|
HONDA MOTOSİKLET ÜRETSİN, OTOMOBİL ONUN İŞİ DEĞİL. (2. sayfa)
-
-
@Disco Volante, farklı fikirlere biraz saygınız olsun. İşinize gelmeyince hemen hakaret.
Tabi mesajın içeriğine cevap verebilecek argümanınız, kapasiteniz olmamış ki yazanın şahsına hakaret vari küçümseyici ifadeler kullanmışsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ey gidi Z nesli, nerden bilsin S2000'leri, VTI'ları. :)
Abilerinden duymuştur bir atmosferik masalı, sayıklayıp durur.
İlişmeyin, kendinizi de boşa yormayın. Bunların tek ilacı zaman. :)
-
Kaporta taş gibi sağlam mı yazmam gerekiyordu. Eleştirilere verdiği cevap şehrimi küçümsemek, tebrikler.
-
Şu 2.0 vtec alt devirleri ölü, tork fakiri, 7 sene vsa sız milletin patlayıp ölmesine sebeb olan, malzeme kalitesi sıfır olan bir araçtan mı bahsediyoruz. bu Z nesli çok saçlı bu tarz saçma arabalara denk gelmedi. :) -
Honda ya sempatim yok
Honda deyince aklıma hep Bayram amcam çıksın diyor diyen yeğen
Bayram amcanın da 3.0 TDI audi ile “hayde çık hayde” deyip ondan sonra yedi bizi be demesi geliyor
Benim için Honda budur 😀
https://www.youtube.com/watch?v=F99ibYPuyuI&feature=youtu.be -
Araba kısmında motor kısmıyla aynı.
Motor kısmında diğer japonlara karşı üstünlükleri yok, özellikle ss konusunda.
Genel olarak rakipleri daha güçlü.
-
Pardon vti atlamışım, hani şu 1.6 vti dan bahsediyorsunuz?
zırt pırt rot ayarı bozulan
tps bozulmaması ıcın bıldııgn butun duaları etmen gereken
3-4 mason senkromec bozulan
o2 sensoru bozulan
ıavc valfı bozulan
arka taşıyıcıları bozulan -
Saçma sapan değerlendirmeler. Bir de matah bir şey yazmış gibi 17 kişi artılamış.
-
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Adamlar yapar satar bize. Biz de babamızın malı gibi gavurun malını savunuruz.
Son kasa FC5 için
motor şanzıman sesi yok ,yol sesi var
bence sorunlu yanları
Yol gürültüsü
Sık servis aralığı - LPG 10.000 -40.000 de şanzıman yağı
Zayıf kaporta ve boya
İnce ve küçük ön koltuk sırtlıkları
Bunun dışında yazılan maddelerin çoğu çöp almanlar da sorunlu hemde mercedes bmw audi bile ,kimse bmw nin yol gürültüsünden bahsetmez 2014 5.20 almanyadan alınan bmw neredeyse honda kadar yol sesi alıyor
Honda F/P aracı olduğu için çok satılıyor ,sorunlu dsg li almanlar nasıl satılıyorsa :)
Motora çöp diyenler gitsin 1.5 turbo alsın o seçenek de var ?? adamlar gayet uygun motor getirmiş isteyene tasarruf sorunsuz 1.6 atmosferik , isteyene güç 1.5 turbo 182Hp
-
Efenim 3 yıl 60 bin km ford mondeo tit+x paket, 5 yıl golf 6 tdi high line(100 bin), 2 yıl f30 lci luxury plus(50 bin) ve son olarak 1.5 yıldır(40 bin) civic hb 1.6dtec kullanmaktayım.
1. motor sesini çok içeri alır. Yalıtım zayıftır. (bmw hariç hepsi alıyordu, bmwnin de üst devirlerde geliyordu ama tatlı bir sesti)
2. sunroof ve fitiller garanti dışı (civicte hiç lazım olmadı, mondeonun gideri tıkandı yaptırana kadar çok uğraştım)
3. navigasyon güncellemesi yok.(2008 mondeomda vardı bu gün telefon kullanıyorum, trafiğide gösteriyor çok daha pratik aracın multimedyasında aradığım bir özellik değil carplay veya android oto daha mantıklı)
4..klima gazları sorunlu (aracım 8 yaşında kliması tıkır tıkır çalışıyor)
5. direksiyon takımı sorunlu (sorun yaşamadım)
6. dizelde çuvalladılar. (yeni nesil dizeller taş çıkarır, dpf sıkıntısı yaşamadım, 220 km yolu 100 kmde ortalama 3lt tüketim le tamamladım, istediğim zaman performansı da iyi 2012 golfümün içinden geçer. Wv grubunun 2015e kadar ürettiği motorlardan daha iyi sonrası tartışılır ancak ben yine honda dizeli tercih ederim. 2013te üretilmiş motor son nesil wv motorlarına göre daha fazla ekonomi kasabiliyor veya performans alabiliyorsun, kısıtlamalar nedeniyle sonrasında dziele yatırım yapmadılar, tüm firmalar dizelden çekiliyor)
7.servis çalışanları sorunlu (ankara honda bar hüseyin ustaya gidiyorum özel servis gayet memnunum)
8. millet uzaya çıktı, 1.6 atmosferik nedir? (işini ekonomik görecekse idealdir. isteyene 1.5t de var. ben de tüp ile ekonomi yapabileceğim bir alman arıyorum mesela)
9. motorsiklet şanzumanini otomobile entegre et. :) (sanırım cvtden bahsediyorsunuz, standart kullanıcı için cvt tüm otomatiklerden daha konforlu ve tüketimi düşüren bir şanzımandır. Ancak ben sportif sürüş istiyorum diyorsan sana heel and toe yapabileceğin manuel verelim. Dsg de yapamazsın bunu. 1.5t lerin manueli var yavru type R) (Japon sorunsuzluğunda dsg vites isterdim açıkçası ancak son nesil dizellerin otm olanları 9 ileri tork konvertörlü ama pahalı)
Alman her zaman akar. VESSELÂM
Aleyküm selam, araçlara bu kadar anlam yüklemenin anlamı yok. Memlekette ulaşabildiğimiz araçlar ekonomik sınıf araçlar. Keyif aracı değil hiç biri. Artık üretim metotları o kadar birbirine yaklaştı ki araçların birbirlerinden bariz farkları yok. hiçbir markayı yermenin veya yüceltmenin anlamı da yok. Mesela f30 çok keyifli araçtı, aynı keyif hiçbirinde yok, ancak bir bmw 2 tane civic veya golf parası. Dünyada ne araçlar var, ulaşamıyoruz. C sınıfı ekonomi için üretilmiş araçlardan bentley konforu maserati sportifliği vb beklemek saçma. Kullanıcı deneyimlerini değerlendirir aklınıza yatan aracı alırsınız.
-
Cvt şanzman kullanımı en rahat en sorunsuz şanzımandır(Nissan hariç) 300 bin km yi devirmiş takside hala saat gibi çalışıyordu.Yalıtım konusuna katılırım Japon’lar bu konuda hassas değiller
İstisnasız her modelinde;
Karoser çok cılız ve zayif.
Yalıtım çok zayıf.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İngiltere montajı civic hb 1.5 182 hp sport plus bir araç için bu derece olumsuz düşünceler devam eder mi acaba ?
Apaçi vs kenara bırakın lütfen.
civic hb 1.5 182 hp sport plus bir golf 7 karşısında çok ezilir mi ?
-
Şu yazdığın saçma sapan yazıyı senin gibiler destekler anca. Bak motorsiklet yapsın dediğin markanın Amerikadaki en çok satan 10 araç arasındaki konumuna göz at. Bu ülke senin gibi hayatı boyunca çalışsa civic alacak konumda olan bir ülke değil ilk 10 da kaç adet Honda var saydın mı ? Beğenmiyorsan binmezsin gerçi bu ülkede alman akar der anca arkasından bakarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 12 Aralık 2020; 23:24:51 > -
Forumdan her geçen gün daha da soğuyorum.
10 yıldır takip ediyorum şu forumu, bu kadar mı seviye düşer?
Bilgisizlik hat safhada...
Önce araştırın, öğrenin. Sonra paylaşın. Çok komik duruma düşüyorsunuz.
Otomobil forumunda, kendimi kıraathanede gibi hissediyorum.
Bu gerçekten bir konuya yazdığım son mesaj olabilir artık. Çünkü laf anlatabilecek kapasiteye sahip bir kişi bile kalmamış. Herkes algısını kapatmış, dediğim dedik ve çaldığım düdük diyor...
-
İlk mesajdan cehalet akıyor ve bazıları da destekliyor. İlk mesajı yazanın Civic'in şöför koltuğunu geçtim yolcu koltuğuna bile binmişliği yok belli. Bu saçmalığı destekleyenlerde benim arabam senin arabanı döver tayfasından başkası değil.
Parayla satın alınabilen seri üretim araçlara bu kadar anlam yükleyip düşman veya sevdalı olmanın bir anlamı yok.
Koreli rakipleri hyundai ve kia bile hondadan daha kaliteli ve tok araba uretiyor bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X