Daha önce Golf şimdi de Civic HB sahibi olarak deneyimlediğim ve fark olarak görebileceğim 3 konu var. Her ikisi de hemen hemen aynı yakıyor bir litre kadar Civic şehir içi daha fazla yakıyor; süspansiyonlar Golf daha yumuşak, Civic biraz daha sert, konfor olarak Golf yol tutuş olarak Civic öne çıkar ki Golften sonra cidden sürüş olarak Civic’ten keyif aldım; malzeme kalitesi ve trim sesinde Golf kusursuz bir şekilde önde kıyas dahi etmem ve sonucusu ki en büyük fark yol sesi. Golf premium bir boyutta Civic’te bagaj tarafından gelen bir uğultu var. Genel farklar bunlar. Tabi Civic lehine de bir çok fark var. 182 HP mutlu ediyor söylenilen gibi “öküz” gibi de yakmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HONDA MOTOSİKLET ÜRETSİN, OTOMOBİL ONUN İŞİ DEĞİL. (10. sayfa)
-
-
Tum japonlar :D yapisi geregi atmosferik motorlu araclarda motor sesi gelir seri kullaninca. Eski aracim gdi motorlu kia sportageda da geliyordu, simdiki hibrit toyota chrda da mevcut. Hatta chrda yalitim yok gibi bisey :D ruzgar sesi, lastik sesi ne ararsan var. Guzelim hibrit sessizliginin icine etmisler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hondam olmayınca ben
-
Dizel motorunun başarısız olduğunu düşünmüyorum ama 1.5 182 beygir benzinli motorun gerek yağ çoğaltması,gerek torkunun düşük kalması gerekse aşırı yakmasından dolayı bence başarısız.
Rumuzundaki polo ile karıştırdın herhalde
Turbo segmentinde sinifin en güçlü en sorunsuz en verimli motoru .Turkiyede 1 kisi de bile yok salladigin sorunlar
İsiniz gücünüz yalan dolan çamur atma
Yalan makinesi al sen kendine
Sana en çok o yakışır
Gerçi kendi bünyen de yapiyor onun yaptığı isi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 10 Mayıs 2021; 0:40:54 >
quote:
Orijinalden alıntı: rst78Biliyorum. Ferrari dışında kimse sonsuza kadar devam etmiyor F1’de. Şu anda Mercedes’in ardından griddeki en iyi 2. motor üreticisi konumundalar. Bu bağlamda bırakmak zorunda kalmaları uzaya çıkamamaktan kaynaklanmıyor.
uzun düzlüklerde red bull honda nın tokatlayamadığı f1 aracı yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X