Şimdi Ara

honda jazz mı seat ibiza mı???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mhmh13

Jazz ın CVt si ibiza nın dsg si kadar geri kaçırmıyor diye duydum...

doğrudur hocam onu tam bilmiyorum ama yine de yokuş kalkış desteğini sunmamaları çok kötü.. gerçi ibiza var sanırım ama extra bi paket dahilinde o zamanda hatırı sayılır bi bekleme süresi devreye giriyo malesef..
  • Ben jazz öneriyorum. 2 el, vitessiz şanzıman, sorunsuz motor, az yakıt, geniş ve ferah iç mekan vs. vs. İbiza çok eskidi, içi çok dar ve DSG arızası harakiri yaptırır adama.
  • Aynı sorun bende de var, keşke şu ibiza nın esp+hill holder standart olsaydı... Ama şöyleki jazz cvt de hill holder yok geri kaçırıyo diye şikayet eden pek duymadım ancak hill holder sız seat ve vw dsg şanzımanlarında kendi forumlarında da baya şikayetçi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmh13 -- 8 Şubat 2012; 12:43:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben jazz öneriyorum. 2 el, vitessiz şanzıman, sorunsuz motor, az yakıt, geniş ve ferah iç mekan vs. vs. İbiza çok eskidi, içi çok dar ve DSG arızası harakiri yaptırır adama.

dsg sisteminin performansını iyi bilirdim ama arıza çıkarma gibi kornikleşmiş bi durumumu var hocam neden öyle söyledin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

quote:

Ben jazz öneriyorum. 2 el, vitessiz şanzıman, sorunsuz motor, az yakıt, geniş ve ferah iç mekan vs. vs. İbiza çok eskidi, içi çok dar ve DSG arızası harakiri yaptırır adama.

dsg sisteminin performansını iyi bilirdim ama arıza çıkarma gibi kornikleşmiş bi durumumu var hocam neden öyle söyledin?

Aslında öyle kronik bir arıza durumu yok. Ama her kul yapısı mekanizma gibi bunlar da arıza verebiliyorlar ve arızaları astronomik rakamlar tutuyor. Geçen aylarda 2004 polo için 22bin lira istemişti servis (şanzımandeğişim kararı verilmiş) yanlış hatırlamıyorsam. Arabanın değeri 24bin liraydı. Forumda epey tartışılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 8 Şubat 2012; 12:55:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

quote:

quote:

Genç ve kendini genç hissediyorsan ibiza.

peki o zaman bu mantıkla ibiza derim

Ben olsam bu paraya ikisinide almazdım ama otomatik zorunluluğun varsa çok fazla seçeneğin kalmıyor.

dostum ben olsam b sınıfı araç almazdım anlamında söylüyosan ne yalan söyleyim 40 küsürlere çıktıktan sonra benim de içime sinmiyo b sınıfı araç almak ama düzgün bi otomatik vites araç istediğim için el mahkum bi kaç araba etrafında dönmek zorunda kalıyosun, böyle olunca da sınırlar ve fiyatlar belli.. otomatik vites olayı da hassas bi konu düzgün çalışan, insanların en az şikayeti olduğu sistemler bütçem dahilinde sadece belli markaların modellerinde var malesef.. bu anlamda ibiza ve jazz olarak alternatifleri ikiye düşürdüm ama sonra tıkandım kaldım.. otomatik vites olmasa nolur dünyanın sonumu dediğim zaman da bu fiyata düz vites c sınıfı araç alabiliyorum ama tabi bu sefer baz donanım oluyo.. koca koca araçlara da baz donanımda sunulan küçük jantları ve özellikle jant kapaklarını hiç yakıştırmıyorum çok çirkin duruyo.. bu bile c sınıfı araçtan vazgeçmeme neden malesef.. durumum bu

Şimdi ibizada karar kıldın diyelim otomatiği 40.000
    Yada dolu bi jazz desek oda 43.000
    Ben senin yerinde olsam hernekadar ishift bi dsg gibi olmasada
    Bunu alırdımhttp://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=civic-hb
    Yada cruze otomatiklerde iyi onlarada bakabilirsin ama yakıt tüketimi biraz seni üzebilir. Şuan cruzun en dolusu sanroof filan 44e alınabiliyor.
    Her ne olursa olsun benim tercihim yinede civic hb olurdu hem şuan civic hbde galeride iyide fiyat indirimi yapıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Genç ve kendini genç hissediyorsan ibiza.

peki o zaman bu mantıkla ibiza derim

Ben olsam bu paraya ikisinide almazdım ama otomatik zorunluluğun varsa çok fazla seçeneğin kalmıyor.

dostum ben olsam b sınıfı araç almazdım anlamında söylüyosan ne yalan söyleyim 40 küsürlere çıktıktan sonra benim de içime sinmiyo b sınıfı araç almak ama düzgün bi otomatik vites araç istediğim için el mahkum bi kaç araba etrafında dönmek zorunda kalıyosun, böyle olunca da sınırlar ve fiyatlar belli.. otomatik vites olayı da hassas bi konu düzgün çalışan, insanların en az şikayeti olduğu sistemler bütçem dahilinde sadece belli markaların modellerinde var malesef.. bu anlamda ibiza ve jazz olarak alternatifleri ikiye düşürdüm ama sonra tıkandım kaldım.. otomatik vites olmasa nolur dünyanın sonumu dediğim zaman da bu fiyata düz vites c sınıfı araç alabiliyorum ama tabi bu sefer baz donanım oluyo.. koca koca araçlara da baz donanımda sunulan küçük jantları ve özellikle jant kapaklarını hiç yakıştırmıyorum çok çirkin duruyo.. bu bile c sınıfı araçtan vazgeçmeme neden malesef.. durumum bu

Şimdi ibizada karar kıldın diyelim otomatiği 40.000
    Yada dolu bi jazz desek oda 43.000
    Ben senin yerinde olsam hernekadar ishift bi dsg gibi olmasada
    Bunu alırdımhttp://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=civic-hb
    Yada cruze otomatiklerde iyi onlarada bakabilirsin ama yakıt tüketimi biraz seni üzebilir. Şuan cruzun en dolusu sanroof filan 44e alınabiliyor.
    Her ne olursa olsun benim tercihim yinede civic hb olurdu hem şuan civic hbde galeride iyide fiyat indirimi yapıyorlar.

walla hocam jazz alırsam eğer 43 bini bile verirken içim sızlıcak, sırf sorunsuzluğu hatırına alırım.. dediğin aracı ise beğeniyorum özellikle iç tasarımı göstergesinin dijital oluşu falan hoşuma gidiyo marka olarak da kendini kabul ettirmiş bi marka ancak 46 bin sınırında.. hadi indirim yapsınlar 45'e düşsünler.. ama o kadar da açılmak istemiyorum.. bi de i-shift'in olayı malum; sert, sarsıntılı vites geçişleri vs.. gerçi alışılır deniyo ama yine de mesafeliyim.. 45'i gözden çıkarıcak olsam onun yerine vw golf dsg veya honda civic sedanı tercih ederdim sanırım.. onlar da çok yakıyo malesef

• quote:

quote:

quote:

Aslında öyle kronik bir arıza durumu yok. Ama her kul yapısı mekanizma gibi bunlar da arıza verebiliyorlar ve arızaları astronomik rakamlar tutuyor. Geçen aylarda 2004 polo için 22bin lira istemişti servis (şanzımandeğişim kararı verilmiş) yanlış hatırlamıyorsam. Arabanın değeri 24bin liraydı. Forumda epey tartışılmıştı.

hocam o fiyata sadece

• Arkadaşıma yeni araba bakınıyorduk, dolayısıyla markaları tek tek gezmiştik. Seat Ibiza da seçeneklerimiz arasındaydı aracı incelemeye gittiğimizde koşarak uzaklaştık oradan.
    Geniş ve ferah değil, iç ve dış tasarımı etkileyeci değil, malzeme kalitesi aramadık bile, arkada dizi geçtim insan sığacak mesafe yok. Aracı test ettirecek adam gibi bir bayii bulsak test de edecektik ama maalesef. Tek artısı atmosferik olmayan motoru olabilir.

Kısacası Jazz ı alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 8 Şubat 2012; 13:47:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Arkadaşıma yeni araba bakınıyorduk, dolayısıyla markaları tek tek gezmiştik. Seat Ibiza da seçeneklerimiz arasındaydı aracı incelemeye gittiğimizde koşarak uzaklaştık oradan.
    Geniş ve ferah değil, iç ve dış tasarımı etkileyeci değil, malzeme kalitesi aramadık bile, arkada dizi geçtim insan sığacak mesafe yok. Aracı test ettirecek adam gibi bir bayii bulsak test de edecektik ama maalesef. Tek artısı atmosferik olmayan motoru olabilir.

Kısacası Jazz ı alın.

evet genişlik ve iç ferahlığı çok önemli.. özellikle ferahlık duygusunu daha da veren jazz'daki panoramik cam tavan beni fena halde cezbediyo
  • peki arkadaşlar jazz için konuşuyorum aracı aldık diyelim 43 bine.. bi de üstüne metalik renk parası falan veriyomuyuz yoksa istediğimiz renk bu fiyatın içindemi?
  • quote:

peki arkadaşlar jazz için konuşuyorum aracı aldık diyelim 43 bine.. bi de üstüne metalik renk parası falan veriyomuyuz yoksa istediğimiz renk bu fiyatın içindemi?

Dostum jazz yerinde civichbe yoğunlaş ciddi söylüyorum galeride iyi indirim yapıyorlar o araca. Ben şirket sahibi olduğum için civichb yerine jetta almak zorunda kaldım. Ama civic hbtede içim kalmadı değil.
    Golf dsg içinde şuan o araçta malesefki yok onuda listeden sil.
    Sen honda alacaksın anladığım kadarıyla bence git bi galeride test et bak belki kredi mredi derken bi bakmışsın crv almışsın.
  • quote:

quote:

peki arkadaşlar jazz için konuşuyorum aracı aldık diyelim 43 bine.. bi de üstüne metalik renk parası falan veriyomuyuz yoksa istediğimiz renk bu fiyatın içindemi?

Dostum jazz yerinde civichbe yoğunlaş ciddi söylüyorum galeride iyi indirim yapıyorlar o araca. Ben şirket sahibi olduğum için civichb yerine jetta almak zorunda kaldım. Ama civic hbtede içim kalmadı değil.
    Golf dsg içinde şuan o araçta malesefki yok onuda listeden sil.
    Sen honda alacaksın anladığım kadarıyla bence git bi galeride test et bak belki kredi mredi derken bi bakmışsın crv almışsın.

yok hocam crv'yi düşünebilecek kadar kendimden geçiceğimi sanmıyorum ama tamam civic i-shift'le bi test sürüşü yapıcam.. civic hb'lerde ciddi indirim yapıyo olmalarının sebebi sanırım yeni kasasının çıkacak olması ve bu nedenle stokta bulunan hali hazırdaki malları bir an önce eritmek?

• quote:

Metalik renk için para ödemiyorsunuz. 43binin içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan.dal

quote:

Metalik renk için para ödemiyorsunuz. 43binin içinde

oh ya bi zahmet korkmuştum ben de extra isterler diye
  • Zaten yoğunlukla gelen renkler gri, siyah ve beyaz
  • quote:

Zaten yoğunlukla gelen renkler gri, siyah ve beyaz

bence bu araca gri gider
  • hb civic alacağına istanbula gelince köprüden atla daha iyi hocam.
    galeride neden indirim yapıyorlar. ISHIFT şansımanın kötülüğünden olmasın.
    CVT ile arasında dağlar kadar fark var. honda neden CVT ye dönüyor.
    ISHIFT sorunlarını forumdan takip edebilirsiniz.
    ISIFT elinizde kalır.

not: hiç bir arabam yok. ama olursa JAZZ CVT olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ilgilenirseniz bilginiz olsun istedim; radyatör sıvısına katkı maddesi ile yakıt sarfiyatıını %15'e kadar azaltan ürün ile ilgili promosyona son 1 kişi kaldı.. selamlar

http://forum.donanimhaber.com/m_57460436/mpage_1//tm.htm#57506015
  • quote:

quote:

Zaten yoğunlukla gelen renkler gri, siyah ve beyaz

bence bu araca gri gider

Gri renkte ilan var. Kişisel tercihler değişebilir. Önceki jazz gri olduğundan dolayı yenisini alırken beyaz rengi tercih etmiştim. Her iki renkte aracı fazlasıyla kendini belli ediyor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sifirdan-tek-farki-500-km-olmasi-72107162/detay

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.