Şimdi Ara

HONDA MOTOSİKLET ÜRETSİN, OTOMOBİL ONUN İŞİ DEĞİL. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
10.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

Fazla odaklanmış herhalde. Bu nasıl araba üretmek sene 2020.

Rürzgar sesi içerde motor sesi içerde, kaporta kola kutusundan, motor 30 yıl öncesinden, şanzıman elektrik süpürgesi gibi bağırıyor anca.

Zamanında AUDİ CVT kullandığı zaman "Abiii on numara şanzıman yağğğ" diye yalakalık yapanlar şimdi Japonların CVT'sine laf atıyor.

Japon araçlarının işçiliğinin kötü olması eyvallah. Ama konunun sonuna "Almandan şaşmayacaksın" yazıyorsa kusura bakmasın Alman sempatizanı kimseye prim vermem.

Almanlarında ne halt olduğunu biliyoruz.

ben adaletsizliğe karşıyım kardeşim. Japona ne eleştiri yapılıyorsa konu alman malı olunca çıt çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor sesini çok içeri alır. Yalıtım zayıftır.  

2. sunroof ve fitiller garanti dışı  

3. navigasyon güncellemesi yok.  

4..klima gazları sorunlu  

5. direksiyon takımı sorunlu  

6. dizelde çuvalladılar. 

7.servis çalışanları sorunlu  

8. millet uzaya çıktı, 1.6 atmosferik nedir?  

9. motorsiklet şanzumanini otomobile entegre et. :)  

bunlara ilave servisleri asiri pahali ve hala bakim 10.000 km bir

honda pismanliktir

• "bu yuzden malzemesi, isciligi, boyasi kotu" kötü değil demedimki ben.o fiyata böyle olur.mesela FC5 civic'te kapı içlerinde kaynak yerleri belli sanki tamir edilmiş kazalı araba gibi.Fakat abd de 2019 da satışta 3.olması güvenilir olduğuna işaret,kötü işçilik kullanıcısını yolda bırakacak bi sorun değil.

• honda'yı kötüleyip alman arabalarını öven bir konu olduğunu tahmin etmiştim  

• Şanzıman için berbat diyenler otomobilden anlamıyordur. Açın araştırın cvt şanzımanın ne olduğunu. Araçta her zaman maksimum tork için en iyi şanzımandır.
  • civic rs 30 bin bakımı 2800 TL hey yavrum hey
  • Foruma yazmakla yetinmeyin, direk Japonya ile iletişime geçin hiç olmazsa bu değerli başlıkla sunduğunuz fikirlerinizi Türkiye ofisiyle paylaşın. Adam günü devi üretici akıl veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 18 Aralık 2020; 19:11:34 >
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Hocam akla deve olmayacak farklardan bahsediyoruz. Geride kalıyor çoğunda topspeed ve biraz beygir farkı ile.

Fakat bu konuştuklarımız düz yol kullanımları için geçerli.

Misal bu motorları piste sokarsak profesyonel yarışçışar dışındaki kullanıcılarda durum sürekli değişken olur ( çünkü zaten pist kullanımı için yapılsalarda nihai tüketicinin öoğu sokakta caddede vs )

Aynı zamanda bu değişkenlik sokaktada fark eder. Honda bir tık daha güçsüz olabilir ama o esnek şase ve beraberinde gelen yol tutuş performansı size yolda daha çok güven veriyor konfor sağlıyor virajda altınızda oynamaya diğerleri kadar erken başlamıyor gaz tepkileri hırçınken yine altınızda daha uysal duruyor.

Böyle bir durumda dünyanın en sevilen motoru olması normal honda gayet akıllıca iş yapıyor burada. En güçlüye sürekli oynamalarına gerek yok çünkü yüzdesel olarak çoğunluğu memnun edecek şekilde güç konusu dışında pek çok diğer konuda baştalar. Buda diğer markalara göre neden daha çok sattığını açıklar yeterince.

Edit: ek olarak o düşük beygir size daha uzun motor ömrü olarak geri dönüş sağlıyor tabi birde bunuda unutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi < iLk@yy > -- 22 Aralık 2020; 0:33:45 >

• Bende kötü bir şey demedim ki.

Sadece kawa, yahama ve suzuki daha kaliteli motorlar üretiyor dedim.

Honda ya kötü motor dediğimi hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

civic rs 30 bin bakımı 2800 TL hey yavrum hey

cvt yağı değişecektir büyük ihtimalle. hondanın en kıl olduğum işi bu her 30 binde cvt şanzıman yağını değiştirmek!

• quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

Şu 2.0 vtec alt devirleri ölü, tork fakiri, 7 sene vsa sız milletin patlayıp ölmesine sebeb olan, malzeme kalitesi sıfır olan bir araçtan mı bahsediyoruz. bu Z nesli çok saçlı bu tarz saçma arabalara denk gelmedi. :)

He o 2.0 şu ferrari 458 çıkana kadar litre başına dünyada en çok hp yi alan, üzerindeki mühendislik yüzünden bazı üniverstelerde ders olarak okutulan motor. Ön ortadan motorlu ağırlık dengesi %50 dağıtılabilmiş pist aracı. Dünyanın bile referans aldığı best motoring programında drift king Keichii Tushiya nın JDM King seçtiği araç. Sizin anlattığınız fıkrayı ben bilmiyorum ama.

• 7 sene honda civic hb dizel kullandım. Sattım 1 senedir civic hb sport plus kullanıyorum.
    1. Bir çok özelliğiyle öne çıkan bir marka tabiki fiyatı düşük tutmak için bir şeylerden tasarruf edecek. Fiyatı bir mesedes bmw değil.
    2. Millet ellerini üstüne koyup bedenini çıkarıyor nasıl garantide olsun.
    3. Tlf u kullanıyorum.
    4. Daha başıma bir sıkıntı gelmedi.
    5. Daha bir sıkıntı başıma gelmedi.
    6. 2013 model dizel hb 0 aracımı 170 binde sorun yaşamadan arkadaşıma sattım. Şu an 200 bine motoru canavar çok az yakıyor ve arkadaş dizel partikül filtresi dışında sorun yaşamadı, satmayı düşünmüyor.
    7. Saçma bir madde olmuş.
    8. Honda nın ruhunu bilmeyen bu maddeyi yazar. Modifikasyona uyumlu, ömürlük motorlsrdır atmosferikler.
    9. Gelecek CVT şanzumandadır. Elektrikli motorlarda daha çoook kullanılır. Hafif ilk kalkışı düşürdüğü gerçek, ama şu ankiler ilk üretilenlerden çook farklı. Sadece gelişime ihtiyacı var bu da süreçle mümkün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aLmAn aRaBaSı aLıN yeĞeNiM

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

aLmAn aRaBaSı aLıN yeĞeNiM
    Kıraathanede eskimiş tahta sandalyesinde kareli oduncu gomlegiyle oturan haci idris emmi, "Capon da neyimiş ola, al bi bazağt keyfine bağh yigenim" der ve demli çayından bir yudum hüpleterek elindeki tesbihi cekmeye devam eder ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre Honda kullanan bir kişi Alman aracına geçtiğinde farkettigi ilk şey içerideki sessizlik

• Honda'nın yeni motosikletleri de eskileri gibi güzel değil yalnız.  

• masterap M kullanıcısına yanıt

Hocam 1. Madde için sayacağın modeller şahin doğan lada falanmı 😃

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.