Şimdi Ara

Honda Jazz 2009 ishift (otomatik) baskı balata acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Honda jazz 2009 i-shift(otomatik vites) kullanıcısıyım. Aracım 100bini geçti ancak baskı balata hala değişmedi titreşimler vs kendini hissettiriyor ve ustamda değişim zamanın geldiğini söyledi. Niyetim öncelikle kalibrasyonu denemek ancak şayet tutmazsa baskı balatayı değiştirmek. Ustanın söylediği kadarıyla illa orijinal olması lazım ve malumunuz orjinali de hayli pahalı. Sizlerin tavsiyesi nedir kesinlikle orijinal mi takılması lazım. Yan sanayi tavsiye eder misiniz? Yan sanayi olması halinde en kaliteli marka hangisidir? Ankarada orijinal veya yan sanayi temin edebileceğim yer var mı tavsiye edeceğiniz? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orjinal denilen parçayıda merdiven altında pasta börek üreten adam üretmiyor.
    Piyasada hangileri satılıyor bilmiyorum ama Bosch - Valeo vb. markalar zaten otomobil üreticilerine çalışır.
    Bunlardan uyumlu olan bir parça bulabiliyorsanız kullanabilirsiniz.
  • Yan sanayide verim alamazsın ucuz etin yahnisi hesabı .Sakın almayın astarı pahalı olur orjinali ne kadar ki .Otomatiğin de keyfi masrafı çıkana kadar işte yapcak bi şey yok

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Bunu tecrübe ederek mi söylüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Orjinal denilen parçayıda merdiven altında pasta börek üreten adam üretmiyor.
    Piyasada hangileri satılıyor bilmiyorum ama Bosch - Valeo vb. markalar zaten otomobil üreticilerine çalışır.
    Bunlardan uyumlu olan bir parça bulabiliyorsanız kullanabilirsiniz.
    Açıkçası bende öyle düşünüyorum bahsettiğimiz parça elektronik değil neticede mekanik sistemsel problem olmadıktan sonra firma neden farketsin özellikle otomatik araç kullanıcısı veya ustası varsa marka konusunda yardımcı olursa memnun olurun

• quote:

Orijinalden alıntı: chntskn42

Bunu tecrübe ederek mi söylüyorsunuz
    Otomatiğin doğası bu araç sürekli baskıda hareket halindeyken yani manuele göre erken biteceknsizinki yine iyi gitmiş yani hülasa eşyanın tabiatı böyle.Otomatik keyiftir masraf çıkarana kadarKonuya dönersek orijinalden vazgeçmeyin .Geçmiş olsun

• İndirim zamanı yakındır. Malum yaz başı. Yetkili servis orjinal parçadan şaşmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: chntskn42

Güncel
    ne yaptınız? benim aracım 120binde hala hiç değişmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.