledim ana sayfada fiyat listesini.

Önce kızdım Honda ne yapıyor böyle diye. Sonra fark ettim ki ben aldığım sıra HRV’den ucuza satılan araçlar bizim arabanın fiyatını çoktan sollamış geçmiş. Yine piyasadaki insaflı fiyatlar bunlar yani.

Diyecek söz yok. Zamanında ikinci üçüncü arabayı alan çok mantıklı iş yapmış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 2 Kasım 2020; 17:44:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Şu an piyasada alınabilecek en iyi fiyat/performans aracı Crossover’lar arasında HR-V Executive paketi. Sadece motorun turbosuzluğu sıkıntı ama eğer sakin kullanıyorsa alıcı bu durum onu daha da memnun edecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HONDA HR-V(ANA KONU)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de katılıyorum

• HONDA HR-V(ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 20 Şubat 2022; 12:29:37 >
  • çok fena düşmüş satışlar

• caucass kullanıcısına yanıt
    Hayır, yükselmiş. Hatta belki de bu yılın en yüksek satış ayını gerçekleştirdiler.
  • Genellikle aralıkta kampanya mampanya satışları yükseltiyorlar, hem 2021 model gelecek diye hem de 2020 nin satış grafiği açısından

bence yıl başında hem vergiler artacak, hem sıkı bir zam yapacaklar

• HONDA HR-V(ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 20 Şubat 2022; 12:29:19 >
  • Yeni fiyat listesi...2020 yılı olarak devam ediyor.

HONDA HR-V(ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 20 Şubat 2022; 12:28:57 >
  • 2022 Honda HR-V’den ilk görüntüler geldi. 18 Şubat 2021 işaret edildi.

HONDA HR-V(ANA KONU)

HONDA HR-V(ANA KONU)

HONDA HR-V(ANA KONU)

HONDA HR-V(ANA KONU)

HONDA HR-V(ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 20 Şubat 2022; 12:28:36 >

• HONDA HR-V(ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 20 Şubat 2022; 12:28:22 >
  • Yeni Honda HRV tanıtıldı.

HONDA HR-V(ANA KONU)

HONDA HR-V(ANA KONU)

HONDA HR-V(ANA KONU)

HONDA HR-V(ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 20 Şubat 2022; 12:28:10 >

• Yeni Honda HR-V resmi detayları:

https://www.suruskeyfi.com/yeni-honda-hr-v/
  • 2020 kullanan varsa yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz
  • Derebey44 kullanıcısına yanıt
    Executive paketi için şehir içi 5.5-7lt şehir dışı 4.7-5.3lt deyim. Tamamen hız kurallarına uygun kullanım. Sport kullananlardan aldığım bilgi ise 0.5-1lt daha fazla yakıyorlar.
  • Eco mod ve düşük tüketimde kullanıyorum sürekli. aldığım gün 200 TL benzin koydum 165 km yol yaptım gidilecek yol 90 gösteriyor kilometre başına 200 TL yaklaşık 25 litre dersek 100 kilometrede 10 litre ediyor sizce bir sıkıntı var mı ? Düşük devirde kullandım aracı yormadan
  • Derebey44 kullanıcısına yanıt
    Araç sıfır ise normal, zaman içerisinde tüketim düşecektir ve CVT’ye de alışınca. Düz yolda 2.500 devri, rampalarda da 3.000 devri geçmeyecek şekilde gidin. ECON modunu şehir içi, trafikli ve en fazla 30-40kmlik mesafelerde kullanın. Otoyolda gaz pedalını uzatmaktan ve klimayı kısmaktan başka bir işe yaramıyor.
  • Teşekkür ederim
  • aldigimdan beri eco yu kullanmiyorum ama sehir ici sakin kullanimda ise yariyor.
    Dik rampalara girerken 3000 devir ustu girmeniz lazim aksi durumda atmosferik oldugu icin aracin hizi dusecek, hizin dusmemesi icin harcayacaginiz yakit artacaktir. Tecrubeyle sabittir.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.