Şimdi Ara

Honda jazz yakıt deposunun kapasitesi hk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 honda jazz es cvt aracımla bugün benzin ışığı yandıktan sonra 40 km kadar sonra yakıt almak için benzinciye uğradım tabanca atana kadar alım yaptım 43 litre benzin aldığımı gördüm pompadan yakıt deposunun kapasitesi 42 lt olan aracım ve ışık yandıktan sonra aracta km kadar gittim 10 lt benzinden 5 litresi gitsin en az 5 litrede depoda varken 43 l,tre benzin nasıl depoya girebildi anlamıyorum daha önce karşılaşanınız oldumu acaba?

• el kitabına göre benzin ışığı 7.9lt kalınca yanıyor. 40km de 3lt harcasanız. aşağı yukarı dediğiniz gibi 5lt kalması lazım depoda. 42lt depo kapasitesi olduğuna göre en fazla 37lt falan almanız lazım.

pompa hileli sanki...
  • şöyle diyeyim ben ayda1 fulluyorum. nerederyse.en son fullemem 145 tl ıdı ponmpa atarkn
  • pompa sorunludur kesin. benim önceki aracımda lpg vardı deposu 45 lt idi ama en fazla 40lt basılabiliyordu tamamen boşken, içinde yakıt varken 44 küsür LT bastılar bir istasyonda. bunlar oluyor malesef:(
  • Hangi şirketten almıştınız benzini? Servise danışın kontrol etsinler eğer yanlışlık varsa davacı olun şirketten.
  • kaç km gideceğine bakacağım , hep aynı aldığım istasyon daha önce böyle bir sorun olmamıştı eğer yaptığım ortalama km yi geçerse ok kabullenirim, yoksa gidip konuşacağım
  • Işık yandıktan sonra 100 km cıvarında gittim. Bu şu ana kadar kullandığım arabalarda (yolda kaldığım 1 kez dışında) en çok risk aldığım deneme idi.
    O gün depoyu tam fullediğimde 39.6 litre aldı net olarak.
    Ben de pompanın hileli olduğuna katılıyorum. Bir kaç defa benimde başıma geldi ama bir sonuç alamadım. Sadece can sıkıntısı.
    Bu sebeple son 3 yıldır ışın yandıkça 100 TL lik alıyorum. Mühendislikten midir nedir bu sefer de ışığın yandığı andaki km ye takılmaya başladım.
    Artık onu da sıfırlamıyorum şimdi rahatım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 yakıt tüketimi
    15 yıl önce açıldı
    Yüksek Km Dizel Hk.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benzin aldıktan sonra hep km'yi sıfırlar; km'de ne kadar yakmış, kaç lt benzin girmiş vs. gibi şeyleri hesaplarım.
  • Mecburen hortlatıyorum. Aynı sorunu geçen hafta 2005 model Honda Jazz ile ben de yaşadım. Bugüne kadar kırmızı ışık yandıktan sonra en fazla 37 litre benzin alırken geçen sefer 45 litre benzin aldı depo. Satıcı istasyon kendini haklı görüyor, birşey çıkmayacak belki ama şikayet edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2009 model jazz elite var, aynı durum bende de var, yakıt lambası yanıyor, 100 km gidiyorum benzin alıyorum. 38 lt alıyor. bazen ışık yanıyor 30 km sonra alıyorum 42 lt alıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.