Şimdi Ara

honda Jazz 2004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı kaldırıma yaklaştırırken ön tamponun en altındaki siyah plastik şerit yerinden çıktı ayrıca aynı zamanda motorun altındaki plastik levha gibi şey yerinden çıkıp sallanmaya başladı.Bu siyah şeyin ve diğerinin adı nedir ve tamirini nasıl yapabilirim?

• Evet arkadaşlar fikir verebilecek var mı?
  • Plastik levha gibi bisey dediginz sanirim karter korumasi arabanin altina girip tutturmaniz lazim benim aracımda (golf) o levhanin önleri tırnaklı arkalarda vidali egilip bakın zor bisey degildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt_85 -- 31 Ağustos 2014; 22:56:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karter koruması metal olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyyyyyy

karter koruması metal olmuyor mu?

Hayır metal değil

• Karlık o, lip diye de geçer plastik bir parça çok pahalı değil bendeki de biraz çıkmış çıkmacılarda bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyyyyyy

karter koruması metal olmuyor mu?

Araca bağlı olarak değişir

Genelde bakalit tarzı bir malzeme olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı araçtan bende de vardı ve benzer şekilde çıkmıştı. Ön tamponunun altında tırnakla tutulan plastik bir kısım var. Tırnaklar zamanla kırılıyor ve o plastik kısım sarkmaya başlıyor. Serviste taktırabilirsin ama honda servisi çok p

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok para istiyor. Beb söküp bir süre bagajda taşımıştım. Satarkende öyle sattım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim anlamadığım bu motorun altında olan plastik levha incecik kauçuk gibi bir şey,kendini koruyamıyorki karteri nasıl korusun. Ben anlayamadım şimdi..
  • Siyah şeridi yerine taktım ama diğer plastik hafif öne doğru sallanıyor.Onun karter koruması olduğundan emin misiniz?
  • O siyah ince plastik karter koruma değil karlık sadece, arabanın önü sürttüğü zaman ilk o sürtüyor hem uyarıyor hem koruyor. Diğer plastik de karter korumadır büyük ihtimal, fotoğraf atabilirseniz daha net anlaşılır.
  • OnurD7,

yarın resmini koyarım. Ama tuhafıma giden karter koruma dediğiniz plastik aksam tartmadım ama 200-300 gramı geçmeyen incecik bir plastik.Karter korumanın en azından darbeleri emmesi için sert olması gerekmez mi?
  • marşpiyerlerimi diyorsunuz hocam? karter koruma dediğiniz şey ne alaka ayrıca karter koruma metal olur ve motorun tam altında olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.