Şimdi Ara

honda jazz mı seat ibiza mı???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canycegoz

Seat bence daha bi spor.Tek kişi demişsin ondan.Eğer İlerde Ailem olur dersen Jazz.Ama 3-4 yıl bekar,çocuksuz kalırsım dersen de İbiza.DSG şanzımanda iyidir.Yukarıdaki arkadaş 1.4 TSİ 8-9 yakıyor demiş Ş.içi passat 7.4 yakıyor.Seat daha hafif olunca 6.5 olması muhtemel.Düşünmeden İbiza derdim ben

hocam evet seat daha spor ama jazzı iç ferahlığı nedeniyle biraz daha ön plana alıyorum.. ama çocuksuzum bekarım kafama göre takılıcam en fazla yan tarafta bi kız oturur dsg şanzumanın da kalitesi ortada özellikle tsi motoru mrk ediyorum.. kafamı kurcalayansa fiyatları.. 37-38 bin bütçem ibiza style ile jazz joy arasında da 2 bin tl fark var.. ayrıca jazz joy daha ucuz olmasına rağmen donanım olarak style dan daha dolu.. zor durumdayım bakalım nolcak sonumuz

• quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

quote:

Orijinalden alıntı: canycegoz

Seat bence daha bi spor.Tek kişi demişsin ondan.Eğer İlerde Ailem olur dersen Jazz.Ama 3-4 yıl bekar,çocuksuz kalırsım dersen de İbiza.DSG şanzımanda iyidir.Yukarıdaki arkadaş 1.4 TSİ 8-9 yakıyor demiş Ş.içi passat 7.4 yakıyor.Seat daha hafif olunca 6.5 olması muhtemel.Düşünmeden İbiza derdim ben

hocam evet seat daha spor ama jazzı iç ferahlığı nedeniyle biraz daha ön plana alıyorum.. ama çocuksuzum bekarım kafama göre takılıcam en fazla yan tarafta bi kız oturur dsg şanzumanın da kalitesi ortada özellikle tsi motoru mrk ediyorum.. kafamı kurcalayansa fiyatları.. 37-38 bin bütçem ibiza style ile jazz joy arasında da 2 bin tl fark var.. ayrıca jazz joy daha ucuz olmasına rağmen donanım olarak style dan daha dolu.. zor durumdayım bakalım nolcak sonumuz

Hocam sonuç olarak siz bineceksinizBir test sürüşü yapmanızı öneririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

quote:

jazz piyasadan kalkmıyormuydu diyecektim birden aklıma city olduğu aklıma geldi :)
    birbirine benzer araçlar bence test sürüşü kesinlikle kararınızı vermenizde yardımcı olacaktır. yoksa aralarında uçurum yok.

doğru iki model arasında teredütte kalmışım o zaman bu da bişey

dizel araç düşünmüyormusunuz ?

yok dostum dizel istemiyorum.. yani benim zaten fazla yol yaptığım yok senede çatlasa 5000-6000 km. o yüzden gereksiz diye düşünüyorum dizeli..

• quote:

quote:

quote:

quote:

jazz piyasadan kalkmıyormuydu diyecektim birden aklıma city olduğu aklıma geldi :)
    birbirine benzer araçlar bence test sürüşü kesinlikle kararınızı vermenizde yardımcı olacaktır. yoksa aralarında uçurum yok.

yok dostum dizel istemiyorum.. yani benim zaten fazla yol yaptığım yok senede çatlasa 5000-6000 km. o yüzden gereksiz diye düşünüyorum dizeli..

o zaman tamam yalnız son ek. jazz a bi bagaj spoyleri şart

• Jazz tercih etmelisin iç hacmi daha geniş ve kullanışlı

donanımı zengin güvenlik donanımları olması gerektiği gibi

özellikle arka koltuklar bu sınıfta sorun olabiliyor ama jazz o konuda da iyi

görüş acıları daha iyi geniş cam yüzeyler sayesinde içi ferah aracın

yapısı gereği daha uzun ömürlü ve sorunsuz bir araç jazz ve 2.el olarakta avantajlı satarken

yerinde olsam jazz alırdım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bagaj spoyler ne diye sorsam çok cahilce bi soru olmaz umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

Jazz tercih etmelisin iç hacmi daha geniş ve kullanışlı

donanımı zengin güvenlik donanımları olması gerektiği gibi

özellikle arka koltuklar bu sınıfta sorun olabiliyor ama jazz o konuda da iyi

görüş acıları daha iyi geniş cam yüzeyler sayesinde içi ferah aracın

yapısı gereği daha uzun ömürlü ve sorunsuz bir araç jazz ve 2.el olarakta avantajlı satarken

yerinde olsam jazz alırdım.

evet özellikle donanım açısından ben de ağır bastığını düşünüyorum jazzın.. onun dışında iç ferahlığı da önemli tabi.. bi de iç tasarımı ön konsol falan biraz daha şık ve estetik olsaymış keşke içime sinmiyo o açıdan da

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok bildiğimiz spoyler :)
    şekil a)

honda jazz mı seat ibiza mı????

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok bildiğimiz spoyler :)
    şekil a)

honda jazz mı seat ibiza mı????

waay güzelmiş.. bişey daha öğrenmiş oldum.. evt yakışır jazza almak lazım

• hocam ne oldu jazz işi. merak ettik valla. hangisini aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlegolas83

hocam ne oldu jazz işi. merak ettik valla. hangisini aldınız

dostum sağol ilgin için.. hatırlanmak güzel henüz alma işine girişemedim çünkü yurt dışındayım 3 hafta sonra kesin dönüş yapıyorum kısmetse tr'ye.. o zaman ilk işim mevcut aracımı satışa çıkarmak ve vakit kaybetmeden iki aracı da yerinde görüp test sürüşü yapmak.. ondan sonra kararımı net bi şekilde vericem sanırım.. ikisinin de artıları var ama jazz'a gelen son bin tl'lik zam canımı sıktı doğrusu fiyatı oldu 43 bin ! kararsızlık berbat bişeymiş

• Genç ve kendini genç hissediyorsan ibiza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Genç ve kendini genç hissediyorsan ibiza.

peki o zaman bu mantıkla ibiza derim
  • evet,
    konfor, ve genişlik de jazz üstün.

spor görünüm, performans, yol tutuş ve tüketim konularında ibiza üstün. (bunların dışında, çoğu özellikte jazz üstün)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

evet,
    konfor, ve genişlik de jazz üstün.

spor görünüm, performans, yol tutuş ve tüketim konularında ibiza üstün. (bunların dışında, çoğu özellikte jazz üstün)

diğer çoğu özellikte jazz üstün derken? işçilik veya şu esp-hava yastığı konusu falan mı?
  • yani, o şekilde sıralamak mümkün.
    yokuş kalkış desteği yok ibizada.
  • quote:

quote:

Ben olsam bu paraya ikisinide almazdım ama otomatik zorunluluğun varsa çok fazla seçeneğin kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

yani, o şekilde sıralamak mümkün.
    yokuş kalkış desteği yok ibizada.

yokuş kalkış desteği malesef jazz'da da yok hocam
  • Jazz ın CVt si ibiza nın dsg si kadar geri kaçırmıyor diye duydum...
  • quote:

quote:

quote:

Ben olsam bu paraya ikisinide almazdım ama otomatik zorunluluğun varsa çok fazla seçeneğin kalmıyor.

dostum ben olsam b sınıfı araç almazdım anlamında söylüyosan ne yalan söyleyim 40 küsürlere çıktıktan sonra benim de içime sinmiyo b sınıfı araç almak ama düzgün bi otomatik vites araç istediğim için el mahkum bi kaç araba etrafında dönmek zorunda kalıyosun, böyle olunca da sınırlar ve fiyatlar belli.. otomatik vites olayı da hassas bi konu düzgün çalışan, insanların en az şikayeti olduğu sistemler bütçem dahilinde sadece belli markaların modellerinde var malesef.. bu anlamda ibiza ve jazz olarak alternatifleri ikiye düşürdüm ama sonra tıkandım kaldım.. otomatik vites olmasa nolur dünyanın sonumu dediğim zaman da bu fiyata düz vites c sınıfı araç alabiliyorum ama tabi bu sefer baz donanım oluyo.. koca koca araçlara da baz donanımda sunulan küçük jantları ve özellikle jant kapaklarını hiç yakıştırmıyorum çok çirkin duruyo.. bu bile c sınıfı araçtan vazgeçmeme neden malesef.. durumum bu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.