Arkadaşlar dün Kartal oto pazarındaydım. 2004 model HOnda Jazz buldum. 1.4 benzinli full. 18.750 yazmıştı ama 18.000 e bırakacak. Tramer kaydına baktım 2005 te sadece çarpma kaydı var ayrıntısı yok. Ayrıntısını nereden öğrenebilirim. Aracı eşim kullanacağı için otomatik tercih ediyorum. Sizce fiyatı artıları ve eksileri nelerdir. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
hocam hasarı bilemiyorum ama km kaç aracın? fiyatı hoş gibi ama
Aracın şasi plaka ve ruhsat sahibinin tc sini al eğer kendi aracın varsa aracının trafik sigortasını yapan acentadan rica et sana herşeyi döksün, aracın sahiplerinin adına kadar görebilirsin
o eskıdendı. artık söyleyeemıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: IORI
Aracın şasi plaka ve ruhsat sahibinin tc sini al eğer kendi aracın varsa aracının trafik sigortasını yapan acentadan rica et sana herşeyi döksün, aracın sahiplerinin adına kadar görebilirsin
aracın km si 109 binde. valla araç vuruk olmasa bile eşim sağa sola çarpacak zaten o konu da sıkıntı yok:) kontağa bastım çok düzgün bir motor sesi var içi temiz, sunroof falan çok düzgün açılıp kapanıyor. 7 ileri F1 vites olmasıda güzel tek sıkıntısı çok yakıyor adam 2. sahibi onunda eşi kullanıyormuş 280-300 arası yakar şehir içi dedi.
hocam çok yakıyor dediğiniz araç otomatik vitesle bir depo ile 700km kadar yol yapmıyormu? benim araç manuel 1.4 650km yapabiliyor? yakıtı iyi bence, sonuçta otomatik ama tam yakıt değerlerini bilmiyorum, kulaktan dolma bilgiler bunlar
ancak şimdi dikkatimi çekti, 2004 model eski geldi bana ama daha yeni model bulunabilirmi acaba? saygılar
Ben 2000 yılından bu yana dizel araç kullanıyorum alışmamışım km ye 30 kuruş yakmaya en fazla yaktığım 19-20 kuruştur benm bu modeller genelde 19-20 arası hocam fiyatı iyi ondan fikir alma ihtiyacı hissettim katagülliye gelmeyelim diye :)
adamına göre değişir, ver senin aracının o bilgilerini sana gbt sini çıkartayım
Hocam fiyat bana da uygun geldi, dikkat etmekte fayda var. Piyasası olan bir araç ve zorlarsa 20'ye satabilir ağır kazası yoksa ki tramerde çıkmamış. Gerçi her hasar tramerde çıkmıyor. Cvt şanzımanı inceletin ve kaporta hasarlarına baktırın önemli birşey yoksa da kaçırmayın derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme