Bakan yok heralde motor resmen savaşıyor arkadaşlar bunu kaçırmayın
TEST İÇİN BİLE OLSA BEN ACIDIM ARABAYA. ADAMLAR SANKİ ARABANIN DÜŞMANI YAW SADİST HERİFLER MOTORO SU KOYUYYOR BİDE
quote:
Orjinalden alıntı: emfumuha
TEST İÇİN BİLE OLSA BEN ACIDIM ARABAYA. ADAMLAR SANKİ ARABANIN DÜŞMANI YAW SADİST HERİFLER MOTORO SU KOYUYYOR BİDE
İlk başlarda bende çok sinirlendim dostum.Fakat şöyle bi düşünüp görüntüleri aklıma getirince başka hangi aracın motoru buna dayanır ki diyebildim kendime.
bunu ben vermiştim aynı şeyi vermişsin kardeşim konulara bi bak
quote:
Orjinalden alıntı: *METT*
Valla bakmadım kusura bakma kaldırılabiliosa kaldırsınlar.
Normal insanlar arabalarına su koyup çalıştırmayacakları için bana bir pek faydası yok açıkcası. Asıl bunu honda yetkililerine gönderip bakımları neden 10.000 km de bir yaptıklarını sormak lazım, dandik alman arabaları bile 20.000 de bakıma giderken böyle süpper bir arabanın senede 2 kere sahibini servislere kerktirmesi acı doğrusu
Valla bakmadım kusura bakma kaldırılabiliosa kaldırsınlar.
yok kardeşim ayıpsın paşa gönlün saolsun ha sen ha ben farketmez...saolasın...
bu testmi gösterimi her neyse hiç insaflı yönü yok be ben burda civic sahibi olmak için kendimi yırtarken adam vtec motorun içine etti ayıptır günahtır
gerçekten başka hiçbir araba buna dayanamaz.
ya bunları kale direği gibi dikecem o araba benim bi parçam
satanist bunlar civic kurban ediyorlar allahsızlar
quote:
Orjinalden alıntı: teme
Normal insanlar arabalarına su koyup çalıştırmayacakları için bana bir pek faydası yok açıkcası. Asıl bunu honda yetkililerine gönderip bakımları neden 10.000 km de bir yaptıklarını sormak lazım, dandik alman arabaları bile 20.000 de bakıma giderken böyle süpper bir arabanın senede 2 kere sahibini servislere kerktirmesi acı doğrusu
quote:
Orjinalden alıntı: teme
belkide her 10.000 de bir bakım yapılması ile bu motor bu kadar iyidir ?
arkadaşlar herkese selamlar bu yeni honda cıvıc hatchbacg 1,8 (140)hp hakkında ki düşünceleriniz neler? görünüş,dizayn ve donanım olarak süper.51,450 ytl tavsiye ediliyor.aracın test sürüşü suan yok (en azından benim bulunduğum yerde ki bayide) bu araç için türkiye'de ki her bayi için ayda 1 tane gönderiliyormuş.suana kadar hiç japon otomobili kullanmadım ve tercihim hep yerli üretimden yana oldu..kullanan arkadaşlar var ise beni aydınlatırsanız sevinirim....[simage]
quote:
Orjinalden alıntı: KT 405
arkadaşlar herkese selamlar bu yeni honda cıvıc hatchbacg 1,8 (140)hp hakkında ki düşünceleriniz neler? görünüş,dizayn ve donanım olarak süper.51,450 ytl tavsiye ediliyor.aracın test sürüşü suan yok (en azından benim bulunduğum yerde ki bayide) bu araç için türkiye'de ki her bayi için ayda 1 tane gönderiliyormuş.suana kadar hiç japon otomobili kullanmadım ve tercihim hep yerli üretimden yana oldu..kullanan arkadaşlar var ise beni aydınlatırsanız sevinirim....[simage]
Evet aracın sahibi sınırlı sayıda olacak ben aracı gör derim ondan sonra yorum yapalım test sürüşüne gelince test sürüşü olmayacak 500 adet gelen bir aracı test aracı yaparsak birazcık ayıp olur bence. iyi günler
Yeni Honda Civic Topiğine bak orada hepsini daha önce yazdık. Bende de var sıkı alet
quote:
Orjinalden alıntı: KT 405
adamlar arabayı baya bi zorladılar. hondaya helal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme