|
HONDA HR-V(ANA KONU) (49. sayfa)
-
-
hr-v, atmosferik motor hiz-devir grafigi...
-
@halted__ rahatsız ediyorum sizleri ama hız sabitleme özelliğini bir türlü açamadım anlatabilir misiniz? -
Istediginiz hiza gelince sirasiyla main+set tusuna basin.
Gostergede cruise isareti cikacaktir.
Akabinde hizinizi artirip azaltmak isterseniz arti ve eksi tuslariyla ayarlama yapabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=IXVPXMFql1U -
Teşekkürler -
2016 modelleri ile yenileri arasında ne farklar var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2016-2018 Meksika üretim, 2019(makyajlı) ve sonrası Japonya üretim. Benzinliler 130PS 155Nm manuel/cvt, dizeller(genelde 2016-17 model) 120PS 300Nm ve manuel. 2020 Haziran’da 182PS’lik benzin cvt turbo motoru da geldi ama donanım eksikleri var (cam tavan, start/stop gibi). Premium, Elegance, Executive ve Sport paket isimleri. Executive en fullüdür. Başka sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz. -
arkadaşlar 2006 4wd hr-v lar tam otomatik değilmidir. yarı otomatikmi
-
Burası 2016-2020 modeller için. -
Merhaba, 2018 model için 30 bin bakım ücreti extra çıkmazsa ne kadardır? 28200 km'de bakıma girmesi gerekiyor, geçen sene temmuz ayında bakımı olduğu için bir ay içinde km dolacak, 29 binde bakıma gitsem garantisi bozulur mu? Aküsünde hiç bir sorun yok ancak olmadık yerde bitmesi tedirginliği sebebiyle sizce 3 yılı yeni dolan akü daha gider mi? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer09 -- 24 Mart 2021; 20:6:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2016-2017 modellerde serviste Mart ayı içersinde kampanyalar var. 2018’i de katarlar mı bilmem ama kampanya fiyatları 890₺ normal bakım, şanzıman yağı 830₺. Gideceğiniz bayiyi arayın durumu anlatın garanti için, ben bir ay sonra gitmiştim bir şey olmamıştı. Akü konusunu bilemem ama 2013 Civic aracımda 6 yıl boyunca gitmişti hiçbir şey olmamıştı. Şimdiki de iki yıla girecek sorun yok. -
-
Yeni gelecek olan kasa şık olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanki tam vaktinde aldık gibi arabayı. Fiyattan dolayı söylemiyorum Tek bana mı daha kötü geldi yeni HR-V'nin görüntüsü?
-
Ben beğendim açıkçası ama TR’ye gelen paketler bakalım nasıl olacak, bu sefer hibrit getirecekler mi bilinmiyor. Ama ben olsam makyajlısını da beklerdim, çünkü Honda’da makyajlılar daha iyi oluyor. Varsa sorunlar giderilmiş oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Bozaroğulları -- 17 Nisan 2021; 15:49:17 > -
-
54 bin km’de 4. yıl bakımına girecek arabam. İndirim var dediler ancak şanzıman yağı ve yakıt filtresi değişecekmiş, en ucuz Ayışığı 2600 lira verdi.
Honda Park meşgulüz sonra ara dedi, sonra arayınca da meşgulüz sonra arayın dediler. Başka yere sorayım o zaman deyince de tamam dediler
Çiftkurtlar artık yetkili servis değilmiş, geçen sene ufak bir sorun yaşasam da sonunda memnun kalmıştım aslında.
Marmara az bir şey daha yüksek fiyat çıkardı.
Cem’i zaten aracı ilk alırken silmiştim kafamda. Unutamayacağım bir gün yaşadım ilk gittiğimde. Ben araç alacağım diyorum, suratıma bakan yoktu. Sonunda metrobüsle Marmara’ya gidip oradan almıştım aracı
Neyse, sonuçta Ayışığı’nı deneyeceğim bu sene ilk kez.
-
Oo, fiyat muhteşem. Artık servisten çıkabilirsiniz bence gerek olacağını düşünmüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sene ve önümüzdeki sene bakımı yine bunlara yaptırmak istiyorum. Sonra uzatılmış garanti de bitiyor, güvenilir bir yer buldum gibi, oraya devam edeceğim.
-
Tavsiyem sarf malzemeler kullandırtmayın, kendiniz dışarı da halledebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X